Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren
 Ce melodie ati vrea sa va fie can...

LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti
 Probleme MacBook Air A1466

Transfer de fisiere intre 2 pc-uri

Panasonic HC VXF990 in modul 4K n...

Compresor (domestic). recomandari?
 Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K

Blaxy Girls

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

Poll: Blaxy Girls - un nou succes romanesc (?) (89 member(s) have cast votes)

Va place trupa?

1. Da (51 votes [57.30%])

Percentage of vote: 57.30%

2. Nu (38 votes [42.70%])

Percentage of vote: 42.70%

Vote Guests cannot vote

r3nqu1zZ

r3nqu1zZ

Member

• Grup: Members
Bine subliniat faptul ca sunt alte formatii care chiar merita sa fie promovate, care abia apuca sa-si faca un Videoclip din vanzarea primului album. Dar cum romanii scot pe piata ceea ce ar trebui sa ramana underground....eh, ce sa-i facem.

Si oricum ganditi-va, nu mai multa placere ti-ar face sa vezi Iris ca scoate videoclip nou, decat o porcarie de "formatie" ( nici nu merita sa se numeasca asa ) alcatuita din niste copchile care nici nu au terminat liceul,cu fite, mofturi dom`le, vor sa ajunga staruri.  Dupa parerea mea trebuia sa ramana "in garaj".

alexgrand

alexgrand

Junior Member

View PostSpyridoula, on Feb 5 2009, 23:40, said:

Mi-a placut...pana sa aflu ca trupa e a lui Costi Costitza...
:w00t:  :w00t:  sursa... :D

elaxalien

elaxalien

Active Member

La noi in tara chiar avem foarte multe trupe din aria rock care stiu sa se exrpime si sunt muzicieni meseriasi.Unii dintre ei au mai multi ani de cantat la chitara decat are pe buletin tipa de la "voce".Ce-i drept sunt si foarte multi care prefera sa ramana in underground pentru ca o fac din placere.Oricum nu varsta conteaza pana la urma ci ceea ce aduci in muzica,numai ca ele aduc un zero barat.Si nu spun asta doar pentru ca nu imi plac,spun asta pentru este evident ca nu au ce cauta in aria rock.Au doua variante de viitor : ori continua sa scoata clip dupa clip pana cand lumea se va plictisi de ele,ori renunta.Dar cred ca vor alege prima varianta...

CarinaC

CarinaC

New Member

BUNA. IMI PUTETI SPUNE DE UNDE POT SA IAU NEGATIVE LA DIFERITE PIESE?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate