![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
web business ... cat costa?!
Last Updated: Jan 07 2005 08:25, Started by
shory
, Jan 06 2005 14:53
·
0

Posted 06 January 2005 - 14:53

salut,
Cineva m-a rugat sa lucrez pentru el...web business there is...adica cautat parteneri, producatori, imprastiat oferte, luat legatura cu ei, monitorizarea site-ului, etc etc tot ce implica web business inclusiv investit bani atata timp cat eu cred ca e necesar. Sincer sa fiu nu prea stiu cat sa-i cer/luna . Sunt convins ca e nu e suma f mare, comisionul gras fiind poate in momenul cand gaaseste ceea ce cauta, dar totusi pana acolo e drum lung si se plateste. Asa ca a little help please! 10x! |
Posted 06 January 2005 - 15:13

Firma e destul de mare, birouri in mai multe orase din tara, site-ul hostat de un server din state...ma rog, firma serioasa...
![]() |
Posted 06 January 2005 - 19:58

eu as cere 200Euro si comision din contracte ...nu te vinde ieftin .....daca sunt de calitate vor avea clienti tu vei avea de beneficiat!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users