Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

Gold FM

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
596 replies to this topic

#523
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Fiul lui Cozmin Gușă preia Gold FM. Tranzacția postului de radio, pe masa CNA

Radio Gold FM are un nou proprietar. Postul cu o vechime de peste 20 de ani va fi administrat de Cosmin Andrei Gușă, fiul fostului patron de la Realitatea, Cozmin Gușă.

Cazul Gold FM a ajuns în ședința Consiulului Național al Audiovizualului în ședința de astăzi, 17 noiembrie. S-a discutat intens pe această temă, unii membri fiind nemulțumiți că nu s-a prezentat un plan editorial înainte de preluarea radioului și înainte de plătirea datoriilor.

Conform documentelor trimise la CNA, noul acționariat al Gold FM va fi SC Angus Resources SRL, soecitate deținută în exclusivitate de Cosmin Andrei Gușă.

Întrebat de Dorina Rusu, membru CNA, ce planuri are cu Gold FM, Cosmin Andrei Gușă a spus:

„Planul pe care l-am făcut cu echipa Gold FM este să mutăm radioul în zona de talk. Invităm români de valoare, care să vorbească și suntem conștienți că avem un target de persoane la vârsta a doua, dar sperăm să păstrăm nucleul ăsta și sper să aducem oameni aproapiați de vârsta mea, care sunt interesați de problemele societății actuale, să-i aducem spre Gold FM.

Avem un contract cu un institut de cercetare prestigios din România, care o să ne ofere un studiu de piață. În concordanță cu acest studiu o să începem să ne gândim la o grilă care să includă mai multe emisiuni și care va fi prezentată, desigur în cazul în care ne oferiți licența.”

După lungi dezbateri și discuții pe această tema, cederea acționariatului Gold FM s-a votat în ședința CNA cu 7 voturi pentru și 3 împotrivă. Cei care au votat împotrivă au fost Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu și Cristina Pocora.

Gold FM emite pe frecvența 96,9 (fosta frecvență a Radio Total. De altfel, radio Gold FM este în fostul sediu al Total de la etajul 16, de la Lujerului).

Povestea Gold FM. Bogdan Chirieac a fost negocieri să preia postul

Bogdan Chirieac, unul dintre fondatorii publicației online DCnews, a fost în discuții să preia Gold FM în primăvara acestui an, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

Deţinătoarea licenţei audiovizuale pentru Gold FM era societatea Expresiv SA, ai cărei acţionari sunt:

Radoway Limited (Cipru) – 56,25% (reprezentanți ai Radoway erau, în urmă cu câțiva ani, copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu)
Sindicatul Naţional Petrom-Energie – 43,13%
Cornel Nistorescu – 0,62%.

Gold FM se afla în insolvență din septembrie 2016, deci de mai bine de patru ani. În ultimii ani, Gold FM a trecut prin mai multe încercări editoriale. "Vârful" a fost în 2015, când matinalul Gold FM a fost realizat de Mihai Dobrovolschi, într-o perioadă în care Radio Guerrilla a rămas fără licență.

Au trecut, pe rând, pe frecvența Gold FM, dimineața:

Mihai Cioceanu și regizorul Radu IacobanRadu Buzăianu și Geanina CorondanGabi JugaruCârcotașii Huidu și Dezbrăcatu (în fapt, un program realizat de cei doi online și preluat spre difuzare de Gold FM) 

https://www.paginade...-preia-gold-fm/

Edited by IceCoolExtreme, 17 November 2020 - 12:40.


#524
Cristy0007

Cristy0007

    FM forever

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,372
  • Înscris: 04.05.2017
Incearca sa scoata din adancuri Titanicul.... in fine asta ar fi unul deja mic , dupa ce odata ca niciodata a fost Mare, se numea Radio Total. Nu va mai reusi sa faca nimic din el , dar un talk dedicat ar fi o solutie sa ai ce asculta, doar muzica o poti auzi oriunde . Daca era ceva dedicat gen Chill/dance fm mai spuneam.

#525
dxvidelegeo

dxvidelegeo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,006
  • Înscris: 23.08.2020
bine gandit
va fi Realitatea FM aici
acelasi post ca acum de pe 90,2
de ce ? pentru ca la anu pierde licenta...
gusa easte actionar realitatea plus cu 50 %,,,

#526
djreluk

djreluk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 31.01.2011
pentru carcotasi daca ar avea bani sa ia vreun post de radio in Bucuresti, ar mai fi doua frecvente care consuma curent in agonie 92,1 si 92,7 adica VIBE FM SI TANANANA, asta si daca vor fi scoase la vanzare cedare de frecventa.

Imi pare rau de Gold , acum sa vedem ii schimba denumirea sau .. Eu unul i-as pune din nou RADIO TOTAL, mai ales ca se vrea si cu talk show, si muzica , adica de toate.

#527
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Cosmin Andrei Gușă, noul patron de la Gold FM: Aș vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră. Raluca Moianu, director de programe. Nistorescu rămâne cu emisiune

La doar 23 de ani, Cosmin Andrei Gușă, fiul lui Cozmin Gușă, a devenit noul patron al Gold FM, post radio aflat în insolvență de patru ani. Ce vrea să facă din Gold FM? Care e implicarea tatălui lui, Cozmin Gușă?

"Pot să spun că am plătit doate datoriile pe care le avea radioul", a spun Cosmin la interviurile Paginademedia.ro.

Despre oamenii din proiect?

„Aș vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră”, a spus Cosmin la interviurile Paginademedia.ro. Acum, director de program este Raluca Moianu, iar unul dintre realizatori este Cornel Nistorescu (care a deținut și el o parte minoritară din Gold FM

Cum i-a venit ideea să preia un radio?

Cosmin Andrei Gușă: „Am cumpărăt pentru că domeniul media mă pasionează, pentru că fiecare om trebuie să se implice în problemele societății și să ajute cum poate. Zic să ajute, pentru că nu știu dacă știți, dar radioul era în insolvență, cu datorii la stat și restanțe de impozite salariale, ș.a.m.d, iar acum le-am adus la zero.

Bineînțeles pentru că vreau să învăț ceva de la tatăl meu, are multă expertiză în domeniul acesta, îmbătrânește, eu devin matur și înainte să-l „mulg” de cunoaște, prima mea afacere să fie dintr-un domeniu pe care îl cunoaște.

Da, el (n.r. Cozmin Gușă) a venit cu ideea. Eram într-o zi la București la un restaurant al unui prieten și a venit cu dosarul de vânzare al Gold FM, mi-a plăcut ideea și am insitat să facem tranzacția. Vă zic sincer, o să fiu transparent total, eu am discutat doamna cu Diana Rădulescu, o avocată talentată, nu știu dacă a fost la copiii domnului Vântu. Eu am comunicat cu dumneaei.”

De ce a ales Gold FM? Ce a găsit acolo?

Cosmin Andrei Gușă: „Asta a fost oportunitatea de moment, e un post cu tradiție și chiar și eu îl cunosc, îl ascult de când eram mic. Cum spuneam, e un radio de tradiție, e fostul Radio Total, pentru cei care nu știu, și e un brand care merită să fie pe piață.

Am găsit radioul cu 12 angajați și colaboratori. Cam asta e situația în acest moment. Avem o grilă aprobată de CNA și o să ne gândim pe viitor la o grilă alături de doamna Moianu, care este directoarea de programe momentan și cu taică-meu, care mă consiliează și mă ajută cu expertiză. Sper să mă descurc, cred că și studiile mă recomandă.”

Tânărul Gușă, actual masterand la o facultate din Viena, spune că Raluca Moianu se ocupa de radio, iar el l-ar vrea în viitor în echipă pe Octavian Hoandră.

Cosmin Andrei Gușă: „Cred că aș prefera să fie supriză, dar ne gândim la multe vedete. Pot să vă zic un nume, aș vrea să avem o emisiune cu domnul Octavian Hoandră. Cred că e un adevărat profesionist și îmi place cum pune problema, i-am emisiunile de la Realitatea, i-am citit cărțile și îl respect foarte mult.

Am o relație foarte bună cu domnul Hoandră, suntem prieteni și facem abstracția că a fost la Realitatea, e o coincidență.”

Cosmin Andrei Gușă: „Experiența o recomandă pe Raluca Moianu pentru ce emisiune vrea”

Ce va face în continuare Raluca Moianu la Gold FM?

Cosmin Andrei Gușă: „N-am discutat asta cu dânsa, dar având experiența o recomandă cam pentru ce emisiune vrea. Mergem pe grila actuală pe care dumneaei o a făcut-o. Și până la următoarea ședință cu CNA-ul vom vedea ce putem schimba.

Asta cu Matinalul, mă gândesc să mergem pe nișa asta. Au fost în trecut cei doi de la Cârcotașii, să vedem dacă facem ceva mai serios sau mergem tot pe nișa asta. Așteptăm rezultatele de la studiu și trebuie să luăm decizia, deocamdată luăm cu grila actuală.

Emisiunea vedetă este a domnului Cornel Nistorescu, de luni până joi de la ora 5. Și chiar este o emisiune bună. El va rămâne cu emisiunea și sper că va rămâne în continuare, am un respect mare pentru el, îmi place stilul lui.”

Se va implica Cozmin Gușă în Gold FM?

Cosmin Andrei Gușă: „Eu mi-aș dori să se implice și mi-a promis că se va implica în primul an. Va face și el parte din consiliu și din echipa Gold FM, dar decizia o voi lua eu.

Este radioul lui Cosmin Gușă, dar Cosmin Gușă are multe de învățat de la omologul mai învârstă.”

Alte declarații din interviu

Cosmin Andrei Gușă: „Aș vrea să fie un radio axat pe talk, din două considerente. Primul considerent este cel pragmatic, este greu să ne batem cu marile radiouri pe muzică și nici nu ne dorim și al doilea este că aș vrea să abordează problemele din societatea, aș vrea să menținem publicul de vârsta a doua, +50, dar sper să atragem oameni din generația mea, din generația tânără și să creăm un pod între generații.

Vrem să abordăm problemele și creăm un spirit civic la nivel de București, unde avem licența. Vrem să abordăm toate problemele pe stare sociale, de la politic, la social, vrem să fie un radio serios. Sper să ne creăm stilul nostru. Și apoi muzica. Vom fi pragmatici, vom face un studiu și le vom oferi ce vor ascultătorii noștri.”

Cosmin Andrei Gușă: „Ne dorim să facem parteneriate cu radiouri locale. Vreau să iau Bucureștiul și apoi continuăm în țară. Dar da, ăsta e planul meu.”

Alți oameni implicați în proiect?

Cosmin Andrei Gușă: „O să vedem, o să luăm schimbările pas cu pas. Sper să ni le aprobe CNA-ul, dar nu avea de ce să le aprobe pentru că vrem să fim serioși, să abordăm probleme sociale și ar trebui să se bucure Consiliul că va mai fi un radio care să facă lucrul ăsta. Așteptăm până la următoarea ședință, nu vrem să schimbăm radical, dar vrem să mergem spre zona de talk, spre problemele societății din zona de azi.

Politica e peste tot, e în orice, dar nu vrem să ne axăm pe politică. O să fie un subiect, asta e clar. Ar fi interesant ca tatăl meu să aibă o emisiune, dar cred că ar fi un câștig pentru post.

Doar din respect i-aș da o emisiune, pentru că e un personaj proeminent, cred că prezența lui la radio ar face o audiență bună. Dar n-am avut nicio discuție pe tema asta.”

Parteneriat cu televiziune?

Cosmin Andrei Gușă: „Sper să avem un parteneriat cu Realitatea Media. Pentru mine este pentru nou, dar peste o săptămână pot să vă spun mai multe lucruri, punctual. Dacă avem o emisiune interesantă, mi s-ar parea interesant să preia știrile pe site, lucrurile interesante pe care le scoatem, poate o să avem exclusivități.”

Când vom vedea primele modificări în grilă și la Gold fm?

Cosmin Andrei Gușă: „Ce pot să vă zic, eu respect echipa care a fost la Gold FM, care nu a fost plătită 3 ani de zile. Nu vreau să fac schimbări radicale din prima, eu ascultam Gold FM dinainte, era un post pe care îl ascultăm. Le luăm treptat și schimba puțin câte puțin, nu să stricăm grila actuală. Dacă am idei bune o să le discut cu echipa, o să le implentăm și vom avea câteva schimbări la următoarea ședință CNA.

De luna viitoare vor da salariile, de astăzi s-a făcut transferul de business prin preluarea de licență. Trebuie să mă orientez, să-mi iau un consilier pentru că eu sunt, momentan, student. ”

Veți reintra în studiile de audiență radio?

Cosmin Andrei Gușă: „Nu văd de ce nu ar intra. Sper să fim performanți ca să ne permitem. Am o linie de credit cu o bancă românească, va trebui să investim să modernizăm aparatura, acum avem un audit care e în derulare și vom vedea. Sper să nu fie vorba de sume exorbitante, dar vom face eforturi ca să ne modernizăm.”

Studioul rămâne același sau îl schimbați?

Cosmin Andrei Gușă: „Am vrea să ne mutăm pentru că este foarte greu să atragem invitați. E într-o zonă izolată, vrem să ne mutăm înspre nord. Da, suntem și în tratative. O să fie pe la Piața Presei Libere. O să vă anunțăm săptămâna viitoare.”

Despre posibilele divergențe cu tatăl său:

Cosmin Andrei Gușă: „Eu îl respect pe tatăl meu și el mă respectă și ne bazăm pe bun simț. Așa e comunicarea între noi și ne înțelegem bine. Dacă am pornit cu ideea ca eu să conduc această instituție, el n-o să interfereze decât dacă îi cer eu.”

Gold FM ca business:

Cosmin Andrei Gușă: „Noi am scos firma din insolvență și nu văd de ce nu ar fi o afacere de succes dacă aducem oamenii potriviți. N-am voie să vorbesc de cifre, dar a fost un preț corect, nici scump, nici ieftin.”

În cât timp o să înceapă să fie pe plus?

Cosmin Andrei Gușă: „Ca să vă zic realist, din 2021 la final, 2022 nu va avea nicio problemă. Ăsta e worst case scenario, iar best case scenario va fi să fie pe profit peste 6 luni.

Nu văd cum să nu iasă. Eu am avut privilegiul să stau cu oameni de media de când sunt mic. Acum am 23 de ani. Și în afară de faptul că am învățat multe de la ei, pot să-i sun ca să mă sfătuiesc cu ei. Cu ajutorul lor vom fi în stare să facem un plan bun ca să fim în best case scenario.”
https://www.paginade...i-gusa-gold-fm/


#528
dxvidelegeo

dxvidelegeo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,006
  • Înscris: 23.08.2020
e clar..a cumparat...trebuia ca cna sa i retraga licenta 96,9 fm
de ce la guerrilla a procedat ca la lege si acum nu ? ca la cna conduce in vot consilieri psd?
e clar..discriminare..radio gorila trebuia sa seziseze discriminarea...gusa a cumparat licenta...dpmdv
rusinos

rlt fm...va fi aici..el e pus la inaintare..in spate e tatucu..cu scoala..la grade nah..pt cine nu stie..ochi albastri.. e strategic..stie ca 90,2 va fi pierduta..e prea clar asta..

daca baga dosar la videle..sa ia frecventa eu nici nu voi participa..nu vreau sa pierd ..pe blat

Edited by dxvidelegeo, 18 November 2020 - 20:21.


#529
dxvidelegeo

dxvidelegeo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,006
  • Înscris: 23.08.2020
sunet bun..procesare belea 96,9 buc...dar e prea tare ca volum..tre mai mic in pplus 1 macar acu da peste 3 pe ac

receptia super pe buc
muzica ma cheama ..e a mea..sunt old nu gold

dar,,,va fi rlt fm curand aici..si raman cu seven si gorila doar ca radio de weekend

Edited by dxvidelegeo, 23 November 2020 - 03:46.


#530
djreluk

djreluk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 31.01.2011
De azi matinal nou pe Gold fm  se numeste Sarpe and friends.

#531
Radyosu

Radyosu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,248
  • Înscris: 16.10.2019
Prezentatori Abi și Exploit? :)))

#532
dxvidelegeo

dxvidelegeo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,006
  • Înscris: 23.08.2020
Woow
96,9 buc belea
De la buc la sinaia perfect
De la sinaia la predeal bun
La Bran ok
Nu pot sa cred!!!
Radio de Munte!

#533
dxvidelegeo

dxvidelegeo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,006
  • Înscris: 23.08.2020
bai sper sa nu mute antena noul patron pusti
sa fie la predeal pe dn cu rds..96,9 gold..asta da semnal bun..bravo asa e de mult..radioul muntilor

#534
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Un nou matinal la Gold FM: Sharpe, în locul Cârcotașilor. Postul patronat de fiul lui Cozmin Gușă a înștiințat CNA


Gold FM, noul post patronat de Cosmin Andrei Gușă, fiul lui Cozmin Gușă, a început un nou matinal din 26 noiembrie. Gușă Jr. a înștiințat și Consiliul Național al Audiovizualului în ședința de astăzi, 3 decembrie.

Cum arată noul format? Cine sunt prezentatorii?

Noul matinal al Gold Fm se numește „Șarpe & Friends”. Este un program de muzică și informații, fiind prezentat de Bogdan Popescu, care este DJ și are pseudonimul de „Șarpe”.

„Friends” sunt Alina Dimitriu, Raluca Moianu și Radu Bobe. Ei sunt realizatorii de programe pe celelalte tronsoane, fiind invitați în emisiune pentru a dezbate diverse teme (horoscop, meteo, poltică, etc).

Matinalul e difuzat de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-10:00. Se transmite în direct și pe pagina de Facebook a radioului.

Gold FM, matinal cu Huidu în trecut

Pe intervalul matinalului Gold FM era Cronica Cârcotașilor. Șerban Huidu realiza emisiunea de acasă, online, și era preluată de postul de radio bucureștean.

Ce a spus Huidu despre întreruperea contractului cu Gold FM?

Șerban Huidu, pe Facebook:

„Timp de 3 ani am făcut matinalul la Goldfm in condiții de insolventa. Adică Serban Huidu este visul capitalist. Nu lucra fara sa fie plătit. Ci platea oameni pentru a face radio.

Îmi pare rău ca nu voi mai putea sa fiu alături de familia extinsa de dimineață. Pentru voi am făcut ce am făcut. Le urez bafta colegilor cu care va puteți întâlni începând din aceasta dimineata.

Omniprezentul Șarpe si la propriu și la figurat. Cat despre cei ce au cumpărat harababura mult succes!”

Sursa:https://www.paginade...l-gold-fm-2020/

#535
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Cozmin Gușă, emisiune la radioul lui Cosmin Gușă. Cu Bogdan Chirieac, patronul DC News


Cozmin Gușă are emisiune la Gold FM, postul de radio deținut de fiul său - Cosmin Gușă. Fostul patron de la Realitatea TV (rămas doar acționar) va modera o emisiune de dezbateri politice, alături de Bogdan Chirieac - șeful site-ului DC News și analist politic la Antena 3 și România TV.

Noua producție de la Gold FM a debutat pe 26 noiembrie și se difuzează vinerea, în intervalul orar 12:00-13:00. Cosmin Gușă, patronul postului, a notificat Consiliul Național al Audiovizualului, în ședința din 15 decembrie.

Decizia vine la câteva săptămâni după ce Gușă Jr. spunea în exclusivitate pentru Paginademedia.ro că tatăl său se va implica la Gold FM.

De asemenea, prezența lui Chirieac la Gold FM nu este chiar întâmplătoare, deoarece acesta a dorit să cumpere postul la începutul acestui an, după cum Paginademedia.ro anunța la vremea respectivă. Până la urma, stația a ajuns la Cosmin Gușă.

Cosmin Gușă îl implică și pe tatăl său la Gold FM

Cosmin Gușă anunța la interviurile Paginademedia că tatăl său se va implica la Gold FM.

„Eu mi-aș dori să se implice și mi-a promis că se va implica în primul an. Va face și el parte din consiliu și din echipa Gold FM, dar decizia o voi lua eu.
Este radioul lui Cosmin Gușă, dar Cosmin Gușă are multe de învățat de la omologul mai învârstă”, spunea Cosmin în luna noiembrie.

Totodată, Cosmin Gușă a adus un nou prezentator la matinalul Gold FM, în locul Cârcotașilor. Noul matinal al Gold Fm se numește „Șarpe & Friends”. Este un program de muzică și informații, fiind prezentat de Bogdan Popescu, care este DJ și are pseudonimul de „Șarpe”.

„Friends” sunt Alina Dimitriu, Raluca Moianu și Radu Bobe. Ei sunt realizatorii de programe pe celelalte tronsoane, fiind invitați în emisiune pentru a dezbate diverse teme (horoscop, meteo, poltică, etc).

Matinalul e difuzat de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-10:00. Se transmite în direct și pe pagina de Facebook a radioului.

Sursa: https://www.paginade...emisiune-radio/

#536
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
A ramas fara site http://radiogoldfm.ro/

#537
Cristy0007

Cristy0007

    FM forever

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,372
  • Înscris: 04.05.2017
Posibil sa schimbe denumirea din Gold și pare tentantă asta cu solid radio... Nu are nici un farmec actualul format de talk cu denumirea de Gold...

#538
chatnoir401

chatnoir401

    CHAT NOIR - MOTANUL NEGRU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,734
  • Înscris: 28.06.2005
Schimba formatul, numele doar sa tina ocupata frecventa. Mai bine o cedeaza la altii mai competenti daca sunt interesati.

#539
boro21

boro21

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,218
  • Înscris: 23.12.2011
Mie îmi place play-listul lor. Au o muzică asemănătoare cu ce se difuzează la EFM. Încă nu am ascultat complet grila de programe. Chiar dacă nu îmi este simpatic Gușă, are potențial să crească radioul în noul format.

#540
dxvidelegeo

dxvidelegeo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,006
  • Înscris: 23.08.2020
da
buna receptia la Buc indoor in sudul capitalei, Aparatorii Patriei - cartierul, la bloc.
96,9 Buc
dar rog sa dea mai incet..tipa
asa tare volum ?
sunt surzi ?
ei nu se asculta pe fm buc ?
da..se prind foarte bine..pana si acasa la Bran ii prind..dar ce sa ascut..pe Abba care urla ?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate