![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Eroare forum invision
Last Updated: Jan 02 2006 22:17, Started by
DjAdi
, Jan 01 2005 01:56
·
0

Posted 01 January 2005 - 01:56

Imi poate spune cineva de unde a aparut eroarea?
![]() http://www.fun-sms.r...php?showforum=8 Ce sa fac acuma sa o repar ? ![]() |
Posted 01 January 2005 - 03:48

DjAdi, on Jan 1 2005, 01:56, said: Imi poate spune cineva de unde a aparut eroarea? ![]() http://www.fun-sms.r...php?showforum=8 Ce sa fac acuma sa o repar ? ![]() mySQL error: Can't open file: 'ibf_posts.MYI' ceva a modificat drepturile asupra fisierului astuia. sau poate l-a sters cu totul, cert e ca nu-l poate deschide. verifica daca exista, apoi daca are permisiunile setate corect. daca serveru e win n-ar strica sa pureci dupa un virus. if all else fails, restaureaza dupa ultimul backup (sper ca ai asa ceva, nu? ). |
Posted 01 January 2005 - 14:11

desigur, exista si varianta de a cere ajutor de la cei care au facut Invision Board
|
Posted 01 January 2005 - 17:42

O sa verific daca se poate face un bakup, cat despre un ajutor de la cei de invision nu cred ca se poate, mi`am instalat o varianta mai veche si gratuita de la invision in care se zicea ca nu se acorda suport tehnic.
|
Posted 01 January 2005 - 17:58

uhm.. nu intelegi, backupu trebuia sa il ai deja.. dupa cum vezi, fisieru ala e fucked up, nu mai poti face backup dupa tabela aia acum.
|
Posted 01 January 2005 - 19:10

te superi cumva daca imi dai si mie arhiva cu ipb ? nu de alta
dar eu nu il mai gasesc pe net ![]() |
Posted 01 January 2005 - 19:37

Stiu ca trebuia sa il am backupu, de aia o sa vorbesc cu cei unde imi gazduiesc siteul sa imi caute o backup de saptamana trecuta, din cate vad asta e singura varianta.
|
Posted 01 January 2005 - 20:11

Quote As of MySQL 4.0.2, there is a USE_FRM mode for REPAIR TABLE. Use it if the `.MYI' index file is missing or if its header is corrupted. In this mode, MySQL will re-create the `.MYI' file using information from the `.frm' file. This kind of repair cannot be done with myisamchk. Note: Use this mode only if you cannot use regular REPAIR modes. `.MYI' header contains important table metadata (in particular, current AUTO_INCREMENT value and Delete link) that will be lost in REPAIR ... USE_FRM. Don't use USE_FRM if the table is compressed, as this information is also stored in `.MYI' file. |
Posted 01 January 2006 - 20:24

DjAdi , dupa cum zicea si aolex mai sus...ne dai si noua(asta in caz ca el nu a facut rost de ea) arhiva de la ipb v1.3.1 ?
![]() |
Posted 01 January 2006 - 20:40

http://seclists.org/...4/Jun/0124.html
![]() ![]() cred că ăsta e.. http://rapidshare.de..._Final.rar.html ![]() Edited by i0nutzb, 01 January 2006 - 20:49. |
Posted 01 January 2006 - 23:55

Si asta e free? Nu trebuie nici o licenta nimic? Si inca ceva intre versiunea asta de invision,myBB si phpBB ce ai recomanda?
|
|
Posted 02 January 2006 - 00:27

păi.. având în vedere că această versiune ipb nu mai este în development de ceva vreme... eu aș merge pe phpbb. eu folosesc un phpbb modat după necesități: attach, quick reply, etc... plus ca este destul de simplu de modat (desigur, dacă știi puțin html/php)
|
Posted 02 January 2006 - 00:40

nu prea trebuie sa stii mare lucru, decat engleza....
![]() daca instalezi easymod, nici atat nu mai trebuie sa faci pentru ca-ti instaleaza ala automat mod-urile |
Posted 02 January 2006 - 12:33

Posted 02 January 2006 - 13:33

Posted 02 January 2006 - 14:19

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users