![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
contract pierdut
Last Updated: Sep 09 2008 11:31, Started by
nickserr
, Sep 09 2008 11:08
·
0

Posted 09 September 2008 - 11:08

Buna ziua,
Am semnat un contract de cumparare cu o firma din domeniul auto. Aceasta firma ma anunta ca s-a pierdut contractul. Va rog sa-mi spuneti daca exista implicatii ale acestui fapt. Problema e ca ma deranjeaza ca acel contract semnat de mine cu toate datele mele se afla pe undeva....Poate fi folosit de cineva? Nu vreau sa ma trezesc cu cine stie ce probleme. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc |
Posted 09 September 2008 - 11:31

Buna ziua, Am semnat un contract de cumparare cu o firma din domeniul auto. Aceasta firma ma anunta ca s-a pierdut contractul. Va rog sa-mi spuneti daca exista implicatii ale acestui fapt. Problema e ca ma deranjeaza ca acel contract semnat de mine cu toate datele mele se afla pe undeva....Poate fi folosit de cineva? Nu vreau sa ma trezesc cu cine stie ce probleme. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users