![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Afaceri e-commerce
Last Updated: Jan 13 2005 12:01, Started by
Ybian
, Jan 12 2005 15:12
·
0

Posted 12 January 2005 - 15:12

Cer parerea celor care au asa ceva.
Ceva mai devreme eram pe ebay si am vazut sutele ![]() sites: vanzari scripturi,hrana animale,gadgeturi,mobile,agentii de turism etc. A cumparat/are careva dintre voi asa ceva?Exista o reala piata de desfacere pt. asa ceva?Suna stupid dar de ce le vand?Raspunsul vanzatorului suna invariabil: nu mai am timp sa ma ocup de afacere! Am constatat ca au feedbackuri onorabile si sunt cateva care au peste 5-10 bidderi. Ce parere aveti? Rog amatorii de raspunsuri neavizate si scurte sa se abtina. Am nevoie de raspunsuri inteligente si bazate pe experienta. Hai sa dezvoltam un pic topicul asta. Multam si bafta |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users