![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Putin ajutor..
Last Updated: Oct 14 2008 11:54, Started by
maxx_bgd
, Oct 13 2008 20:31
·
0

Posted 13 October 2008 - 20:31

salut. am un blog. si am pus si eu adsense pe el, am de m mult timp cont adsense, care le-am afisat pe diferite site-uri, dar acum vreau sa le pun pe blog-ul meu, insa problema e ca vreau sa pun un banner in header, insa faza e ca mi-l pune haotic, adica nu in pozitia care as vrea eu. poate sa imi zica careva care e codul si cum trebuie inserat pt a aparea cum vreau eu?
2. Inca o problema ar fi ca o caseta publicitara din meniu cand deschid cu Firefox apare unde vreau eu, iar cand deschid cu IE apare mai spre dreapta, nu e centrata cum trebuie. problema 1 ![]() problema 2 ![]() Edited by maxx_bgd, 13 October 2008 - 20:50. |
Posted 13 October 2008 - 21:49

pun pe blog-ul meu, insa problema e ca vreau sa pun un banner in header, insa faza e ca mi-l pune haotic, adica nu in pozitia care as vrea eu. Inca o problema ar fi ca o caseta publicitara din meniu cand deschid cu Firefox apare unde vreau eu, iar cand deschid cu IE apare mai spre dreapta, nu e centrata cum trebuie. |
Posted 14 October 2008 - 11:54

Mai intai, ar trebui sa postezi cele cateva linii de cod HTML/CSS prin care afisezi banner-ul, respectiv caseta publicitara. prima, cu deader-ul am rezolvat-o... insa cea cu anuntul din meniu.. nu... si stiu ca cea din meniu e din css, insa nu stiu cum sa o fac, deoarece cand schimb setarile si apare bine in IE n apare bine in mozilla si vice versa.. Edited by maxx_bgd, 14 October 2008 - 11:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users