![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
MAGIC din Tg-Mures ! trebuie ascultat
Last Updated: Jan 02 2009 02:04, Started by
magic_production
, Aug 25 2008 21:27
·
0

Posted 25 August 2008 - 21:27

primele 6 piese de pe viitorul meu album,PRODUSE SI CANTATE IN TOTALITATE DE MINE LE GASITI PE www.myspace.com/magicproductionro
deasemenea cea mai noua piesa "HAPPY DAY" LA care se va filma in curand videoclip o puteti asculta tot acolo! as dori sa aud niste pareri multa bafta tuturor! Magic new sound and style in ROMANIA....e timpul sa mai schimbam ceva!!! www.myspace.com/magicproductionro |
Posted 23 November 2008 - 15:07

regizor si director de imagine CRISTIAN GUGU
In curand si pe posturile de specialitate enjoy http://myspacetv.com...ideoid=46939381 |
Posted 23 November 2008 - 15:47

Superb videoclip, foarte reprezentativ pentru industria muzicala romaneasca. E chiar incredibil la ce nivel de josnicie poti ajunge atunci cand faci cea mai ieftina imitatie posibila a celei mai mizerabile forme de proslavire a mediocritatii din cultura americana. Ma uimeste cat de mult a crescut toleranta romanilor la indecenta, prostie, gunoi si lipsa de moralitate.
|
Posted 19 December 2008 - 12:14

Nu-mi place!!! Cand am citit ce spuneai acolo ma gandeam ca ar fi ceva ok, dar nu e!
|
Posted 02 January 2009 - 02:04

Stii, mai e o trupa Magic si in Medgidia, canta la nunti
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users