![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
SQL Maintanance jobs
Last Updated: Jan 08 2005 17:55, Started by
Pittick
, Jan 07 2005 21:54
·
0

Posted 07 January 2005 - 21:54

daca se poate sa imi dea cineva care se pricepe niste detalii despre acestea.. pe site la Microsoft nu am gasit nimic..nici la search...... pe google, foarte sporadic si nu prea m-a lamurit...
multumesc. |
Posted 07 January 2005 - 23:39

http://www.google.co...obs&btnG=Search
da 432000 de hituri, primele promitatoare. Da detalii despre problema ta, poate te ajuta cineva. |
Posted 08 January 2005 - 17:55

multam fain
dezavantaju` de a fi retard (eu :death: ) si sa nu cauti ca lumea :cursing: revenind, nu am o problema anume, ci vreau sa vad ce, cum si ce face fiecare treaba, cu ce se mananca...pentru o implementare in viitoru` foarte apropiat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users