![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Un fel de adsense dar sa plateasca prin Paypal.
Last Updated: Dec 29 2009 21:02, Started by
csongi12xme
, Oct 03 2008 18:54
·
0

Posted 04 October 2008 - 01:12

http://www.bidvertiser.com/ si platesc la 10$ prin PayPal.
Daca ai trafic foarte mic sub 50 vizitatori pe zi apar foarte greu reclamele. Bidvertiser este un fel de adbrite dar mai bine pus la punct. Se va licita pentru spatiul tau de publicitate pe site. Cam in 2-3 saptamani apar reclamele mai bine alese pe domeniul pe care este siteul. Poti recomanda atat advertiseri cat si publisheri. |
Posted 04 October 2008 - 01:44

http://www.bidvertiser.com/ si platesc la 10$ prin PayPal. Daca ai trafic foarte mic sub 50 vizitatori pe zi apar foarte greu reclamele. Bidvertiser este un fel de adbrite dar mai bine pus la punct. Se va licita pentru spatiul tau de publicitate pe site. Cam in 2-3 saptamani apar reclamele mai bine alese pe domeniul pe care este siteul. Poti recomanda atat advertiseri cat si publisheri. l-ai incercat personal ? |
Posted 04 October 2008 - 17:13

Bidvertiser l-am folosit.Dar as vrea sa stiu mai multe ca sa am din ce alege.
|
Posted 04 October 2008 - 20:04

Da, am cont la bidvertiser pentru un blog in engleza.
Am reclame la partea de banere langa post insa pentru restul nu am inca licitatii, traficul este de sub 10 vizitatori/zi. Accepta si siteuri in limba romana pentru ca atunci cand cautam primary language la site sa aleg english am vazut ca era si romana in lista. Pe un forum un tip scria ca atunci cand a inceput un tampit sa dea clickuri de oftica pe siteul lui, a primit email de la bidvertiser si i-au spun ce ip-uri sa baneze. |
Posted 05 October 2008 - 09:33

Nu ma gandeam ca e asa de bun...
Oricum cum se face reclama pe forumuri? Momentan folosesc forumul Forumotion dar asta n-are Bots. Oricum stiti un forum free cu BOTS? |
Posted 05 October 2008 - 19:39

Este per click plata ca la adsense dar poti alege ce advertiseri permiti si pe care nu.
La adsense poti doar banna anumite siteuri sa nu afiseze reclame. |
Posted 06 October 2008 - 10:04

si la cat trebuie sa ajungi sa iti faca plata si in cat timp ti-o efectueaza .. sunt de incredere?
|
Posted 06 October 2008 - 20:41

10$ prin PayPal si 50$ prin cec.
Nu sunt sigur, dar cred ca platesc lunar ca si la adsense, nu am gasit unde am citit prima data termenul de plata. |
Posted 12 October 2008 - 09:43

Oricum ce se zice despre Adbrite?
De mentionat ca site-ul va fii in engleza cu un content interesant. Edited by csongi12xme, 12 October 2008 - 09:52. |
|
Posted 12 October 2008 - 10:14

Din ce am auzit adbrite plateste mai slab fata de bidvertiser si adsense.
|
Posted 12 October 2008 - 10:25

Adbrite plateste extrem de prost. Si nu conteaza contentul pentru ca adbrite nu are acelasi sistem ca si adsense-ul sa trimita reclame in functie de contentul site-ului.
|
Posted 18 October 2008 - 18:39

Atunci ce mai recomandati in afara de Bidvertiser si Adsense?
|
Posted 19 October 2008 - 20:01

Bidvertiser. este foarte bun, il recomand si eu, dar nu prea au reclame in Romana, mai apare cate una, dar foarte rar, deci pentru site-uri .ro nu prea sunt buni.
Pentru cei care vor mai mult informatii si tot intreaba aici cat plateste, cand, cum si cel fel, intrati pe bidvertiser.com si cititi TOS-ul ![]() |
|
Posted 20 October 2008 - 15:05

Ma rog.Ceva afar de Adsense,Bidvertiser,Adbrite?
Si ce se zice despre CBE Engine si Widget Bucks? |
Posted 20 October 2008 - 16:21

Din cate stiu eu, singurul care plateste in paypal este bidvertiser, cele putin din astea mai cunoscute, dar dupa cum ti-am spus nu prea are reclama in romana, oricum la firmele straine ai sa gasesti cu greu reclame romanesti, deci nu sunt rentabile pe site-urile romanste. Dar de ce nu incerci bidvertiser ?
Ai incercat si nu ai fost multumit ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users