Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
M.Zuiko Digital 90mm F/3.5 macro

Tehnologia DSL la Orange?

conectare navigație auto la ...

Care e pretul corect pe mp?!
 Auto 200-250km/zi autostrada, fia...

Idei noi? Ce verificam la o masin...

Încarcare acumulatori LiPo de 1,5v...

cel mai ieftin generator trifazic
 Iti place sa mananci iute?

cum il cheama pe acest SSD?

Trec ITP-ul daca am montat alt mo...

Problema mesaj supraincalzire tel...
 Recuperare Cont Yahoo mail

Legislatie ambiguua/incompatibili...

Radio Argon 1 se aude foarte incet

Nu gasesc optiunea de a afisa(nu ...
 

Combinatie: Avira Free + ThreatFire + Comodo Firewall Pro

- - - - -
  • Please log in to reply
126 replies to this topic

#109
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Avast merge ok cu Comodo Firewall :)

#110
nykanor

nykanor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 26.01.2011
Avast mi se pare unul din cei mai buni antivirusi nu consuma multe resurse si se misca foarte bine pe pc

#111
ear1976

ear1976

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,448
  • Înscris: 09.10.2006
Indiciu: consumul de resurse nu intotdeauna reflecta cat de buna este o aplicatie.
Ca sa nu mai amintesc faptul ca multa lume confunda consumul de resurse cu cantitatea de RAM utilizata de o aplicatie.

#112
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,497
  • Înscris: 01.01.2010

View Postcrysty2k5, on 6th February 2011, 13:51, said:

Avast merge ok cu Comodo Firewall :)
Interesant. O sa incerc Comodo Firewall si Threatfire...ba o sa pun si USB Vaccine sa vad cum o sa se miste in timp.
Multumesc...

x!

#113
Just_Cavalli

Just_Cavalli

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 17.11.2009

View Postcrysty2k5, on 13th September 2008, 17:55, said:

Combinatie: Avira Free + ThreatFire Free + Comodo Firewall Pro.
In prezent am Avira Free(10.0) + Comodo Firewall free(5.3), in viitorul apropiat o sa imi cumpar Kaspersky Internet Security 2011.

Mai sunt probleme cu ThreatFire Free ? Din cate am vazut unii utilizatori se plangeau ca le merge mai greu browsingul(internetul).

Avira free nu isi face singur update ?
Pana acuma i-am dat eu manual pentru ca nu isi facea singur update.

Edited by Just_Cavalli, 07 March 2011 - 22:43.


#114
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Mai are probleme cu update-ul Avira Free, dar il poti ''forta'' sa se actualizeze de mai multe ori pe zi, la ce intervale orare vrei, din meniul Administration -> Scheduler, click sus pe ''insert new job'', alegi update job, ora preferata, salvezi. Poti pune cate ''job-uri'' vrei. :)

#115
Just_Cavalli

Just_Cavalli

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 17.11.2009

View Postcopil_Cuminte19, on 7th March 2011, 22:45, said:

Mai are probleme cu update-ul Avira Free, dar il poti ''forta'' sa se actualizeze de mai multe ori pe zi, la ce intervale orare vrei, din meniul Administration -> Scheduler, click sus pe ''insert new job'', alegi update job, ora preferata, salvezi. Poti pune cate ''job-uri'' vrei. :)
Dar de ce nu isi face singur AutoUpdate ? Are un bug?

#116
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Cateodata mai sunt probleme cu serverul/ele pentru antivirusul gratuit.

#117
Just_Cavalli

Just_Cavalli

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 17.11.2009
Din cate am observat nu merge mai greu internetul cu ThreatFire Free instalat.

#118
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
De ce ar merge mai greu ?

#119
Just_Cavalli

Just_Cavalli

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 17.11.2009

View Postcrysty2k5, on 9th March 2011, 23:44, said:

De ce ar merge mai greu ?
Nu stiu.


Pe acest topic se vaitau unii ca le merge mai greu internetul din cauza acestei aplicatii.

#120
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Eu nu am avut stres cu ea cand o foloseam.

#121
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,652
  • Înscris: 28.12.2008
Eu am avut parte de o surpriză neplăcuta legată de Threatfire. Azi când arunc un ochi după temperaturi la procesor rămân cu gura căscată, erau pe la 55-60 grade, când în mod normal sunt sub 40.
Nu făceam nimic ieșit din comun, aveam doar Firefox deschis, am deschis Task Manager și am găsit procesul ''TFTService.exe'' care mânca 50% din procesor, am încercat ''End Process Tree'' dar nu a vrut, așa că am fost nevoit să-l dezinstalez.

#122
DuncanIdaho

DuncanIdaho

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 24.04.2011
A incercat cineva combinatia comodo firewall +  Ad-Aware Free Internet Security 9.0 ?
(mai scanez cu Malwarebytes )
sau sa merg pe comodo + avast/avira ?

Edited by DuncanIdaho, 27 May 2011 - 08:13.


#123
Bukovina

Bukovina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,134
  • Înscris: 24.09.2009
mergi pe comodo + avast/avira

#124
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,745
  • Înscris: 15.04.2011
Exista vreo alternativa la ThreatFire, din cate vad ultima versiune a fost scoasa acum 2 ani link.

E in regula Avira Free + ThreatFire + Comodo Firewall + Malwarebytes ? Din cate stiu nu au de ce sa intre in conflict.

Le mai instalez la fete pe PC pentru ca deobicei nu au nimic instalat sau au 2 antivirusi. :lol:

Edited by Papillon_, 15 February 2012 - 16:36.


#125
pykko

pykko

    I love, therefore I am

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,176
  • Înscris: 10.02.2006
Poti renunta la ThreatFire din combinatia de mai sus si este perfect. Totul e sa le instruiesti cateva lucruri de baza in a da raspunsuri bune la alertele Comodo.

Comodo 6 va aduce behavior blocker, ceea ce avea si ThreatFire asa ca... mai asteptam putin.

#126
Papillon_

Papillon_

    2B

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,745
  • Înscris: 15.04.2011
Multumesc pentru raspuns, o sa merg pe Avira Free + Comodo Firewall + Malwarebytes + instruirea de rigoare. :)

Edited by Papillon_, 15 February 2012 - 20:49.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate