![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Logare pe interfata web Smoothwall
Last Updated: Dec 26 2004 14:32, Started by
robertino1
, Dec 25 2004 18:00
·
0

Posted 25 December 2004 - 18:00

De curand am instalat pe serverul de internet Smoothwall 2.0. toate bune si frumoase numai ca dupa ce am facut acest lucru si am incercat sa accesez interfata web ptr a realiza celelalte setaride rigoare. Numai ca odata ce am ajuns la "locul faptei" mi se cere sa ma loghez pe baza de user si parola. Precizez ca nici una din cele TREI parole setate deja in Smoothwall nu functioneaza. Puteti sa ma lamuriti, va rog, ce si cum se intampla?
Multumesc. |
Posted 26 December 2004 - 14:32

I-am dat de capat pana la urma. Asa e, userul e "admin" dar parola? Parola e cea setata in timpul instalarii ptr SETUP.
Asa ca nicudotro multumesc doar pe jumatate. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users