Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pete maro pe haine spalate

Ce inseamna sacru?

Decodor digi kaon na 1000hd

Dacia papuc diesel curge ulei din...
 recomandare curatare DPF

Amenajare teren in prezent cu pla...

AMONG WOLVES (2023)

Extindere sistem fotovoltaic
 Aparat test rapid sange

cerneala compatibila peste cea or...

problema baterie AW5

Verbatim: Printabil sau regular?
 Aproape jumatate de milion dintre...

Centralele pe gaz interzise (fake...

Camera supraveghere exterior wifi

Golf V 1.6 FSI (Ce tip de ulei tr...

pisica sau motan?

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

pepinutza

pepinutza

New Member

• Grup: Members
^_^ va rog imi poate spune cineva ce e mai bine sa iau o pisica sau motan  ^_^  :D

LauriciD

LauriciD

señorită

• Grup: Senior Members
Eu zic ca nu asta conteaza, odata ce esti dispusa sa-i oferi afectiunea de care are nevoie :P Oricum, motan sau pisica, il/o vei steriliza, nu vei avea probleme, deci.. :P

tyrael

tyrael

Active Member

Motanii sunt mai blanzi,pisicile sunt mai egoiste mai ales in perioada de imperechere.

DanCld

DanCld

Active Member

Nu exista diferente majore de comportament, excluzand aspectul "sexual" al problemei (perioade de calduri, mirosul urinei etc). Motanii sunt in general preferati fiindca sunt mult mai usor de sterilizat si nici nu aduc cadouri nedorite dupa ei (4-5 puisori :P ) daca sunt crescuti la curte.

pepinutza

pepinutza

New Member

am smai iau o pisica

mugurels21

mugurels21

Junior Member

pepinutza, on Sep 10 2008, 22:56, said:

am smai iau o pisica

motanii daca nu sunt castrati sunt predispusi la mai multe boli de natura sexuala, iar cand sunt in calduri isi marcheaza teritoriul prin toata casa :D

faci o alegere buna luand o pisica.

mianna

mianna

Senior Member

• Grup: Banned

mugurels21, on Sep 11 2008, 17:03, said:

motanii daca nu sunt castrati sunt predispusi la mai multe boli de natura sexuala,

cum ar fi...?

Dari@

Dari@

Hoașcă pur si simplu

tyrael, on Sep 10 2008, 18:33, said:

Motanii sunt mai blanzi,pisicile sunt mai egoiste mai ales in perioada de imperechere.

te-as contrazice. cresc pisici de vreo 30 de ani asa ca...  
eu una prefer pisicile. motanii vin, mananca si pleaca. sau dorm.

pisicile vor mangaiate, se gudura, vin la tine, se baga in bratele tale, pe sub gatul tau, dorm cu tine in pat... se stabileste un fel de comunicare cu ele. dar motanii se ataseaza mai putin.
eu prefer pisicile.

Startpause

Startpause

Guru Member

Dari@, on Sep 11 2008, 18:03, said:

te-as contrazice. cresc pisici de vreo 30 de ani asa ca...
eu una prefer pisicile. motanii vin, mananca si pleaca. sau dorm.

pisicile vor mangaiate, se gudura, vin la tine, se baga in bratele tale, pe sub gatul tau, dorm cu tine in pat... se stabileste un fel de comunicare cu ele. dar motanii se ataseaza mai putin.
eu prefer pisicile.
si eu te-as contrazice.
am crescut pana acum 3 motani si niciunul n-a facut cum spui tu

rvic77

rvic77

Senior Member

motanii put rau, miorlaie chiar daca sunt castrati, ele sunt mai educate, nu miros atat, mai linistite, recomand matza; la casa merge si motan dar in apartament e chin !

LauriciD

LauriciD

señorită

Și eu sunt de aceeași părere. E primul motan al meu, însă nu a făcut cum spui tu. :) Ba chiar mă trezește noaptea de câteva ori doar să-l mângâi, apoi se culcă la loc sau ce mai face el pe-aici.. Și nu duc lipsa de afecțiune din partea lui deloc nici în timpul zilei :)

Dari@

Dari@

Hoașcă pur si simplu

spare-me, on Sep 11 2008, 18:04, said:

si eu te-as contrazice.
am crescut pana acum 3 motani si niciunul n-a facut cum spui tu

eu am crescut mai multi, ca parintii mei nu vor pisica, desi am tinut vreo 2-3,  dar acum, la ei acasa, de unde postez, este un motan care exact asa face: vine la 6 dimineata, papă, doarme pana la 5-6 seara, papă si pleaca. atat.

la mine acasa am pisica si toata ziua e in bratele mele, si cand am treaba la pc, si cand stau la tv, si cand dorm...

ce-i drept, eu nu prea iubesc motanii. adica nu ma atasez nici eu prea tare de ei.

megutz

megutz

Junior Member

nu are legatura alintatul si sexul pisicului.
depinde mult si de personalitatea lor si de cum au trait de cand sunt mici - in cazul in care iei un pisoi mai mare. si apoi, caracteristicile rasei etc
eu am doua cu mine in apartament. pisici.

mianna

mianna

Senior Member

• Grup: Banned

rvic77, on Sep 11 2008, 18:14, said:

motanii put rau, miorlaie chiar daca sunt castrati, ele sunt mai educate, nu miros atat, mai linistite, recomand matza; la casa merge si motan dar in apartament e chin !

nu zau  :lol:

DanCld

DanCld

Active Member

E ca discutia de la masini, diesel vs. benzina. Doar ca aici ambele sexe fac miau, torc, dorm, alearga, isi ascut ghearele si muscaaaa  :lol:  E o chestiune de alegere, odata chestiunea sexuala eliminata prin castrare diferentele se estompeaza foarte mult. Deci ia-ti ce animalut vrei, mie personal imi plac motanii  :P

LauriciD

LauriciD

señorită

Și mie tot motanii îmi plac :P De asta mi-am și luat unul :P

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate