Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adio permis

Activare Card national de sanatate

Ballerina (2023)

Recomandare boxe
 Advanced Weapons of Ghana

Wallbox Witty Start by Hager 22KW

Actualizare drivere (DUMo)

PC uneori nu inregistreaza click ...
 obtinere proiect instalatii sanit...

Numere pe BG si politia

Ce soft monitorizare trafic / vit...

Twisted Metal
 Capcana purici. Insecticid nevata...

Ce sa aleg intre ryzen 7 5700G si...

Unde gasesc butelii cu butan ?

DGITL Sector 4 - interactiune onl...

Atentie la DANFIL COMPANY !

- - - - -
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

edybmf

edybmf

New Member

• Grup: Members
Salut,

Am aplicat si eu,am platit prima parte de taxe.Deocandata sunt multumit...fac exact ce trebuie facut.Incet banuiesc ca ajung si la momentul plecarii.Ramane de vazut ce va fii...oricum in cazul unei tepe se pot face demersuri legale pt recuperarea baniilor.Sunt niste greseli facute de ei in contract(am terminat dreptul) si pot fii usor dat in instanta pt inselaciune.In legatura cu ce s-a scris despre faptul ca iti cer mai multe taxe nu e posibil,nu scrie in contract.Daca fac ei asta ai tot dreptul sa iti ceri banii inapoi.La partea de cazare e relativ ce se intampla...nu trebuie sa pleci cu mari sperante ca o sa stai in lux...in grecia sunt exact aceleasi probleme cu cazarea...am fost am vazut si nu e chiar asa grav cum se aude pe alte forumururi.

In legatura cu faptul ca ai scris ca intri in proba si gaseste motiv sa nu te angajeze...nu pare prea plauzibil din moment ce tu mergi acolo sa inveti si sa iti iei diploma de nvq level 2..s-a auzit si la plecariile in grecia aceasi poveste si nu a fost asa.Si totusi noi suntem angajati acolo in ideea in care suntem munca ieftina si deasemenea angajatorul beneficiaza de reduceri de taxe.

Am sa va tin la curent cu ce se va intampla...sunt si eu foarte curios.

Andu28

Andu28

New Member

Nu plecati in Germania ca soferi prin DANFIL COMPANY,NU SE RESPECTA CONTRACTUL,CEL PUTIN 10 PERSOANE AU AJUNS ACOLO SI LA FEL DE REPEDE S-AU INTORS IN TARA!CONTRACTUL NU ESTE DE FAPT CU DHL GERMANIA!  NU DATI COMISIOANE DE SUTE DE EURO CA VETI LUA O MARE TZEAPA!

EagleEye

EagleEye

New Member

Si pe mine (ca pe majoritatea oamenilor) ma bate gandul sa-mi incerc norocul in strainatate, dar am un principiu.Zero bani pt. firmele de intermediari (eventual dupa primul salar).Gratie acestei principiu toate anunturile in care scrie orice suma mica de comision platit in avans (sau taxa de procesare) , nici nu le citesc pana la capat.Astfel nu le dau nici o sansa sa "mi-o traga".
Modul de lucru al lor dupa cum am observat este ca iti da de inteles ca au locuri de lucru en-gross , dar prima data sa sari cu banul.Dupa care daca iti gaseste de lucru e bine daca nu este la fel de bine.Probabil sunt cateva persoane care reusesc prin ei sa prinda ceva, probabil aceste persoane sunt mentionate in discutiile cu "viitorii clienti", ca-sa prinda incredere.Dar oare cati sunt ei? 5-10 %?Restul teapa.Avand in vedere ca aceste firme (nu doar Danfil-Banca de joburi) exista pe piata de mai multi ani eu cred ca au deja destule legaturi afara pt. a ruga cativa angajatori (sau tepari din afara) sa "angajeze" cativa pe perioade scurte (cateva zile) dupa care pe diferite motive sa le dea afara.

adrianeusebiu1

adrianeusebiu1

New Member

Human Resources Premium Selection e o firma cu care a plecat tatal meu in austria e calificat in constructii si i-au gasit cv de munca pe un santier

Boanta

Boanta

New Member

View Postadrianeusebiu1, on 16 aprilie 2014 - 14:48, said:

Human Resources Premium Selection e o firma cu care a plecat tatal meu in austria e calificat in constructii si i-au gasit cv de munca pe un santier
BUNA
Nu te supara ca te intreb dar cand a plecat tatal tau pentru ca eu am fost la Sibiu la firma asta si mi au spus ca in 25 luna asta va fi plecarea spre Germania , iar astazi trebuiau sa ma sune dar nu au facut o si i am sunat eu si mi au spus ca deocamdata nu e gata  contractul sau ceva de genu asta , tatal tau a plecat in data in care i s a promis sau a mai trebuit sa astepte ?

adrianeusebiu1

adrianeusebiu1

New Member

buna! tatal meu a plecat acum 2 luni, din cate imi aduc aminte nu a plecat la data stabilita, ca nu sa inceput acolo santieru da nu a stat foarte mult si a fost chemat sa plece, acum la tine nu stiu care a fost problema da cu siguranta o sa pleci in scurt timp

Boanta

Boanta

New Member

View Postadrianeusebiu1, on 24 aprilie 2014 - 08:41, said:

buna! tatal meu a plecat acum 2 luni, din cate imi aduc aminte nu a plecat la data stabilita, ca nu sa inceput acolo santieru da nu a stat foarte mult si a fost chemat sa plece, acum la tine nu stiu care a fost problema da cu siguranta o sa pleci in scurt timp
ok merci mult . o zi buna sa ai :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate