Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Masina paine
Last Updated: Apr 24 2024 19:51, Started by
RADU_
, Oct 21 2007 08:54
·
57
#8731
Posted 15 January 2018 - 23:13
Am facut si eu recent fara poc de zahăr si iese destul de bine.
|
#8732
Posted 16 January 2018 - 08:46
belogerer, pe 15 ianuarie 2018 - 13:49, a scris:
personal azi daca ar fi sa cumpar din nou una as lua pt buget silvercrestul din lidl (care face servici in locul tefalului decedat la mine) sau pt sufletul meu Panasonic SD-ZB2512KXE. Mergi si intr-un magazin unde le poti vedea fizic, macar o parte din masinile pe care ti le doresti, daca nu pe toate. Pe aici fiecare e cam subiectiv, in functie de experienta personala avuta. Pentru mine unul conteaza si placerea in exploatarea electrocasnicului respectiv nu numai produsul finit obtinut. Eu unul, am asta si sunt foarte multumit de ea: http://www.tefal.ro/...01/p/7211001929 |
#8733
Posted 16 January 2018 - 09:04
danrogo2001, pe 16 ianuarie 2018 - 08:46, a scris:
Mergi si intr-un magazin unde le poti vedea fizic, macar o parte din masinile pe care ti le doresti, daca nu pe toate. Pe aici fiecare e cam subiectiv, in functie de experienta personala avuta. Pentru mine unul conteaza si placerea in exploatarea electrocasnicului respectiv nu numai produsul finit obtinut. Eu unul, am asta si sunt foarte multumit de ea: http://www.tefal.ro/...01/p/7211001929 am de la tefal varful de gama bread of the world. extrem de capricioasa cu rezultate cel putin dubioase. in 3 ani nu am reusit sa obtin de 2 ori acelasi rezultat. ori a mea a venit din fabrica cu un senzor bagabont ori nu stiu ce sa zic dar eu unul tefal, gorenje sau moulinex nu mai cumpar. acel panasonic il urmaresc de aproximativ 5 ani dar nu m-am indurat sa dau banii ceruti. am bagat la lucru silvercrestul si surpriza....din 3 paini a scos 3 paini....fara greseala bine crescute si gustoase... Edited by belogerer, 16 January 2018 - 09:16. |
#8734
Posted 16 January 2018 - 09:38
Salut,
belogerer Eu am în familie 2 tefal uri ca cea din link ul lui danrogo .... Și drept să- ți spun suntem foarte mulțumiți de ele ... Poate ai avut ghinion să nimerești una cu probleme ... Partea bună este că ești mulțumit de silvercrest ... Dă- i înainte cu ea ... Dacă un lucru face treabă bună nu mai contează producătorul sau prețul ... Totul este să fii mulțumit de rezultat! Stimă! Edited by quarelin, 16 January 2018 - 09:41. |
#8735
Posted 16 January 2018 - 12:37
Acel Tefal il am si eu si dupa mai putin de trei saptamani si-a dat duhul. Acum este la reparat in garantie, sa vedem apoi cum se prezinta.
Ma nemultumeste, printre altele, cat e de galagioasa si modul imbecil de ordonare al programelor insa painile pe care am apucart sa le fac cu ea au fost impecabile. |
#8736
Posted 17 January 2018 - 11:02
Și eu am aceasi MP și fac paine cam la 2 zile. Pana acum nu am ce sa ii reproșez, sunt foarte mulțumit de ea. Am postat acum câteva zile pâinile ce au ieșit.
|
#8737
Posted 19 January 2018 - 15:42
A folosit cineva miere in loc de zahăr? Unele rețete pe net au miere in loc de zahar.
Poate par paranoia dar zaharul alb se găsește in aproape orice aliment. Scuzați de Off topic. |
#8738
Posted 19 January 2018 - 16:10
M-am gandit si eu sa pun miere dar am citit undeva ca mierea încălzită la peste nu mai tim minte cate grade, parca 70, devine toxica asa ca pun zahăr brun. Dar cred ca daca pui o cantitate mica de zahar, exact cat sa hrănească drojdia, nu-i bai.
|
#8739
Posted 19 January 2018 - 16:43
Mai tot timpul numai miere folosesc sigur nu va fi mai toxica decit zaharul , eventual pierde din calitatile benefice .
|
#8740
Posted 19 January 2018 - 19:44
Eu folosesc numai miere ...
La început m- am tot întrebat dacă o fi bine - mă refer la chestia cu încălzitul la o temperatură mai mare... După care am renunțat să mă întreb și pun numai miere Nu știu dacă este bine sau nu, dar asta este ... Stimă! |
|
#8741
Posted 20 January 2018 - 05:30
Freddy12, pe 19 ianuarie 2018 - 16:10, a scris:
ca mierea încălzită la peste nu mai tim minte cate grade, parca 70, devine toxica asa ca pun zahăr brun. fantianti, pe 19 ianuarie 2018 - 16:43, a scris:
eventual pierde din calitatile benefice . |
#8742
Posted 20 January 2018 - 10:17
Daca e mierea aia de pe toate drumurile nu mai are ce sa piarda din "calitatile benefice" deja contine f. mult zahar rafinat.
|
#8743
Posted 20 January 2018 - 19:14
#8744
Posted 21 January 2018 - 09:27
@Freddy12 ai sa fii surprins cand vezi 99% din "producatori" ca "inmultesc" mierea... si mierea adevarata are un procentaj f. mic, ar fi bine sa fie numai sirop de zahar , beneficii deloc.
PS e f. buna de pus in paine , cea adevarata se consuma dimineata pe stomacul gol ..neincalzita. Edited by mihaiC1, 21 January 2018 - 09:44. |
#8745
Posted 24 January 2018 - 14:37
silvercrest 400g grania, 50 g profi 55o care era un rest, 150g neagra de titan si ceapa prajita la borcan din lidl. a tb sa o ajut cu apa si ulei din mers dar a iesit. se vede totusi ca silvercrestul nu are suficienta putere pt rumenire...setarea a fost pe maxim..
Attached FilesEdited by belogerer, 24 January 2018 - 14:38. |
|
#8746
Posted 24 January 2018 - 15:10
belogerer, pe 24 ianuarie 2018 - 14:37, a scris: se vede totusi ca silvercrestul nu are suficienta putere pt rumenire..... + 20 min coacere și iese bine. Așa am pățit și eu ieri. Însă eu am adus ceva modificări mașinii. În sensul că am invelit din nou cuva cu 5 cm vată minerală. Se pierde mai greu temp în exterior (rezistența pornește mai rar). Dar am dezechilibrat sonda de temperatură. (Nu mai ajunge frigul de afară la ea.) Așadar, temperatura de coacere, a scăzut de la 180°C la 150°C. Se vede pe pîine. Trebuie "mișcată" sonda, iar pîinea va ieși "brunetă" ! (Sau crește cantitatea de zahăr. Efectul este același.) 20180124_150758.jpg 52.49K 23 downloads 20180124_150822.jpg 61.26K 22 downloads |
#8747
Posted 24 January 2018 - 18:52
belogerer, pe 24 ianuarie 2018 - 14:37, a scris:
silvercrest 400g grania, 50 g profi 55o care era un rest, 150g neagra de titan si ceapa prajita la borcan din lidl. a tb sa o ajut cu apa si ulei din mers dar a iesit. se vede totusi ca silvercrestul nu are suficienta putere pt rumenire...setarea a fost pe maxim.. Masina de paine Tefal Home Bread Baguette (reteta in postul 8491) Asta ca sa vada lumea de ce masinile de paine au preturi diferite. Util pentru cei care vor dori sa achizitioneze in viitor o masina de paine. Attached Files |
Anunturi
▶ 2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users