![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Spam filter pe exchange 2000
Last Updated: Jan 24 2005 23:31, Started by
piticu
, Jan 10 2005 23:00
·
0

Posted 10 January 2005 - 23:00

Ce softuri si ce fel de metode folositi pentru anti-spam pe exchange 2000 ???
Am incercat sa pun filtru la mesage delivery pentru a exclude anumite domenii, dar fara nici un folos. Daca folsoiti recipient policy pentru a face asa ceva, va rog sa imi spuneti cum faceti. |
Posted 13 January 2005 - 05:37

GFI Mail Security, cu versiune FREEWARE ... e SUPER ... chiar si in varianta (limitata) freeware!
AV si AntiSpam (CF) www.gfi.com PS: super de treaba baietii, cu un kb bine pus la punct. Softul e stabil si se integreaza transparent cu Exchange. |
Posted 21 January 2005 - 22:53

Multam ptr raspunsuri.
Pana la urma am ales Trend InterScan VirusWall. E super bun si imi merge de minune. As fi optat ptr GFI, dar nu am inteles partea cu modificare in MX ptr ca mail-urile care vin sa vina la acel MX si apoi sa faca forward catre exch >? Oare trebuie facuta aceasta schimbare numai in cazul in care se instaleaza pe masini diferite ?? |
Posted 21 January 2005 - 23:12

piticu, on Jan 21 2005, 22:53, said: Multam ptr raspunsuri. Pana la urma am ales Trend InterScan VirusWall. E super bun si imi merge de minune. As fi optat ptr GFI, dar nu am inteles partea cu modificare in MX ptr ca mail-urile care vin sa vina la acel MX si apoi sa faca forward catre exch >? Oare trebuie facuta aceasta schimbare numai in cazul in care se instaleaza pe masini diferite ?? GFI (MailSecurity) are 2 moduri de functionare: Exchange integrated si SMTP Gateway. Se instaleaza native ca Exchange integrated si nu trebuie sa modifici nimic ... Evident, pe aceeasi masina cu exchange ... |
Posted 24 January 2005 - 23:31

Tyby, on Jan 21 2005, 23:12, said: GFI (MailSecurity) are 2 moduri de functionare: Exchange integrated si SMTP Gateway. Se instaleaza native ca Exchange integrated si nu trebuie sa modifici nimic ... Evident, pe aceeasi masina cu exchange ... Multam mult ptr raspuns |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users