![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ciocarlia?
Last Updated: Oct 10 2008 03:00, Started by
sofrosyne
, Oct 10 2008 02:12
·
0

Posted 10 October 2008 - 02:12

Salut tuturor,
Sunt bucuresteanca de origine, momentan studenta in anul 1 la psihologie la universitatea din Pennsylvania. Semestrul asta am un curs de etnomuzicologie care implica un proiect final sub forma unei lucrari de 8-10 pagini pe un subiect restrans. Eu m-am gandit ca o melodie interesanta ar fi Ciocarlia. Ma intereseaza orice informatii sau surse aveti in legatura cu: 1. originile acestei melodii 2. cantaretii/compozitorii care au preluat melodia si/sau au adaptat-o 3. originile cantecului popular romanesc 4. originile poeziei romanesti (mai ales in relatie cu muzica, cum ar fi doinele ca inceput al poeziei romanesti) 5. orice fel de materiale care credeti ca m-ar ajuta sa ilustrez mai bine relatia romanilor cu natura si manifestarea prin muzica Multumesc si apreciez intelegerea voastra in legatura cu accesul meu limitat la resurse in legatura cu acest subiect. Laura |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users