![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Examen Microsoft
Last Updated: Oct 27 2004 19:38, Started by
priza
, May 29 2002 09:39
·
0

Posted 29 May 2002 - 09:39

A dat careva din voi 70-218, Managing a Windows 2000 Network Infrastructure?
Daca da vreau si eu ceva info despre exam. Thanks |
Posted 29 May 2002 - 11:44

Scuza-ma ca te deranjez.Si eu sunt interesat de examenele astea.Doresc sa te intreb daca tu ai dat vreunul din examene si daca ai dat unde ai dat si cat te-a costat...si daca trebuie obligatoriu sa faci si cursurile.Pe mine ma intereseaza cat costa un examen ca sa il dai.
Inca o data imi cer scuze. |
Posted 29 May 2002 - 12:04

nici o problema asterix
eu am dat pana acum 7 examene. vreo 5 le-am dat la logimax iar ultimile le-am dat la Intelprof. indiferent unde vrei sa dai examenul pretul este acelasi 75$+TVA. nu e obligatoriu sa faci cursurile (care sunt de la vreo 300$ in sus). |
Posted 30 May 2002 - 10:59

:oK:
Vreau sa iti multumesc pentru raspuns. Daca poti, te-as ruga sa imi dai mai multe detalii(cum sunt examenele si pe ce trebuie sa ma axez) caci in prezent eu studiez ca sa imi dau si eu examenele pentru MCSE. Nu am dat nici unul, dar m-ar interesa sa aflu mai multe si sunt interesat sa aflu cat de mult te ajuta certificarile astea in tara cat si in afara.Eu in prezent, urmez CISCO si urmeaza sa dau CCNA-ul.M-ar mai interesa ce documentatie ai folosit, care consideri ca este mai buna(eu am strans suficienta documentatie),si daca ai nevoie pot chiar sa iti dau. Iti multumesc si inca o data imi cer scuze pentru deranj. |
Posted 30 May 2002 - 11:07

pai cel mai bien e sa te duci pe site la MS la sectiunea training si vezi exact ce ai de invatat pentru fiecare examen.
pe mine pot sa zic ca m-am ajutat destul de mult in tara, pe afara nu am incercat inca :) eu am invatat de pe cartile MS si am facut ceva teste cu demourile de la transcender. daca mai ai probleme da si tu un pm bye |
Posted 21 June 2002 - 23:48

Pai se pot gasi info in MCSE ( Microsoft Certified System Engineer ) la capitolu de net infrastructure !
|
Posted 24 June 2002 - 14:26

vreoiam mai multe informatii.
anyway nu mai e nevoie. am luat examenul azi. trebuie sa-mi shimb semnatura :) |
Posted 13 September 2003 - 20:20

Am urmatoarele intrebari la voi (- cu toate ca pm-ul asta vine tarziu-) :
1. Certificarile MCSE conditioneaza absolvirea unei facultati ? 2. Avand in vedere ca atat cursurile cat si publicatiile Microsoft sunt ...cat sunt cum pot obtine documentatie necesara ? 3. De unde ar trebui sa incep , exista o anumita ordine , sunt necesare cursurile organizate de firme ca ProManagement , IntelProof etc ? ...Si scuze daca intrebarile sunt infantile , dar sunt profan in domeniu |
Posted 13 September 2003 - 22:37

1. nu
2. Se gasesc free pe net ... persevereaza ... 3. depinde de ce ai de gand ... cauta la MS certificarile shi date despre ele ... De exemplu: http://www.microsoft...cse/default.asp http://www.microsoft...cp/mcse/faq.asp Sunt bune cursurile ... cam scumpe, dar sunt bune ... chestie de organizare ... shi de bani, din pacate ... destul de multzi ... Succes! :oK: |
Posted 14 September 2003 - 18:22

In primul rand MULTUMIRI ! Intentia e de a parcurge toate examenele MCSE ( cred ca 8 ) . Cat despre ' perseverenta ' poate imi dai niste indicii :help: . Daca ai si alte sfaturi le astept !
Multumiri inca odata ! |
|
Posted 05 February 2004 - 14:37

Si ceciu in cat timp ai invatat pt examene , adica vreau sa stiu si eu cate ore pe zi si in cate luni ai invatat tu .
Multumesc |
Posted 05 February 2004 - 14:43

pentru un examen m-am pregatit cam 4 ore pe zi aprox. 20 de zile.
Daca ai chef de invatat iei cam un examen pe luna. |
Posted 27 October 2004 - 18:12

Si daca nu te superi cam ce bani poti castiga cu aceste certificari ??
mersi |
Posted 27 October 2004 - 19:38

@piticu: te bate gandul? ;)
doar cu certificarea nu castigi nimic .... dar ai un avantaj considerabil la un interviu fata de ceilalti ... pentru mine cel putin nu a facut diferenta, nu mi s-a marit salariul brusc :rolleyes: Edited by PreTXT, 28 October 2004 - 08:23. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users