![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Detector de radar in Turcia
Last Updated: Oct 22 2008 21:46, Started by
zHam
, Sep 06 2008 15:27
·
0

Posted 06 September 2008 - 15:27

Stie cineva daca in Turcia e legal detectorul de radar? Multumesc anticipat.
|
Posted 07 September 2008 - 14:49

Stie cineva daca in Turcia e legal detectorul de radar? Multumesc anticipat. este interzis amenda 2000 euro daca te prinde ca il folosesti si ti-l confisca, iar pentru posesie cam 1000-1200 euro amenda, asa ca mai bine lasal acasa sau ascundel bine ps nu incerca cu spaga la turci ca te trezesti la sectie |
Posted 08 September 2008 - 14:34

Stie cineva daca in Turcia e legal detectorul de radar? Multumesc anticipat. Din experienta iti pot spune ca mergand in tandem cu o alta masina cu detector radar montat, si bineinteles depasind constant viteza legala (mergeam cu 120-140 km/h in afara si <120km/h in localitati) nu am fost oprit niciodata de radar in schimb cealalta masina a cotizat de 3 ori din Kusadasi pana la granita cu BG. Daca nu sari calul si nu faci prostii grave, conducand cu bun simt, nimeni nu te va opri; daca insa te prind ca vrei sa-i fentezi cu detectorul cotizezi destul de mult, peste 100 euro/abatere. Au si ei mandria lor. Sfatul meu, uita detectorul acasa, mergi cu curaj, fara depasiri riscante si nu-i sfida pe ceilalti. Nu vei avea probleme cu politia turca. Eu nu am avut. P.S. Cu confiscatul cam asa este, risti sa nu-ti mai vezi detectorul inapoi Edited by savin512, 08 September 2008 - 14:39. |
Posted 21 September 2008 - 00:01

noi la intoarcere de la kusadasi am avut viteza medie de 87.1km/h ... politia ne'a oprit de 2 ori ( pt control de rutina/nu radar ) si a vazut nr. de romania si ne'a facut semn extrem extrem de politicos sa plecam ... sunt foarte foarte ok turcii si tind sa sustin ce a zis savin ... nu trebuie sa sari calul ... daca ii vezi franezi, nu treci cu nesimtire cu viteza, ei se uita la tine, tu zambesti un pic si treci
![]() |
Posted 22 October 2008 - 21:46

noi la intoarcere de la kusadasi am avut viteza medie de 87.1km/h ... politia ne'a oprit de 2 ori ( pt control de rutina/nu radar ) si a vazut nr. de romania si ne'a facut semn extrem extrem de politicos sa plecam ... sunt foarte foarte ok turcii si tind sa sustin ce a zis savin ... nu trebuie sa sari calul ... daca ii vezi franezi, nu treci cu nesimtire cu viteza, ei se uita la tine, tu zambesti un pic si treci ![]() Fara probleme, dar atent....daca vezi politisti, sau ti se face semn din faruri, las-o usor.....altfel dai de probleme.... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users