![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Apple iPod shuffle
Last Updated: Apr 26 2016 18:18, Started by
gangboy
, Jan 15 2005 14:54
·
0

Posted 15 January 2005 - 14:54

în sfârșit, apple a lansat un ipod low-end pentru mai toată lumea:
http://www.apple.com/ipodshuffle/ este de fapt un stick usb care știe destule formate audio cu capacitate de 512MB sau 1GB; include și căștile minunate apple începând de la 99$. se găsește pe undeva în țara asta? |
Posted 15 January 2005 - 15:23

momentan si la ei are shipping time 1-2 saptamani, asa ca mai asteptam..
|
Posted 15 January 2005 - 15:50

Peste o luna la MacGallery
o sa aduca si iPod-ul si MiniMac-ul ![]() Am fost eu pe la ei ieri. |
Posted 15 January 2005 - 17:07

de-abia face fata america cererii, si noi vrem sa gasim la noi in tara ?
poate la vre-un concetatean din state sau mai iute de mina.... oricum asteptam sa vina si la noi ![]() |
Posted 15 January 2005 - 21:49

mammut, pe Jan 15 2005, 15:50, a scris: Peste o luna la MacGallery o sa aduca si iPod-ul si MiniMac-ul ![]() Am fost eu pe la ei ieri. Si ti-au spus si ce scoruri o sa aiba la noi? Sunt taaaaare curios... mai ales la MiniMac ca e frumos rau si tare cred ca o sa am si eu unul ![]() |
Posted 16 January 2005 - 16:15

Acum sa nu-mi sariti in cap, dar sa fac cateva precizari :
Nu prea cred ca o sa ajunga aici la preturile din US (eventual - asta in cel mai bun caz- la acelasi pret, dar exprimat in € si farTVA). Apoi - intr-adevar produsele poarta amprenta Apple peste tot (iHome,iPod Shuffle), dar inainte sa cumparati ganditi-va bine, sau eventual testati produsul. Spun asta deoarece - iPod Shuffle nu are LCD (ceea ce ar putea deranja pe unii), nu are EQ, bass booster si e destul de..lung. - Daca ne gandim la iHome, el vine fara monitor,key,mouse etc. , ceea ce daca adunam ne duce undeva pe la 700$ si peste, asta pret US. Aici cine stie cat o ajunge. Adica sa nu ne agitam ca e 500$ si atat. Desigur ca puteti folosi vechile componente PC (monitos, mouse USB etc.) Oricum ar fi mie im plac aceste noutati, si mai ales pretul, care face din Mac un produs cat mai accesibil. Acum intrebarea e cat de accesibil vrem sa fie.. Pentru mine Macul a fost mereu un produs nu pentru orisicine, ci pentru cei experimentati,care chiar lucreaza pe el, in nici un caz pentru userul care nu stie sa vada un film pe el sau sa sculte un mp3 (sau pentru cei care Doar asta doresc de la un Mac). Oricum pana cand o sa vad un Mac la fiecare ... 50 romani o sa mai curga apa pe Dambovita. |
Posted 16 January 2005 - 22:14

ok, nu are lcd (am observat asta
![]() vreau sa-mi iau un mac; pana acum am tot incercat sa fac din windows o clona de mac dar din toamna sper sa trec definitiv. |
Posted 28 January 2005 - 01:17

La munca la mine s-au comandat deja doua MiniMac.
Intreb maine de pret si va spun. |
Posted 28 January 2005 - 08:25

Produsele noi au preturile de
93, 140, 466 si 559 euro fara TVA. Termenul de livrare e trist. |
|
Posted 28 January 2005 - 09:51

Iar in comunitatea pe care o pastoresc,
Muscatorii de Mere Mioritici, ne mobilizam sa facem o singura comanda de mai mare anvergura, pentru membrii inscrisi. Teoretic ar trebui sa benefciem de un discount, precum in state, asa si pe la noi, dar nu sper mare lucru. |
Posted 23 March 2005 - 23:51

Am avut ocazia de a umbla cu un iPOD Shuffle de 512 MB. Se aude divin si este foarte usor. Merita banii chiar daca nu are display LCD. Iar butonul ala cu glisare pentru OFF, Shuffle si Random se misca cam greu
![]() |
Posted 15 April 2005 - 15:53

si eu sunt foarte interesat sa cumpar unu. are careva ipod suffle??? sunteti multumit de el? in constanta unde pot gasi sa cumpar?
|
Posted 15 April 2005 - 22:16

Koniaku, pe Apr 15 2005, 20:15, a scris: la germanos spre ex... am fost acolo dar sau doar ipod la 4gb ... ![]() |
|
Posted 16 April 2005 - 11:56

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users