![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sertralina vs melatonina?
Last Updated: Aug 28 2008 10:08, Started by
vladuly
, Aug 27 2008 12:13
·
0

Posted 27 August 2008 - 12:13

O lamurire, va rog. Mi s-a retetat Sertralina (ptr.atacuri de panica, anxietate) 100mg/zi timp de 1 an si Lexatin (doar daca e nevoie). In urma cu vreo 2 luni am inceput sa iau zilnic melatonina si litiu pentru insomnie (tratament dat de un psihiatru roman), tratament care functioneaza foarte bine. Medicul de aici mi-a spus ca trebuie sa renunt la litiu in timpul tratamentului cu Sertralina (scrie si in prospect) insa de melatonina nu stia (de fapt, aici e interzisa comercializarea ei) deci, nelamurirea mea este daca pot continua cu melatonina in timpul tratamentului cu Sertralina.
Multumesc. |
Posted 27 August 2008 - 12:19

da, le poti lua in paralel, dar lasa minim doua ore distanta intre ele.
|
Posted 27 August 2008 - 12:41

Multumesc!! Sertralina iau dimineata iar melatonina seara, la culcare.
|
Posted 27 August 2008 - 15:19

Să-mi spui și mie cum funcționează sertalina pentru anxietate, dacă dă rezultate te rog
![]() |
Posted 28 August 2008 - 10:08

Eu am inceput sa iau de astazi insa rezutatele incep sa se simta abia peste 2-3 saptamani. Ce pot sa-ti spun ca aici e un antidepresiv ¨la moda¨ pentru tratarea anxietatii, e bine tolerat si da rezultate bune...atat timp cat il iei (cel putin 1 an).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users