![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Workshop - Tehnici de filmare si editare video (2)
Last Updated: Feb 03 2009 22:56, Started by
GunX
, Sep 08 2008 16:09
·
0

Posted 03 February 2009 - 13:17

La urmatorul workshop voi fi cel mai bun. :OK: Mai repede decat credeti !. Romani vi se pregateste ceva !!! fiti pe faza :naughty: In alta ordine de idei: clipurile voastre. In general plac ambele dar ... (critica constructiva) Vlad, cadrul cu copilul care se plimba e OK dar i-i lipseste un alt cadru larg (inainte sau dupa) in care sa arati unde se plimba nirsbog ai multe care cu miscari compuse : pan+zoom sau pan vertcal urmat de pan orizontal. NU NU NU Sari de la o cladire la alta apoi revii, ametesti privitorul nu mai stii unde esti Melodia mi se pare una de adormit copii p.s comentariile nu sunt la misto pt a baga de vina ci pentru a puncta unele greseli astfel sa le puteti evita pe viitor. Edited by glido, 03 February 2009 - 13:23. |
Posted 03 February 2009 - 22:02

sa pun ? sa nu pun ? Hai sa pun ! miniproiect -in primul rand,ceea ce iese cel mai mult in evidenta la materialul tau este tremurul constant al camerei si ai exemple la sec.20-27,36-47.E regula de baza atunci cand incepi sa filmezi!!! -"steady"-ul de la statuia lui M.Viteazul e compromis total(min.1:17) -trecerea de la min.3:32 ce a vrut sa fie? -critici pan+zoom,desi vad ca folosesti si tu. Revenind la clipul meu:e punctul tau de vedere si accept orice critica ,daca e constructiva. ;) A,spuneai ceva de melodia din fundal:este un Adagio dintr-o simfonie a lui GUSTAV MAHLER -nostalgic organ works,care din punctul meu de vedere mi s-a parut destul de potrivita pentru back movie. p.s. nu am pretentia ca ma pricep foarte bine la clipuri (sunt,mai degraba,perseverent), dar,cu siguranta,sunt mult mai bun la ortografie. :naughty: Edited by nirosbog, 03 February 2009 - 22:15. |
Posted 03 February 2009 - 22:56

Quote La urmatorul workshop voi fi cel mai bun - nirosbog Quote Vlad, cadrul cu copilul care se plimba e OK dar i-i lipseste un alt cadru larg (inainte sau dupa) in care sa arati unde se plimba |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users