Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi
 SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...
 Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren

Ce melodie ati vrea sa va fie can...
 LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Ciocarlia?

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

sofrosyne

sofrosyne

New Member

• Grup: Members
Salut tuturor,

Sunt bucuresteanca de origine, momentan studenta in anul 1 la psihologie la universitatea din Pennsylvania. Semestrul asta am un curs de etnomuzicologie care implica un proiect final sub forma unei lucrari de 8-10 pagini pe un subiect restrans. Eu m-am gandit ca o melodie interesanta ar fi Ciocarlia. Ma intereseaza orice informatii sau surse aveti in legatura cu:

1. originile acestei melodii
2. cantaretii/compozitorii care au preluat melodia si/sau au adaptat-o
3. originile cantecului popular romanesc
4. originile poeziei romanesti (mai ales in relatie cu muzica, cum ar fi doinele ca inceput al poeziei romanesti)
5. orice fel de materiale care credeti ca m-ar ajuta sa ilustrez mai bine relatia romanilor cu natura si manifestarea prin muzica

Multumesc si apreciez intelegerea voastra in legatura cu accesul meu limitat la resurse in legatura cu acest subiect.

Laura

SuperDuper

SuperDuper

Crushed

• Grup: Senior Members
http://en.wikipedia....lia_(folk_tune)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate