![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Statuete bronz (ceramica, portelan, ...)
Last Updated: Jan 11 2005 14:22, Started by
Neil
, Jan 05 2005 12:33
·
0

Posted 05 January 2005 - 12:33

As dori niste sugestii / idei / pareri / ... despre domeniul statuetelor de bronz ca si potentiala afacere (produse in Romania si vindute in Europa), preferabil de la cei care au avut de a face cu asa ceva (sau au auzit, cunosc pe cineva, ....) si nu numai...
- model initial pt matrite: o statueta din lemn existenta deja. - costuri material, costuri productie - costuri/modalitate/vama/... transport din Romania spre Germania-Austria - rentabilitate, profit, pret vinzare in Europa ... (merita ... ??) - potential target: colectionari (si nu numai) din Germania-Austria - ... |
Posted 05 January 2005 - 15:26

... am un amic care e scluptor si pleaca cam la semestru cu geanta cu lucrari , foarte frumoase de altfel, si vinde prin germanya austria ,etc,
a vrut sa vinda si pe ebay si pe sait personal, dar f. slabut (adica nimic inca) |
Posted 05 January 2005 - 15:30

sa zicem ca partea de (potential) client in austria-germania o am deja...
m-ar interesa restu de info pe care le-am enumerat mai sus... mersi oricum pina acum... si in avans pt orice info de la tine si sper si de la altii... Edited by Neil, 05 January 2005 - 15:30. |
Posted 07 January 2005 - 13:37

repet, am deja clienti in germania-austria...
ce ma intereseaza sint detalii/sfaturi/sugestii de genul: - se plateste sau nu vama... - daca vreau sa trimit 1-2 bucati... - dar daca vreau sa trimit 100... - costuri material (bronz) - costuri fabricatie (turnare...) - colegul tau cind pleaca cu citeva statuete in geanta le arata la vama sau cum face... chiar nu mai stie/auzit nimeni despre chestii similare... astept sugestii/idei/sfaturi si mai ales "already succes stories" despre si de la cineva care a avut tangeta cu domeniul... multumesc anticipat (tie si oricui care va mai posta) ... |
Posted 10 January 2005 - 19:29

E in functie de nr. de bucati dorite. Din cite inteleg eu ai un model de lemn si vrei sa faci mai multe copii din bronz (1-100 buc) si sa le vinzi afara.
Acuma treaba e asa, amicul meu sculptor isi fabrica si isi vinde singur marfa (sculpturi de dimensiuni mici < 1 metru inaltime , din lemn,piatra marmura, otel, bronz ) si are preturi incepand de pe la 100 eur pana pe la 2500 eur , in functie de efortul depus . Chestia e ca se si vind lucrarile la aceste preturi . Pt. bronz costa cel putin 4 mil. / bucata productia , si nu are el personal topitorie ci comanda la altcineva, daca vrei sa faci 50 bucati statuete probabil ca apare o reducere , apoi urmeaza finisarea lucrarii brute, slefuire,polizare etc. Daca vrei sa scoti lucrarea din tara trebuie sa ai liber de la minist. culturii ca nu e de patrimoniu. Declararea la vama e la mica intelegere , insa ce te faci daca vrei sa treci 100 statuete a 50 kg fiecare si vamesii cred ca in ele ai hasis,iarba,marihuana,aur ,arme,bijou-uri etc. ? Poate sa te dea jos si sa-ti desfaca piesele si o patesti urit. Mai bine pe firma , cu facturi, invoice, Daca doresti colab , PM pt intelegere. |
|
Posted 11 January 2005 - 11:28

very useful infos so far...
mersi mult !!! tinem legatura ... pe bune !!! o sa te contactez curind... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users