![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vanzare site - cum se procedeaza?
Last Updated: Oct 21 2008 13:46, Started by
cristianbrana
, Oct 15 2008 20:08
·
0

Posted 15 October 2008 - 20:08

Am un site pe care vreau sa-l vand.
Am gasit si un cumparator, ne-am inteles la pret, dar nu stiu cum se procedeaza, din punct de vedere legal. Precizez ca domeniul este achizitionat pe numele unei societati comerciale (proprietar) iar continutul a fost dezvoltat ulterior fara a implica societatea respectiva. Clientul doreste incheierea unui contract de vanzare, care sa insoteasca transferul de proprietate al domeniului. Ma poate ajuta cineva cu un sfat in directia asta? Eventual un model de contract? Ce ar trebui sa contina etc ? Multumesc anticipat. |
Posted 21 October 2008 - 13:45

Pe model-contracte.com gasesti modele de contracte gratuite.
De asemenea, aveam pe softpedia Money & business un topic cu contracte comerciale. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users