Workshop - Tehnici de filmare si editare video (2)
Last Updated: Feb 03 2009 22:56, Started by
GunX
, Sep 08 2008 16:09
·
0

Posted 03 February 2009 - 13:17

La urmatorul workshop voi fi cel mai bun. :OK: Mai repede decat credeti !. Romani vi se pregateste ceva !!! fiti pe faza :naughty: In alta ordine de idei: clipurile voastre. In general plac ambele dar ... (critica constructiva) Vlad, cadrul cu copilul care se plimba e OK dar i-i lipseste un alt cadru larg (inainte sau dupa) in care sa arati unde se plimba nirsbog ai multe care cu miscari compuse : pan+zoom sau pan vertcal urmat de pan orizontal. NU NU NU Sari de la o cladire la alta apoi revii, ametesti privitorul nu mai stii unde esti Melodia mi se pare una de adormit copii p.s comentariile nu sunt la misto pt a baga de vina ci pentru a puncta unele greseli astfel sa le puteti evita pe viitor. Edited by glido, 03 February 2009 - 13:23. |
Posted 03 February 2009 - 22:02

sa pun ? sa nu pun ? Hai sa pun ! miniproiect -in primul rand,ceea ce iese cel mai mult in evidenta la materialul tau este tremurul constant al camerei si ai exemple la sec.20-27,36-47.E regula de baza atunci cand incepi sa filmezi!!! -"steady"-ul de la statuia lui M.Viteazul e compromis total(min.1:17) -trecerea de la min.3:32 ce a vrut sa fie? -critici pan+zoom,desi vad ca folosesti si tu. Revenind la clipul meu:e punctul tau de vedere si accept orice critica ,daca e constructiva. ;) A,spuneai ceva de melodia din fundal:este un Adagio dintr-o simfonie a lui GUSTAV MAHLER -nostalgic organ works,care din punctul meu de vedere mi s-a parut destul de potrivita pentru back movie. p.s. nu am pretentia ca ma pricep foarte bine la clipuri (sunt,mai degraba,perseverent), dar,cu siguranta,sunt mult mai bun la ortografie. :naughty: Edited by nirosbog, 03 February 2009 - 22:15. |
Posted 03 February 2009 - 22:56

Quote La urmatorul workshop voi fi cel mai bun - nirosbog Quote Vlad, cadrul cu copilul care se plimba e OK dar i-i lipseste un alt cadru larg (inainte sau dupa) in care sa arati unde se plimba |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users