![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Blaxy Girls
Last Updated: Feb 26 2009 17:48, Started by
Lord_Silver
, Sep 03 2008 02:06
·
0

Posted 03 September 2008 - 02:06

Blaxy Girls este o noua trupa pop/rock romaneasca, din Constanta, formata din 5 fete si anume: Rucsy - chitara si vocal, Amalia - chitara solo, Cristina - chitara bass, Ana - clape si Gela - tobe. Fetele il au ca producator pe Costi Ionita (da... inca un lucru care va poate uimi). Melodia If you feel my love a inregistrat un succes destul de mare, clasandu-se in mai multe top-uri de la radio-uri. Dupa cum stiti, videoclipul acestei melodii este difuzat pe toate posturile romanesti de muzica (il puteti viziona si aici).
Astept si parerile voastre despre trupa. Ce credeti, vor ajunge o trupa de succes? ![]() ![]() Edited by Lord_Silver, 03 September 2008 - 02:14. |
Posted 03 September 2008 - 14:18

Daca se tin de treaba poate o sa ajunga undeva.
Mie imi place melodia aia a lor If you feel my love ![]() |
Posted 03 September 2008 - 14:21

Mie imi plac toate, ia si incearca si asculta si celelalte melodii de la ele: Daaaa, Respir incet, Tu, Hey hey, Poate nu crezi in tine. Le-am pus in ordinea descrescatoare a cat de mult imi plac mie, desigur in fruntea lor e cea mentionata de tine, If you feel my love, la care au si videoclip.
Edited by Lord_Silver, 03 September 2008 - 14:26. |
Posted 03 September 2008 - 19:51

mai auzeam din cand in cand melodia asta da habar nu aveam ca gagicile astea is romance. Faina melodie, daca partea melodica ii apartine lui costi ionita, inseamna ca ala stie sa scoata si altceva decat o viata mea
![]() |
Posted 03 September 2008 - 20:24

Pai sigur ca stie, pentru ca mai multi interpreti de la noi canta muzica compusa de el
![]() ![]() |
Posted 04 September 2008 - 14:03

Ce-mi place la formatia asta sunt doar tipele. In rest, nu cred ca vor avea prea mult succes, in special daca solista se bazeaza pe accentul ei american. Asta nu inteleg, de ce naiba daca tot esti in ROmania, canta frate in romana, fii patriot, asta e unul dintre punctele slabe pe care nu le voi intelege niciodata la romani
![]() Edited by r3nqu1zZ, 04 September 2008 - 14:04. |
Posted 09 September 2008 - 00:28

Ce-mi place la formatia asta sunt doar tipele. In rest, nu cred ca vor avea prea mult succes, in special daca solista se bazeaza pe accentul ei american. Asta nu inteleg, de ce naiba daca tot esti in ROmania, canta frate in romana, fii patriot, asta e unul dintre punctele slabe pe care nu le voi intelege niciodata la romani ![]() ma omule ABBA era o formatie de origine norvegiana. Tre sa apara un patriot ca tine ,care sparge seminte in spatele blocului sa-si dea cu parerea.Au si melodii in romana, dar tu de unde sa stii? Daca esti din Romania poti sa canti si in lituaniana , daca linia melodica e bine pusa la punct o sa ai succes. |
Posted 15 September 2008 - 00:04

habar n-aveam ca fetele sunt romance....iar ca sunt lansate de costi ionita...chiar e o mare supriza pentru mine
![]() |
Posted 15 September 2008 - 00:06

Intr-un final, nu ma pot abtine sa nu ma intreb: cat e scurtu'?
|
Posted 28 September 2008 - 13:56

am vazut ca a aparut si versiunea in limba romana a melodiei If you feel my love,dar suna mult mai fain in engleza
|
Posted 28 September 2008 - 14:01

Posted 29 September 2008 - 09:52

imi place foarte mult melodia If you feel my love. eu zic ca vor avea succes fetele
![]() |
Posted 30 September 2008 - 21:39

ador melodia asta
si cea in Romana si cea un Engleza ![]() ![]() |
Posted 12 October 2008 - 00:44

Si mie imi place trupa si melodia If you feel my love,dar sincer sa spun engleza lor e de balta si din versiunea in romana nu se intelege nimic,totusi melodia e super.Parerea mea e ca daca era promovata mai bine acum era in European Top 20.
![]() |
|
Posted 13 October 2008 - 21:34

Și mie îmi plac. Sper să se țină de treabă... și să nu înceapă cu figuri
![]() |
Posted 23 October 2008 - 11:50

Care e treaba cu fetele astea? Multi din clasa mea,la scoala asculta, dar mie mi se par niste artificiale.... "p
Edited by lacrimosal, 23 October 2008 - 11:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users