![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
soundtrack film serial productie china
Last Updated: Oct 25 2008 20:39, Started by
philip_robz
, Oct 25 2008 09:53
·
0

Posted 25 October 2008 - 09:53

in cursul anului 2006, poate mai de dinainte chiar , la tvr1 sau 2 a rulat un serial productie china . actiunea se petrecea undeva in evul mediu si avea ca protagonisti doi baieti si o fata luptatori kung-fu ce trebuiau sa ajunga sa se lupte cu tip ce avea puteri magice . nu reusesc sa aflu denumirea filmului . cei de la tvr inca nu mi-au raspuns la e-mail iar in arhiva nu am putut cauta.
|
Posted 25 October 2008 - 20:39

Poate te referi la "Vant si nor" ? Era un serial chinez/taiwanez din cate imi amintesc ...Acesta e soundtrack-ul pentru Vant si nor .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users