![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Select text & other things
Last Updated: Jun 02 2002 09:43, Started by
PET
, May 29 2002 07:17
·
0

Posted 29 May 2002 - 07:17

1. Cum pot sa scot SELECT TEXT ? Adica sa nu mai las sa selecteze textu...dintr-o pagina. Sau pot sa-i specific...sa-l las sa selecteze maximu de 5 (sau cat vreau eu) caractere...mai mult de 5 sa nu-l mai lase.
2. Am vazut pe unele situri (www.vbulletin.com) ... cand au text scris...nu arata cursoru text...arata cursorul normal. 10x |
Posted 31 May 2002 - 09:45

Vezi la WebDesign.
Programele care cripteaza sursa iti dau si posibilitatea de a scoate selectarea textului. La Vbulletin.com merge sa selectezi orice text... ca si pe sn.ro :o Am gasit ceva, insa nu l-am testat: Quote <script language="javascript1.2"> //Disable select-text script (IE4+, NS6+) function disableselect(e){ return false } function reEnable(){ return true } //if IE4+ document.onselectstart=new Function ("return false") //if NS6 if (window.sidebar){ document.onmousedown=disableselect document.onclick=reEnable } </script> |
Posted 02 June 2002 - 08:51

La vbulletin nu era vorba de SELECT TEXT...ci de cursorul cand duci mouseul peste un text. Nu apare cursourul de text...ci apare cursorul normal....adica sageata
|
Posted 02 June 2002 - 09:43

Referitor la cursor, citez din CSS-ul lor:
BODY {[b]CURSOR: default;[/b] FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; FONT-SIZE: 12px} |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users