![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Noul album Suie Paparude
Last Updated: May 20 2006 12:28, Started by
Pittick
, Dec 28 2004 15:20
·
0

Posted 28 December 2004 - 15:20

Ascult albumul pt a 2-a oara... sunt overwhelmed
![]() The best sound of Romanian music pe 2004 zic io... THE SOUND adica... pe parte de producing... (bineinteles excludem porcariile gen Morandi, Destiny, Bambi, Andre si orice de genu` asta ![]() Treaba de treaba, sau fier pe fier, cum zicea cineva pe un alt forum. Are de toate.... alternative, breaks, ceva d`n`b ...chestii mai old-skool ![]() Astept pareri.... acei putini fani care oti mai fi pe forumu` asta.... ziceti ceva ![]() |
Posted 28 December 2004 - 15:26

ALBUMUL? Cand a aparut? (site-ul lor nu zice nimic)
![]() Si cel mai important, unde se gaseste de cumparat? Need... Suie... album... ![]() Piesa "Scandal" e super (to say the least!) PS. In sfarsit am gasit compilatia TMBASE04 (macar atata daca pana la festival nu am ajuns)... super piese ![]() |
Posted 28 December 2004 - 15:34

Super albumul. De cateva zile il ascult nonstop. Muzica adevarata. Merita cumparat
![]() |
Posted 28 December 2004 - 15:39

Quote Vineri, 17 decembrie 2004, ora 23.00 …. muzica electronica de top se asculta in Club WEB. Suie Paparude ti-a pregatit o lansare cu Scandal. “Scandalos”, cel mai nou album al trupei Suie Paparude, se lanseaza vineri. Vineri, ora 23.00, in Club WEB – Bd. Ion Mihalache nr. 12. What.a.moron ![]() Oh well, sa speram ca apare in magazine cat de curand... |
Posted 29 December 2004 - 13:42

Oamenii astia de la Suie Paparude chiar merita toata atentia..
|
Posted 29 December 2004 - 19:07

Normal ca merita atentia.. fac ceva cu adevarat PRO in peisajul asta cel putin gri al muzicii romanesti...
Anyway, let me cut to the chase... AM GASIT ALBUMUL ![]() Impresii? Cu riscul de a parea moron... B E S T I A L Piesele sunt foarte bine lucrate, sound-ul e misto, ce mai, iar Cezar (Junkyard) face treaba buna-buna.. EDIT: uitasem sa zic de artwork-ul albumului (coperta & stuff) care e really cool too. ![]() PS: de revelion Suie Paparude vor fi la Tomis MALL in Constanta. Pacat ca eu voi fi in Bucuresti ![]() |
Posted 30 December 2004 - 01:32

intr-adevar exceptional
deja stiu beat-urile pe dinafara ![]() asa-i frumos.... nice way to end 2004! |
Posted 20 May 2006 - 12:28

acum am gasit threadul asta (un an jumate... hmmm...) whatever.... daca albumul ziceti ca e meserie (what i agree 150%), TREBUIE mers la o cintare live a baietilor. am avut marele noroc sa prind un (spre rusinea mea, prima - wtf, am crescut cu suie) show acum aproape o luna in iasi! the most wicked experience!!! am auzit ca vor cinta in deschidere ka depeche mode... too bad i didn't get to buy a ticket!
anyway, sint absolut cei mai meseriasi de la noi! ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users