Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

TV Paprika s-a lansat în România.

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
TELEVIZIUNE. Canal de rețete pentru fanii artei culinare.

        

S-a lansat o televiziune cu tematică gastronomică.

        Canalul propune idei de meniuri, rețete locale și  internaționale și prezintă vedete pasionate de bucătărit și stil de viață
    Publicul țintă este alcătuit din femei și bărbați cu vârste  între 18-49 de ani.
  • Noul canal de televiziune este prezent în Ungaria, Cehia, Slovacia  și România, fiind transmis în peste 3,5 milioane de locuințe. Paprika TV emite  16 ore pe zi și urmărește păstrarea tradițiilor culinare est-europene, precum  și promovarea valorilor bucătăriei locale și tradiționale. Grila de programe a  canalului dedicat fanilor artei culinare și nu numai cuprinde emisiuni culinare  internaționale, prezentate de bucătari cunoscuți, precum “Bufetul Nigellei” cu  Nigella, regina neîncoronată a gătitului, “Cu F de la Fantastic”, cu bine  cunoscutul Gordon Ramsay, ori “Numai proaspăt!” cu Anna Olson, dar și producții  locale, precum emisiunile românești   “Rețete de vedete”, “Meniul Zilei” și “Specialitatea bucătarului”. Dacă  la “Rețete de vedete” persoane publice din România pregătesc meniul lor  preferat, la „Meniul Zilei” telespectatorii primesc idei de meniu care se  prepară rapid și ușor. O altă emisiune autohtonă - “Specialitatea bucătarului”  - propune întâlniri cu bucătarii profesioniști, care  prezintă   rețete speciale, într-o modalitate cât mai ușor de urmat.
  • Paprika TV, al cărei slogan este “O felie de fericire”, este adus  în România de "Chello Central Europe", fiind primul cu tematică gastronomică U.P.C.  Potrivit operatorului, TV Paprika nu este doar un canal de rețete culinare, ci  „un concept de viață”, pornind de la oferirea de soluții de cultură a  produselor bio și ajungând la cele mai rafinate rețete ale lumii și cele mai  strălucite restaurante frecventate de staruri. „În cadrul acestor emisiuni se  abordează teme precum gastronomia, tehnici de pregătire ale diverselor  mâncăruri, accentul punându-se pe redescoperirea bucătăriei tradiționale și pe  gătitul sănătos”, precizează Diana Atănăsoaei, P.R. Manager "Zonemedia Networks".
Sursa: http://www.gandul.in...ml?3939;4304346

Edited by megafanro, 07 May 2009 - 00:13.


#20
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Bucuresti, 6 mai 200 - U.P.C. si-a extins oferta cu TV Paprika, un canal de televiziune cu tematica gastronomica. U.P.C. România anunta lansarea unui nou canal de televiziune, cu tematica gastronomica. TV Paprika urmareste prin emisiunile sale conservarea traditiilor culinare si transmite intr-o maniera plina de veselie retete unice si taine din bucatariile altor tari.   Noul canal TV adus de "Chello Central Europe" in România, disponibil in grila U.P.C., este prezent in tari precum Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si România. Programul este transmis astfel in peste 3,5 milioane de locuinte si emite 16 ore pe zi, avand ca invitati speciali vedete locale si internationale.
  •        Grila de programe TV Paprika  cuprinde unele dintre cele mai indragite emisiuni culinare internationale, prezentate de bucatari cunoscuti in intreaga lume, ca: “Bufetul Nigellei” cu Nigella, regina neincoronata a gatitului, care ne invata sa gatim cele mai delicioase mancaruri; “Cu F de la Fantastic”, un adevarat spectacol avangardist de gatit, cu bine cunoscutul Gordon Ramsay, “Numai proaspat!” cu Anna Olson si multe altele.
  • Dorim sa ne extindem oferta de canale TV cat mai mult si de data aceasta ne-am concentrat asupra publicul feminin. TV Paprika este primul canal de televiziune cu tematica gastronomica din grila U.P.C. si are ca obiectiv promovarea valorilor bucatariei locale si traditionale si, cel mai important, al evenimentelor gastronomice din intreaga lume. Clientii nostri, si in special femeile, pot urmari programele TV Paprika la o calitate superioara a imaginii si sunetului prin platforma digitala”, declara Antonela Ciucasu, "Senior Marketing Communications Manager", U.P.C. România.
  • Oferta de programe TV Paprika cuprinde pe langa productiile straine si productii locale, precum emisiunile romanesti “Retete de vedete”, “Meniul Zilei” si “Specialitatea bucatarului”. Gazda emisiunii “Retete de vedete” este Roxana Iliescu, jurnalista si prezentatoare de televiziune. Invitatii ei sunt vedete autohtone, pasionate de arta culinara, care vor pregati meniul lor preferat in cadrul emisiunii si vor aborda teme gastronomice. Astfel, veti avea ocazia sa aflati cate ceva despre mancarea preferata a lui Adrian Enache, Monica Columbeanu, Dana Savuica, Alice Nastase sau chiar a  Printului Paul de Romania. Emisiunea „Meniul Zilei” este prezentata pe rand fie de cunoscutul bucatar Nicola Odobescu, fie de Gratiela Albu. Acestia le ofera zilnic telespectatorilor o idee de meniu care se prepara rapid si usor, fara sa neglijeze diversitatea. “Specialitatea bucatarului” are ca invitati bucatari profesionisti, care ne prezinta retete speciale, intr-o modalitate cat mai facila de urmat.
  • “Suntem incantati ca programul TV Paprika include pe langa emisiuni recunoscute la nivel international si productii romanesti, care sunt intotdeauna bine primite de publicul din tara. In cadrul acestor emisiuni se abordeaza teme precum gastronomia, tehnici de pregatire ale diverselor mancaruri, accentul punandu-se pe redescoperirea bucatariei traditionale si pe gatitul sanatos. In acelasi timp, ne bucuram ca putem oferi publicului telespectator o modalitate placuta de petrecere a timpului liber prin continutul programelor noastre”, completeaza Diana Atanasoaei, P.R. "Manager Zonemedia Networks".
   Informatii  suplimentare despre TV Paprika :
   TV Paprika este un canal de televiziune cu tematica gastronomica, ce urmareste pastrarea traditiilor culinare si promovarea valorilor bucatariei locale traditionale. TV Paprika nu este doar un canal de retete culinare, ci un concept de viata, pornind de la oferirea de solutii de cultura a produselor bio si ajungand la cele mai rafinate retete ale lumii si cele mai stralucite restaurante frecventate de staruri. Continutul atractiv si variat plaseaza TV Paprika in topul celor mai puternice branduri ale canalelor culinare din Europa. In octombrie 2007 canalul a intrat in portofoliul "Chello Central Europe".
"Chello Central Europe" este proprietarul unor branduri cunoscute de continut in Europa Centrala. Portofoliul curent de televiziuni din regiune include Minimax, Sport1 si Sport 2, TV Paprika, Zone Club, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Romantica, Deko, Spektrum si Filmmuzeum. De asemenea, compania are un "joint-venture" cu MGM Channel. "Chello Central Europe" este parte din "Chellomedia", lider mondial in segmentul de companii media, divizia EUROPEANÂ de continut TV a "Liberty Global, Inc."

Sursa: U.P.C. România.

Edited by megafanro, 08 May 2009 - 00:19.


#21
Boggyct

Boggyct

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 224
  • Înscris: 19.04.2007
Cam ciudata lansarea asta.. care vine la cateva luni decand postul este disponibil la unii operatori. Eu de altfel am postul de ceva vreme in grila si nu am inteles de ce s-a facut atata tam-tam cu lansarea canalului. Mi s-ar fi parut normal sa se vorbeasca despre relansare etc....

#22
3xteam

3xteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.01.2017

Prima lună a primăverii la TV Paprika



TV Paprika a pregătit pentru luna martie programe pline de savoare, călăuzele noastre fiind renumiți bucătari, ce ne vor oferi o diversitate de rețete din diferite colțuri ale lumii. TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale. Multe premiere ne vor purta în minunate aventuri culinare, în prima lună a primăverii.


[ https://2.bp.blogspot.com/-LkA4UqF8lM8/WL11WMFOS5I/AAAAAAAAC1A/E_szDkF73KQUQMJTesSSrQ6F387TPzh1ACLcB/s1600/EM0C0889.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ce găsim în frigider?
din 8 martie, de la 20:30


Tuturor ni s-a întâmplat să fim nevoiţi să creăm un prânz sau cină rapidă doar din ingredientele pe care le-am avut acasă, în frigider sau în cămară. Însă e frecventă şi situaţia în care după o masă copioasă de duminică, frigiderul e plin de mâncăruri pe care nu prea dorim să le aruncăm. În serialul nostru Ce avem în frigider?, gazdele emisiunii, Dóra Havas, Gerti Kapusi şi Róbert Bede, propun spectatorilor idei care se prepară uşor şi care oferă soluţii pentru ambele situaţii. Reţetele vor fi completate de numeroase sugestii mici şi practici, pentru ca să putem umple şi goli frigiderul şi cămara cât mai economic şi mai eficient.





[ https://4.bp.blogspot.com/-b4nhGuDaeYY/WK3yNTorZPI/AAAAAAAACoQ/a5CpPz7DWIwoGe6pJ_iCXqrtwQj03X3GQCPcB/s1600/585_Gosto%2Bde%2BPortugal_BejaEvora_9.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Gustul Portugaliei PREMIERĂ
din 15 martie, de la 23:00

Emisiunea ne invită într-o călătorie culinară în Portugalia. Ghidul nostru este gurmandul pasional, Rodrigo Meneses. În acest serial, Rodrigo descoperă bogăţia, diversitatea şi caracterul inedit al bucătăriei portugheze prin festinuri fabuloase în restaurante cu stele Michelin şi gustări rapide la standurile de pe drum.





[ https://1.bp.blogspot.com/-3BgMDj0s1IM/WK3ybUGxe_I/AAAAAAAACoQ/WwsJhPAIpGskORRgJtgF02OiVBD-LbJ-gCPcB/s1600/DSC_0219.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Dolce vita à la David Rocco PREMIERĂ
din 15 Martie, de la 23:30

Nu trebuie să fim bucătari calificați ca să preparăm bucate italiene fantastice – bucătăria italiană înseamnă simplitate și cum să combinăm mâncărurile simple, rețetele și trucurile, ca să creăm un fel italian cu adevărat fantastic, prin care și viața devine mai frumoasă.

Dolce Vita înseamnă chiar mâncarea care îi poate uni pe prieteni și pe membrii familiei, în timp ce se bucură unii de compania celorlalți, cel puțin la fel de mult ca de bucatele servite.





[ https://3.bp.blogspot.com/-8MVKx_OHxJs/WL123y3hJfI/AAAAAAAAC1Q/pzQFkp1ww9YSp5sF08KpgMPcN8n61zotACLcB/s1600/Silvia%2527s%2BItalian%2BTable_3991.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Rețete italiene cu Silvia Colloca PREMIERĂ
din 20 Martie, de la 21:00

Prezentatoarea australiană de origine italiană, Silvia Colloca, îi iniţiază pe telespectatori în secretele culturii italiene, pe un fundal plăcut cu gătit şi poveşti cu invitaţii ei.

sursa

Edited by 3xteam, 07 March 2017 - 17:17.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate