![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Plaja in noiembrie
Last Updated: Oct 23 2009 12:37, Started by
sh_ake
, Sep 09 2008 19:57
·
0

Posted 09 September 2008 - 19:57

Am ratat vara asta concediul si cum deja ma ia cu oboseala, probabil o sa imi iau concediu in cateva saptamani.
Cum nu mai am nici un fel de energie sa iau o vacanta "activa" cu vizitat, plimbat, muzee, etc... as prefera un loc unde sa stau vreo 10 zile cu burta la soare. Are cineva idee unde se poate merge pentru asa ceva prin noiembrie? Eu am luat tripadvisor la puricat dar pe la destinatiile mai populare din emisfera sudica noiembrie nu apare ca luna recomandata pentru plaja. As prefera locuri unde sa nu fie nevoie de vize...n-am timp de umblat. Multumesc anticipat. |
Posted 09 September 2008 - 20:07

Pentru Grecia sau Italia nu sunt oferte ? Sau poate chiar pentru Spania.
|
Posted 09 September 2008 - 20:23

sh_ake, on Sep 9 2008, 20:57, said: Are cineva idee unde se poate merge pentru asa ceva prin noiembrie? ... in noiembrie la plaja? in egipt la hurghada poate fi de plaja 400-600 euro, sau in insulele canare mai precis in gran canaria 500 - 700 euro, dar cel mai sigur in republica capului verde, gasesti sejururi cu zbor din budapesta la 700-1000 euro in functie de pretentii, viza se i-a de pe aeroport la intrarea in tara. peste 1000 euro zbori spre alte destinatii calde brazilia, martinica, venezuela... cel mai bine sa cauti oferte last minute cu plecare din frankfurt e cel mai ieftin. |
Posted 12 September 2008 - 15:50

Mauritius pare a avea in general vreme buna prin noiembrie si preturi acceptabile.
Alte idei? |
Posted 20 October 2008 - 12:39

sh_ake, on Sep 9 2008, 20:57, said: Am ratat vara asta concediul si cum deja ma ia cu oboseala, probabil o sa imi iau concediu in cateva saptamani. Cum nu mai am nici un fel de energie sa iau o vacanta "activa" cu vizitat, plimbat, muzee, etc... as prefera un loc unde sa stau vreo 10 zile cu burta la soare. Are cineva idee unde se poate merge pentru asa ceva prin noiembrie? Eu am luat tripadvisor la puricat dar pe la destinatiile mai populare din emisfera sudica noiembrie nu apare ca luna recomandata pentru plaja. As prefera locuri unde sa nu fie nevoie de vize...n-am timp de umblat. Multumesc anticipat. Iti recomand Tenerife in sud Las Americas. daca te intereseaza iti pot face o oferta gratuita la un hotel de 4 stele, iar daca pleci in perioada 14 noiembrie 19 decembrie este inclusa si demipensiunea. Tot ce platesti pina acolo este transportul. sh_ake, on Sep 9 2008, 20:57, said: Am ratat vara asta concediul si cum deja ma ia cu oboseala, probabil o sa imi iau concediu in cateva saptamani. Cum nu mai am nici un fel de energie sa iau o vacanta "activa" cu vizitat, plimbat, muzee, etc... as prefera un loc unde sa stau vreo 10 zile cu burta la soare. Are cineva idee unde se poate merge pentru asa ceva prin noiembrie? Eu am luat tripadvisor la puricat dar pe la destinatiile mai populare din emisfera sudica noiembrie nu apare ca luna recomandata pentru plaja. As prefera locuri unde sa nu fie nevoie de vize...n-am timp de umblat. Multumesc anticipat. Am uitat sa ti spun in sude temperatura este de 26 - 30 de grade tot timpul anului, iar pa este mai calda in lunile noiembrie - februarie |
Posted 20 October 2008 - 16:49

agy, on Oct 20 2008, 13:39, said: Iti recomand Tenerife in sud Las Americas. daca te intereseaza iti pot face o oferta gratuita la un hotel de 4 stele, iar daca pleci in perioada 14 noiembrie 19 decembrie este inclusa si demipensiunea. Tot ce platesti pina acolo este transportul. Am uitat sa ti spun in sude temperatura este de 26 - 30 de grade tot timpul anului, iar pa este mai calda in lunile noiembrie - februarie despre ce e vorba? |
|
Posted 21 October 2008 - 00:10

sh_ake, on Sep 9 2008, 20:57, said: Am ratat vara asta concediul si cum deja ma ia cu oboseala, probabil o sa imi iau concediu in cateva saptamani. Cum nu mai am nici un fel de energie sa iau o vacanta "activa" cu vizitat, plimbat, muzee, etc... as prefera un loc unde sa stau vreo 10 zile cu burta la soare. Are cineva idee unde se poate merge pentru asa ceva prin noiembrie? Eu am luat tripadvisor la puricat dar pe la destinatiile mai populare din emisfera sudica noiembrie nu apare ca luna recomandata pentru plaja. As prefera locuri unde sa nu fie nevoie de vize...n-am timp de umblat. Multumesc anticipat. |
Posted 22 October 2009 - 01:50

Salut,
Caut o oferta de sejur (6-7 zile) la inceputul lui noiembrie. Ma intereseaza sa merg undeva in sud, la caldura. Detalii: - plecare din Bucuresti - hotel 3* sau 4* situat in apropiere de mare/ocean - all inclusive sau demi - pret cat mai mic - transport cu avionul - exclus Bulgaria Tunisia indeplineste toate conditiile dar am fost deja acolo de 2 ori. Ce alta destinatie asemanatoare mai stiti ? Puteti sa-mi faceti si sugestii de agentii de turism care au oferte bune (pe privat, pt a evita reclama). Merci pt orice sugestie ! PS: Stiu ca ar fi mai bine sa merg la o agentie de turism pt a gasi asa ceva. Dar nu prea am cum. Nu sunt in tara si cand ajung in Buc nu am cum(timp) sa caut. Edited by brunborg, 22 October 2009 - 01:54. |
Posted 22 October 2009 - 13:31

brunborg, on 22nd October 2009, 02:50, said: Salut, Caut o oferta de sejur (6-7 zile) la inceputul lui noiembrie. Ma intereseaza sa merg undeva in sud, la caldura. Detalii: - plecare din Bucuresti - hotel 3* sau 4* situat in apropiere de mare/ocean - all inclusive sau demi - pret cat mai mic - transport cu avionul - exclus Bulgaria Tunisia indeplineste toate conditiile dar am fost deja acolo de 2 ori. Ce alta destinatie asemanatoare mai stiti ? Puteti sa-mi faceti si sugestii de agentii de turism care au oferte bune (pe privat, pt a evita reclama). Merci pt orice sugestie ! PS: Stiu ca ar fi mai bine sa merg la o agentie de turism pt a gasi asa ceva. Dar nu prea am cum. Nu sunt in tara si cand ajung in Buc nu am cum(timp) sa caut. ![]() |
Posted 22 October 2009 - 14:34

Posted 22 October 2009 - 14:49

Jamaica pe 5 Noiembrie 2000 stateam la plaja.27de grade.Montego Bay-Margarita Ville.
Edited by me_and_myself, 23 October 2009 - 07:59. |
|
Posted 23 October 2009 - 12:30

Posted 23 October 2009 - 12:37

La aceasta data poti gasi destule oferte diferentiate in primul rand, de pret... in functie de suma de bani pe care esti dispus sa o cheltuiesti, iti poti alege destinatia...
Bulgaria este exclusa din destinatii, doar daca nu cumva esti finlandez... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users