![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Blaxy Girls
Last Updated: Feb 26 2009 17:48, Started by
Lord_Silver
, Sep 03 2008 02:06
·
0

Posted 07 February 2009 - 13:56

Bine subliniat faptul ca sunt alte formatii care chiar merita sa fie promovate, care abia apuca sa-si faca un Videoclip din vanzarea primului album. Dar cum romanii scot pe piata ceea ce ar trebui sa ramana underground....eh, ce sa-i facem.
Si oricum ganditi-va, nu mai multa placere ti-ar face sa vezi Iris ca scoate videoclip nou, decat o porcarie de "formatie" ( nici nu merita sa se numeasca asa ) alcatuita din niste copchile care nici nu au terminat liceul,cu fite, mofturi dom`le, vor sa ajunga staruri. Dupa parerea mea trebuia sa ramana "in garaj". |
Posted 07 February 2009 - 14:05

Posted 07 February 2009 - 20:43

La noi in tara chiar avem foarte multe trupe din aria rock care stiu sa se exrpime si sunt muzicieni meseriasi.Unii dintre ei au mai multi ani de cantat la chitara decat are pe buletin tipa de la "voce".Ce-i drept sunt si foarte multi care prefera sa ramana in underground pentru ca o fac din placere.Oricum nu varsta conteaza pana la urma ci ceea ce aduci in muzica,numai ca ele aduc un zero barat.Si nu spun asta doar pentru ca nu imi plac,spun asta pentru este evident ca nu au ce cauta in aria rock.Au doua variante de viitor : ori continua sa scoata clip dupa clip pana cand lumea se va plictisi de ele,ori renunta.Dar cred ca vor alege prima varianta...
|
Posted 26 February 2009 - 17:48

BUNA. IMI PUTETI SPUNE DE UNDE POT SA IAU NEGATIVE LA DIFERITE PIESE?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users