![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Noul album Suie Paparude
Last Updated: May 20 2006 12:28, Started by
Pittick
, Dec 28 2004 15:20
·
0

Posted 28 December 2004 - 15:20

Ascult albumul pt a 2-a oara... sunt overwhelmed
![]() The best sound of Romanian music pe 2004 zic io... THE SOUND adica... pe parte de producing... (bineinteles excludem porcariile gen Morandi, Destiny, Bambi, Andre si orice de genu` asta ![]() Treaba de treaba, sau fier pe fier, cum zicea cineva pe un alt forum. Are de toate.... alternative, breaks, ceva d`n`b ...chestii mai old-skool ![]() Astept pareri.... acei putini fani care oti mai fi pe forumu` asta.... ziceti ceva ![]() |
Posted 28 December 2004 - 15:26

ALBUMUL? Cand a aparut? (site-ul lor nu zice nimic)
![]() Si cel mai important, unde se gaseste de cumparat? Need... Suie... album... ![]() Piesa "Scandal" e super (to say the least!) PS. In sfarsit am gasit compilatia TMBASE04 (macar atata daca pana la festival nu am ajuns)... super piese ![]() |
Posted 28 December 2004 - 15:34

Super albumul. De cateva zile il ascult nonstop. Muzica adevarata. Merita cumparat
![]() |
Posted 28 December 2004 - 15:39

Quote Vineri, 17 decembrie 2004, ora 23.00 …. muzica electronica de top se asculta in Club WEB. Suie Paparude ti-a pregatit o lansare cu Scandal. “Scandalos”, cel mai nou album al trupei Suie Paparude, se lanseaza vineri. Vineri, ora 23.00, in Club WEB – Bd. Ion Mihalache nr. 12. What.a.moron ![]() Oh well, sa speram ca apare in magazine cat de curand... |
Posted 29 December 2004 - 13:42

Oamenii astia de la Suie Paparude chiar merita toata atentia..
|
Posted 29 December 2004 - 19:07

Normal ca merita atentia.. fac ceva cu adevarat PRO in peisajul asta cel putin gri al muzicii romanesti...
Anyway, let me cut to the chase... AM GASIT ALBUMUL ![]() Impresii? Cu riscul de a parea moron... B E S T I A L Piesele sunt foarte bine lucrate, sound-ul e misto, ce mai, iar Cezar (Junkyard) face treaba buna-buna.. EDIT: uitasem sa zic de artwork-ul albumului (coperta & stuff) care e really cool too. ![]() PS: de revelion Suie Paparude vor fi la Tomis MALL in Constanta. Pacat ca eu voi fi in Bucuresti ![]() |
Posted 30 December 2004 - 01:32

intr-adevar exceptional
deja stiu beat-urile pe dinafara ![]() asa-i frumos.... nice way to end 2004! |
Posted 20 May 2006 - 12:28

acum am gasit threadul asta (un an jumate... hmmm...) whatever.... daca albumul ziceti ca e meserie (what i agree 150%), TREBUIE mers la o cintare live a baietilor. am avut marele noroc sa prind un (spre rusinea mea, prima - wtf, am crescut cu suie) show acum aproape o luna in iasi! the most wicked experience!!! am auzit ca vor cinta in deschidere ka depeche mode... too bad i didn't get to buy a ticket!
anyway, sint absolut cei mai meseriasi de la noi! ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users