Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

probleme mașina de spalat rufe

Magazine care vand bere la keg

Proiect ciudat legat de metaverse...
 Daniel Fenechiu: Nu vom aște...

Transfer in acelasi pc cu FTP

Și daca industria europeana ...

Alimentare camera ip distanta 50m
 Nelamurire instalare internet

Cheie licenta Windows11

Sfat plantare arbori pentru o mic...

rachiu din gemuri si dulceturi
 Bara de cautare sa o mut jos?

Accesorii multitool Black and Dec...

Suma maxima.

Pilonul II - date de piata, tendi...
 

Combinatie: Avira Free + ThreatFire + Comodo Firewall Pro

- - - - -
  • Please log in to reply
126 replies to this topic

#37
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,766
  • Înscris: 19.06.2005

View Postcrysty2k5, on Oct 25 2008, 19:19, said:

@ Nexus11

Ai testat Threatfire 4 (nou iesit) ?! :D
Da chiar versiunea 4 mi-a facut problema asta.

#38
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Eu am facut update la versiunea 4 (uninstall 3.5 si install separat 4) si nu am nicio problema cu el.

Am BitDefender 2009 si Comodo langa el :)

#39
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,766
  • Înscris: 19.06.2005
Eu la userul 2 am probleme,de aceea am scos.La userul meu merge netul mai greu putin.Ambii useri au drepturi de admin.

#40
darxide

darxide

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 617
  • Înscris: 06.10.2007
L-am testat si eu, ca tot am Avira premium+comodo firewall instalate. L-am testat si pe pc si pe laptop, si nu prea se impaca cu avira (cel putin cu avira premium-la care oricum tin dezactivat modulul de webguard). Cand zic nu se impaca, ma refer mai exact la faptul ca procesul de la avira consuma inainte 10-20mb, iar dupa instalarea TF consuma 30-40 in taskmanager. Se observa si "ochiometric" o incetinire mica a sistemului. Ar fi perfect daca ar functiona normal cu avira free, dar deocamdata nu am cum sa testez.

#41
axeaxe07

axeaxe07

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 106
  • Înscris: 30.01.2007
Salut. Am incercat si eu NOD32 + COMODO Firewall + ThreatFire  , dar am o problema. Se pare ca ThreatFire inchide NOD32 si a incercat si COMODO sa-l inchida, dar nu a reusit ( si zic asa, pentru ca am observat la Defense + Logs o actiune de la TFService de " Terminate Process " la COMODO Internet Security ) Acum, daca ma lipsesc de ThreatFire are ceva?


Sarbatori fericite,
Alex

Edited by axeaxe07, 12 December 2008 - 23:44.


#42
lordsidious

lordsidious

    Se7en PRO

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,813
  • Înscris: 02.08.2007
Folosesc combinatia.De mai mult timp.Nu am remarcat incetiniri ale sistemului,or fi,dar eu nu stau cu cronometrul in mana .Niciun proces din trio-ul asta nu a incercat sa-l suprime pe altul.Si am remarcat ca atunci cand gaseste "balarii" ,ThreatFire nu doar le pune in carantina ci le si sterge.

Edited by lordsidious, 13 December 2008 - 00:11.


#43
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
@ axeaxe07

Quote

COMODO Internet Security

Ce cauti si cu asta si cu Nod32 ?

COMODO Internet Security are deja antivirus, trebuia sa pui doar firewall de la Comodo:)

La ThreatFire daca nu dai accept cand iti cere el, s-ar putea sa iasa urat :D

ThreatFire e recomandat doar langa Avira Free(caruia ii lipseste componenta antispyware si webscan)


Dar sa nu o dam in offtopic !!!!!

Sa ramanem pe subiect !

Avira Free + ThreatFire + Comodo Firewall Pro

Edited by crysty2k5, 13 December 2008 - 00:14.


#44
nano_thrust

nano_thrust

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,232
  • Înscris: 10.08.2007
Eu am avira+sygate personal firewall+noadware
Toate sunt free si isi fac treaba foarte bine.

#45
Danbog_1920

Danbog_1920

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,910
  • Înscris: 24.10.2008
Am si eu o problema cu aceasta combinatie: Avira nu isi face update, Windows-ul nu recunoste firewall-ul comodo si am renuntat la ThreadFire deoarece ma inebunea Comodo cu intrebarile lui despre acest soft (daca permit nush ce). Va dau un print cu Windows Security Center

Attached Files


Edited by Bogdan2901, 13 December 2008 - 08:51.


#46
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Important nu e ce raporteaza Security Center , ci ce raporteaza programul.

Ai rulat update manual ?

#47
laurent6277

laurent6277

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 18.11.2008
Pe pagina de download a Comodo Firewall Pro 3.5.55810.432 scrie ca este adware/free.
Ce inseamna acest lucru, scuze sunt incepator, probabil ca wikipedia m-ar lamuri, ideea era ca voi ziceti ca este free dar pe pagina de download zice ca este adware/free

10x!
O zi buna!

Edited by laurent6277, 13 December 2008 - 13:39.


#48
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
[ http://imagehost.rophotoshop.com/pics/b78574f0a26fc7a425c8bc2248d66701.PNG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Cand ajugi la pasul asta debifezi tot :)

Iti baga un toolbar, schimba homepage, dar poti evita asta :)

#49
Danbog_1920

Danbog_1920

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,910
  • Înscris: 24.10.2008

View Postcrysty2k5, on Dec 13 2008, 13:07, said:

Important nu e ce raporteaza Security Center , ci ce raporteaza programul.

Ai rulat update manual ?



     Da, l-am rulat. Acel update pe care l-am descarcat e doar pt ziua respectiva,nu? Am database de pe 13.12.2008 .Si ma enerveaza la Security Center ca imi apare acolo jos in dreapat. Dar am umblat pe la proprietati si l-am scos definitiv de acolo, mai ales ca am dat Turn Off la automatic update (la windows)


Si eu nu am ajuns la acel Wizard de configurare. L-am instalat inaintea celorlalte, daca conteaza

#50
laurent6277

laurent6277

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 18.11.2008

View Postcrysty2k5, on Dec 13 2008, 14:47, said:

Cand ajugi la pasul asta debifezi tot :)

Iti baga un toolbar, schimba homepage, dar poti evita asta :)

Merci. L-am dat jos (traducere personala pentru download :D) ieri, acum ca am si aceste info suplimentare il voi si instala.
In alta ordine de ideei, chiar daca nu prea cred ca este locul aici, La deschiderea unei anumite pagini (un mic blog amarat, mai mult pentru amuzament) se deschide inca o pagina ce nu are nici o legatura cu pagina pe care vreau eu s-o deschid. Banuiesc ca este un virus, Avira nu gaseste nimic si la scanari on-line cu bitdefender, kaspersky tot nimic. Aveti idee despre o posibila rezolvare

10x
O zi buna!

Edited by laurent6277, 14 December 2008 - 10:57.


#51
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
@ laurent6277

Ca sa nu poluam topicul asta aiurea, deschide un nou topic aici:

http://forum.softped...p?showforum=525

si pune in acel topic un log HiJackThis 2.0.2. Instructiuni: http://forum.softped...howtopic=350515

Edited by crysty2k5, 14 December 2008 - 15:44.


#52
bodi

bodi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,509
  • Înscris: 09.05.2003
Poate cineva sa imi dea o configurare pentru Comodo in asa fel incat sa fie sigur si sa nu intrebe prea multe ? Vreau sa inlocuiesc avast! cu combinatia Avira + Comodo, dar pe calculatorul unei cunostinte fara tangenta cu IT. Tot ce stie se rezuma la Yahoo Messenger, Hi 5, Facebook si altele de genul asta.
Si nici eu nu ma pricep prea bine la configurat firewall-uri (am KIS 2009 pe recomended si nu-mi bat capul prea tare - ma intreaba rar cate ceva si foarte la obiect).
Va rog sa ma ajutati, pentru ca Avast mananca mai multe resurse si calculatorul ei nu e cine stie ce.

#53
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
[ http://blog.scotsnewsletter.com/wp-content/uploads/2008/02/comodo16295.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ai putea cand ajunge la instalare in etapa asta sa bifezi doar Firewall (cel de jos). Si o sa intrebe doar cand o aplicatie noua doreste acces la internet. Avira se va ocupa de malware si totul e ok ;)

Atentie. Cand ajungi la instalarea in etapa de mai jos, debifezi tot !

[ http://imagehost.rophotoshop.com/pics/42fb36d56af423ac535a6dda72f58da1.PNG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#54
bodi

bodi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,509
  • Înscris: 09.05.2003
:eek:
Ma gandeam ca e ceva mai complicat. Asa, e mai mult decat usor. Multumesc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate