![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
DivX Players Tips & Tricks
Last Updated: Jul 10 2010 21:12, Started by
Fane
, Jan 02 2005 22:26
·
0

Posted 12 October 2009 - 15:45

Programul Super e ...super! ..și FREE...:).
Rezolvă multe probleme legate de "filmulețele" făcute cu Camere Foto Digitale sau Telefoane Mobile. Se poate descărca de pe Softpedia: Link: SUPER ![]() rsumy |
Posted 24 October 2009 - 23:18

Salutare!Am si eu un DVD Panasonic DVD-S33 si vreu sa ii fac un update de firmware.Stie cineva unde pot gasi?
|
Posted 10 July 2010 - 17:23

buna ziua.
am si eu o intrebare.Am un dvd player windsor 628,care nu imi arata subtitrarea filmelor,indiferent in ce format era.Am instalat firmware si,din pacate nu imi citeste decat subtitrarile aflate in format sub.As dori sa stiu daca se poate sa fac ceva pt a le citi si pe cele in format srt,deoarece am o colectie foarte mare de filme si desene animate pt fiica mea,care din pacate nu au subtitrare decat in format srt,si deci,nu le citeste.Daca aveti vreun raspuns la problema mea v-as fi recunoscatoare. |
Posted 10 July 2010 - 21:12

Cauti/instalezi unul dintre aceste convertoare .srt - .sub : http://www.google.co...rari srt in sub
Din pacate trebuie sa faci acest lucru pt. fiecare subtitrare in parte |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users