![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Dreambox 800 HD in rate!
Last Updated: Jun 04 2009 14:00, Started by
spany
, Oct 21 2008 10:38
·
0

Posted 21 October 2008 - 10:45

Trimite-mi si mie te rog un PM cu starea Dreambox-ului, de ce-l dai si cat ceri pe el.
Merci. |
Posted 21 October 2008 - 11:56

Posted 21 October 2008 - 12:08

Posted 21 October 2008 - 13:10

Scump, dom'le! Ai vrut sa zici 170 lei/luna... ![]()
Corect,scuze,greseala de tastare,170/ron/luna timp de 1 an rata bancara! Nu vad nici o diferenta intre pretul fiecaruia. 170 lei x 12 = aprox 550 de euro un receptor HD satelit?????? La pretul asta iti iei un LCD HD Ready cu tuner digital terestru si 82 cm diagonala. |
Posted 21 October 2008 - 13:35

.... 550 de euro un receptor HD satelit?????? La pretul asta iti iei un LCD HD Ready cu tuner digital terestru si 82 cm diagonala. ![]() ![]() ![]() Faratele mai mare se da preferential si cu vreo 800 eur. |
Posted 21 October 2008 - 14:50

Nu vad nici o diferenta intre pretul fiecaruia. 170 lei x 12 = aprox 550 de euro un receptor HD satelit?????? La pretul asta iti iei un LCD HD Ready cu tuner digital terestru si 82 cm diagonala. |
Posted 21 October 2008 - 14:54

in EUROPA ... 399 EUR = 1440 RON
in Romania ... 530 EUR = 1920 RON sau 2040 RON (in rate) Edited by amadeus79, 21 October 2008 - 14:57. |
Posted 21 October 2008 - 15:02

|
Posted 21 October 2008 - 15:25

Posted 21 October 2008 - 15:50

...,arata-mi si mie un produs pe care il cumperi in rate sa aibe exact acelasi pret ca si cum lai cumpara cu banul jos ... Si daca iti arat, ce faci ? Imi faci reducere 50 %, daca tot esti asa sigur pe tine ? sau e reclama mincinoasa, afirmatia ta, ca nu exista produse care sa aiba acelasi pret si cu banii jos si in rate ? Pretul pentru receiver, 399 euro, este convenabil, tinind cont ca la o firma in Oradea, este 1820 RON. Dar receiverul in sine nu intruneste toate calitatile pentru un receiver HD. Mai ales la partea de sunet. Sa nu spun si de faptul ca se incalzeste prea tare si intra in freeze. Kathrein nu ai ? Alea da, receivere... Ca Optibox, desi au acelasi procesor, sint cam ieftine... |
Posted 21 October 2008 - 16:21

Posted 21 October 2008 - 16:24

Posted 21 October 2008 - 16:26

Si daca iti arat, ce faci ? Imi faci reducere 50 %, daca tot esti asa sigur pe tine ? sau e reclama mincinoasa, afirmatia ta, ca nu exista produse care sa aiba acelasi pret si cu banii jos si in rate ? Pretul pentru receiver, 399 euro, este convenabil, tinind cont ca la o firma in Oradea, este 1820 RON. Dar receiverul in sine nu intruneste toate calitatile pentru un receiver HD. Mai ales la partea de sunet. Sa nu spun si de faptul ca se incalzeste prea tare si intra in freeze. Kathrein nu ai ? Alea da, receivere... Ca Optibox, desi au acelasi procesor, sint cam ieftine... stripper hai nene scuteste-ne de teoriile tale Nu sunt fan dreambox dar la DM platesti si numele Kathrein a evoluat pe parcurs la partea soft si acum a devenit un receptor bun stabil si robust Optibox vine din spate cu multe imbunatatiri am amintit chiar de 7750 HD la Receptoare dar nu ajunge la nivelul Kathy care daca il iei sh iesi mai ieftin.Am citit insa ca 7750 este foarte stabil si nu se infoaca chiar cu hardul in el.Adevarul e ca depinde si ce haard se foloseste , dat se pot adauga si coolere ![]() |
|
Posted 21 October 2008 - 16:36

Si daca iti arat, ce faci ? Imi faci reducere 50 %, daca tot esti asa sigur pe tine ? sau e reclama mincinoasa, afirmatia ta, ca nu exista produse care sa aiba acelasi pret si cu banii jos si in rate ? Pretul pentru receiver, 399 euro, este convenabil, tinind cont ca la o firma in Oradea, este 1820 RON. Dar receiverul in sine nu intruneste toate calitatile pentru un receiver HD. Mai ales la partea de sunet. Sa nu spun si de faptul ca se incalzeste prea tare si intra in freeze. Kathrein nu ai ? Alea da, receivere... Ca Optibox, desi au acelasi procesor, sint cam ieftine... iar mananci bors... de incalzit se incalzeste dar nu-i pb ii pui cooler. freeze nu face. dupa 3 luni jumatate de functionare (e drept cu cooler pe el) n-a avut niciun freeze. temp la hdd intern e 27gr (in camera 24) nu vorbi din auzite! 399 este intr-adevar pretul la unii distribuitori in germania (chiar 349 la unii) dar in anumite conditii. mai jos de 429 cu tva nu-l iei de nicaieri. si daca mai pui transportul si taxa pe transferul bancar... unde ajungi? asa ca nu vb prostii!
eu am citit pe un forum nemtesc ca e 900 euro fara dvdrw si hdd ![]() pt testeri e 800 (cu dvd si parca si cu hdd 1tb) LE. intr-adevar pretul e un pic prea mare (un 350 eur era mai corect) pt calitatea componentelor folosite insa... deocamdata alt rec HD mai bun (facand o medie a ceea ce poate/ componente/suport/etc) nu prea exista. asteptam echo HD. cu toate astea dm800 e un receptor chiar bun. aratati-mi si mie care alt receptor ruleaza MKV-uri si eu il declar pe acela cel mai bun. momentan doar dm800 stie sa faca acest lucru. asta spune tot! Edited by dan b., 21 October 2008 - 16:40. |
Posted 21 October 2008 - 16:43

Deci,cine vrea sa cumpere cu banii jos sau in rate astept PM,restul comentariilor sunt de prisos,se ofera garantie 2 ani,produs original cu holograma certificat de multimedia dreambox,posibilitati de achizitionare in rate,in fond si la urma urmei fiecare e liber sa cumpere de unde vrea de aceea exista cerere si oferta,cui ii convine astept PM.
|
Posted 21 October 2008 - 16:53

Deci,cine vrea sa cumpere cu banii jos sau in rate astept PM,restul comentariilor sunt de prisos,se ofera garantie 2 ani,produs original cu holograma certificat de multimedia dreambox,posibilitati de achizitionare in rate,in fond si la urma urmei fiecare e liber sa cumpere de unde vrea de aceea exista cerere si oferta,cui ii convine astept PM. transportul e inclus in pret ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users