Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
amortizoare pentru alt model

Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea
 Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...

Terminator End of war 2023

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone
 Rog confirmare/infirmare solutie ...

Cablu fan controller - placa de b...

Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...

Rezerva succesorala, donatie scut...
 Prima History

Hard disk HGST-viteza scriere

Frana stroboscop pe BMW

Ce SSD sa imi cumpar pentru acest...
 

Locul lui Adrian Nastase e la PUSCARIE!

- - - - -
 • This topic is locked This topic is locked
21 replies to this topic

#1
SoSlow

SoSlow

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 740
 • Înscris: 29.02.2004
Din ciclul, codrule, codrutule, ce mai faci dragutule? Caci decand nu te-am vazut, multe drujbe te-au trecut.
Permiteti-mi sa va reamintesc o ancheta a Evenimentului Zilei.
Page --> http://www.evz.ro/to...?news_id=155030

PNA, acum te bagi?
Lovitura de teatru! Dupa ce ieri doua cotidiane centrale au scris ca Remus Truica, seful de cabinet al primlui ministru, a intrat ilegal in posesia unei suprafete din padurea Snagov, Evenimentul zilei a descoperit un amanunt socant: Mihai Nasta, despre care presa afirma ca este proprietarul de drept al terenului spune ca nu si-a vindut padurea pentru simplul motiv ca procesul de revendicare se afla inca pe rolul instantei. Atunci cum de a cumparat seful de cabinet al premierului proprietatea de lux, cu iesire la lac? PNA are acum ocazia sa demonstreze ca este cu adevarat independent de putere anchetindu-i pe protagonistii acestei incredibile afaceri ale carei fire duc pina la usa primul ministru.

Mihai Nasta, stabilit in Belgia, a aflat din presa ca a fost, pentru scurt timp, proprietarul a 10 hectare de padure pe malul lacului Snagov, din terenurile fostelor domenii regale de stejari seculari. De asemenea, Mihai Nasta a aflat cu stupoare ca deja si-a vindut proprietatea lui Remus Truica, seful de cabinetu al premierului Adrian Nastase. Ieri, presa a relatat ca Remus Truica, impreuna cu alte citeva persoane au ajuns ilegal in posesia a circa 30 de hectare de padure care, conform Ordinului nr. 555/2003 al ministrului Agriculturii, figurau ca fiind exceptate de la retrocedare pe vechile amplasamente, conform prevederi.or art.24, alin.2 din Legea nr.1/2000 cu modificarile ulterioare. Erau exceptate de la retrocedare fiind considerate rezervatii - monumente ale naturii.

Cine este intermediarul Nicolae Gabriel Serban?

Din cele 30 hectare, o treime figurau pe numele lui Mihai Nasta. Ca imputernicit al sau in actele de punere in posesie de la Primaria Snagov apare semnatura unui misterios Serban Nicolae Gabriel. Lovitura de teatru: Nasta sustine ca nu-l cunoaste pe acest Serban, ca nu a cerut nimic de la primaria Snagov si ca nu stie nimic de nici o punere in posesie. “Aflu de la dvs. ca am obtinut aceste paduri. Eu nu-l cunosc pe acest Serban Nicolae Gabriel si nu  am semnat acte in care sa apara acest nume ca imputernicit. Eu nu am facut cerere de retrocedare nici la Scrovistea, nici la Ciolpani, nici la Snagov. Eu am niste procese pe rol, de retrocedare a unor terenuri, dar procesele nu s-au terminat, asa ca deocamdata n-am facut cereri la nici o primarie pentru a le obtine. Astept sa se termine procesele. In consecinta, nici nu am fost pus in posesie. Este incredibil ce-mi spuneti. Nu cunosc nici un Remus Truica. Numele meu n-ar trebui sa figureze pe astfel de acte. Eu nu am cunostinta de astfel de tranzactii”- ne-a declarat Mihai Nasta. Conform documentelor obtinute de la Primaria Snagov, Vasile Paun, Elvira Iancu, Valeriu Mihai Ion Dumitrescu si Mihai Nasta apar ca au facut cereri de reconstituire a dreptului de proprietate la Primaria Ciolpani (de ce nu la Snagov?!), Sectorul Agricol Ilfov. Din procurile speciale, date in 28 august 2003, de cei enumerati mai sus, reiese ca Nicolae Gabriel Serban a fost mandatat prin procuri sa le reprezinte interesele in fata Comisiei Judetene Ilfov pentru stabilirea dreptului de proprietate. Suspiciunea de falsificare a amplasamentelor terenurilor apare  chiar pe  procurile cu pricina, unde la locul in care trebuia specificata amplasarea terenului s-a lasat spatiu gol!
Analizind locurile de amplasare am constatat ca 10 hectare din cele 30 figureaza pe raza comunei Gruiu, desi in documentele Consiliului Judetean tot terenul apare pe raza comunei Snagov. Acest lucru ar trebui sa fie considerat un abuz in serviciu de catre Parchetul National Anticoruptie.
Ca de altfel si toata tarasenia cu punerea in posesie a lui Mihai Nasta.
Aprobarile pentru retrocedarea rezervatiilor-monumente ale naturii au fost date de Ion Dumitru, director general al Regiei Nationale a Padurilor, de Teodor Filipescu, prefectul Judetului Ilfov si de primarul Snagovului, Teodor Biris.
Precizam ca pe Legea 18/1991 si pe Legea 1/2000 nu exista nici o cerere de retrocedare pentru padurea Snagov deoarece acolo erau domeniile regale.

“In luna mai 2003, am cumparat impreuna cu sotia mea cota indiviza de 20% dintr-un teren cu vegetatie forestiera in suprafata de 10 hectare. Terenul amintit se regaseste in declaratia mea de avere, semnata 02.07.2003. In luna decembrie 2003, o data cu iesirea din indiviziune, pentru suprafata de 10 hectare sus mentionata, am cumparat alte doua hectare de la ceilalti proprietari. Intregul teren pe care il detin l-am cumparat impreuna cu sotia, respectind legea romana si nu s-a folosit nici un mijloc ilegal pentru dobindirea lui.
Remus Truica, Consilier de Stat”

PNL sesizeaza PNA

Liderul PNL Theodor Stolojan a sesizat public PNA. “Ca sa faci schimb de proprietati in padurea Snagov iti trebuie interventia unor oameni cu influenta la nivel politic”, a acuzat Theodor Stolojan. Liderul PNL a cerut PNA sa cerceteze inclusiv lantul de functionari publici din Regia Nationala a Padurilor. (A.M.)

“Aflu de la dvs. ca am obtinut aceste paduri. Eu nu-l cunosc pe acest Serban Nicolae Gabriel si nu  am semnat acte in care sa apara acest nume ca imputernicit. Eu nu am facut cerere de retrocedare nici la Scrovistea, nici la Ciolpani, nici la Snagov. Eu am niste procese pe rol, de retrocedare a unor terenuri, dar procesele nu s-au terminat, asa ca deocamdata n-am facut cereri la nici o primarie pentru a le obtine. Astept sa se termine procesele. In consecinta, nici nu am fost pus in posesie. Este incredibil ce-mi spuneti. Nu cunosc nici un Remus Truica. Numele meu n-ar trebui sa figureze pe astfel de acte. Eu nu am cunostinta de astfel de tranzactii.
Mihai Nasta”

Cum a ajuns Remus Truica stapin la Snagov

Remus Truica - seful de cabinet al premierului Nastase
A intrat in posesia terenului fara ca proprietarul, Mihai Nasta, sa stie ceva despre acest lucru.

Bujor Sion - fostul consilier al lui Ion Iliescu si fost consul al Romaniei la Los Angeles
A cumparat de la Remus Truica doua hectare din terenul aflat in centrul scandalului.

Teodor Filipescu - prefectul judetului Ilfov
A semnat transferul padurii si eliberarea titlului de proprietate pe numele lui Remus Truica.

Ion Dumitru - director al Regiei Nationale a Padurilor.
A aprobat trecerea celor 10 hectare din Padurea Snagov in proprietatea privata a sefului de cabinet al premierului.

Teodor Biris - primarul orasului Snagov
A semnat titlul de proprietate cit ai clipi din ochi.

Ziarele “Adevarul” si “Romania libera” au relatat ieri despre cum a reusit Remus Truica, seful de cabinet al primului-ministru Adrian Nastase, sa intre in posesia a 10 hectare din padurea regala din Snagov, declarata monument al naturii. Astfel, mecanismul prin care Truica a devenit proprietar peste o parte a legendarilor Codri ai Vlasiei a fost pus in miscare in special prin doua miscari de condei: aprobari din partea ROMSILVA si a prefectului PSD de Ilfov. Potrivit celor doua publicatii, proprietarul de drept, Mihai Nasta, ar fi cerut in anul 2003 retrocedarea citorva hectare de teren in padurea Scrovistea si, in acelasi timp, ar fi cedat drepturile sale de proprietate asupra terenului lui Remus Truica. Pentru ca la Scrovistea se afla resedinta presedintelui Romaniei, noul detinator asupra drepturilor de proprietate nu a putut fi pus in posesie in acelasi loc unde s-a aflat padurea familiei Nasta, ci a primit padure, din ordinul Romsilva, tocmai la Snagov, pe malul lacului.  Pe baza documentului eliberat de Romsilva, Prefectura Ilfov elibereaza un titlu de proprietate pentru terenul respectiv, actul fiind validat si de primaria din Snagov. Lantul de acte obtinute de Truica nu este valabil, potrivit surselor amintite, deoarece primaria Snagov nu putea face punerea in posesei, singura institutie abilitata in acest sens fiind primaria Ciolpani, acolo unde Mihai Nasta a depus cererea de reconstituire a dreptului de proprietate. In cazul in care Parchetului National Anticoruptie ar fi interesat sa lamureasca misterul prin care un bun de interes public (Padurea Snagov, declarata monument al naturii si rezervatie naturala) a ajuns in posesia sefului de cabinet al primului ministru si a altor persoane, ar trebui sa ancheteze mai multe personaje.

#2
akajohn

akajohn

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,814
 • Înscris: 15.07.2004
balaure, vad ca la asta n-ai zis nimic... astept inca explicatiile tale... sau atata timp cat nu e rost de atac la persoana nu te bagi  :confuzzled:

#3
balauru_furios

balauru_furios

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,250
 • Înscris: 03.02.2004
pai nu vad ce-ar fi de zis, deocamdata sunt niste simple acuzatii, sa vedem ce dosar face PNA si pe urma discutam. basescu are un dosar de 10 kile la PNA, dar desigur ca ala e comanda politica  :lol:  :lol:  :lol: .

#4
MembruAnonim

MembruAnonim

  MembruAnonim

 • Grup: Banned
 • Posts: 358,351
 • Înscris: 08.10.2015
@balauru_furios:
nu te cunosc, nu am mai vb cu tine.. dar am citit ce ai scris de-a lungul timpului...
vreau sa-ti pun o intrebare: "Ce functie ai in PSD?" cu cat te plateste psd-ul?
10x

#5
madman2711

madman2711

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,134
 • Înscris: 18.12.2003
nu-l plarteste ii da si lui acolo o coaja de paine si niste parizer ca le mai spala masinile lui nastase si cozmanca

inca nu s-a interesat nmeni dar toate fermele piscicole si agricole din delata dunarii sunt concesionate intermediarilor lui AN ca de altfel si marea majoritate a zonelor de pescuit de pe dunare de la calarasi la galati
aici se poate pescui si nisetru sau morun

#6
balauru_furios

balauru_furios

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,250
 • Înscris: 03.02.2004

i0nutzb, on Dec 31 2004, 10:14, said:

@balauru_furios:
nu te cunosc, nu am mai vb cu tine.. dar am citit ce ai scris de-a lungul timpului...
vreau sa-ti pun o intrebare: "Ce functie ai in PSD?" cu cat te plateste psd-ul?
10x

<{POST_SNAPBACK}>milioane de dolari, cum, nu stiai?  :lol:

#7
MembruAnonim

MembruAnonim

  MembruAnonim

 • Grup: Banned
 • Posts: 358,351
 • Înscris: 08.10.2015

Quote

milioane de dolari, cum, nu stiai?
nu stiu de ce.. dar inclin sa te cred...  :death:
n-or fi ei dolari.. paote yeni japonezi ;) sau poate lire turcesti... sau.. poate moneda botswanei (sau rwanda... nu stiu exact care, dar cred ca intelegi aluzia...)
acum serios vorbind... TU chair crezi ca psd e bun (a fost) ? vreau parerea ta de CETATEAN nu cea de MEMBRU DE PARTID...
10x inca odata... (asteptam un raspuns cat de cat serios.. )

Edited by i0nutzb, 31 December 2004 - 14:37.


#8
balauru_furios

balauru_furios

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,250
 • Înscris: 03.02.2004
in primul rand ca n-am fost in viata mea membru al vreunui partid. in al doilea rand, daca nu credeam chestiile astea nu le scriam, sau iti inchipui cumva ca PSD piere de grija celor cativa insi care citesc aici topicuri politice si, in plus, spera ca prin expunerea unor argumente opiniile sa se schimbe?  :lol:
get real.

#9
terratec

terratec

  Troll hunter

 • Grup: Moderators
 • Posts: 11,886
 • Înscris: 02.03.2003
Sa stii ca PSD a tremurat din cauza opiniilor celor de pe internet.
Chiar au fost si actiuni impotriva unora (cunosc 2 cazuri super-concrete).
Discutiile de pe forumuri au fost locul unde s-au intalnit multi tineri cu opinii anti-PSD din toata tara.
Multe idei se raspandesc prin intermediul internetului si au inceput sa se puna la cale chiar si manifestatii.
Spre norocul nostru, internetul este un mediu pe care PSD-ul nu prea a avut cum sa-l controleze.
Probabil e o varianta moderna de "haiducie".  :) :)

#10
Mosotti

Mosotti

  Geniu umil

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 33,290
 • Înscris: 21.04.2004

terratec, on Jan 4 2005, 01:04, said:

Spre norocul nostru, internetul este un mediu pe care PSD-ul nu prea a avut cum sa-l controleze.

<{POST_SNAPBACK}>


si normal ca n-au stiut cum sa-l controleze din moment ce si-au trimis absolventii institutului de oligofreni cu creiere spalate ca sa urle ce realizari marete a facut partidul si cit de cinstit e nastase si cit de simpatic, de fortos si de rau e ponta, minca-l-ar tata de orator feroce ce se gaseste el sa croncaneasca in parlament cu voce bilbiita discursuri rasuflate si penibile, facindu-ne sa murim de ris cind fetisoara lui feciorelnica se incrunta ricturos si emana amenintari ridicole.

#11
Necronomikon

Necronomikon

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,554
 • Înscris: 15.04.2004
Nici nu trebuie sa citesc tot postul ca sa fiu de acord ca rolul lui AN + II + multi altii este la inchisoare pe viatza.

#12
akajohn

akajohn

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,814
 • Înscris: 15.07.2004

Necronomikon, on Jan 4 2005, 11:01, said:

Nici nu trebuie sa citesc tot postul ca sa fiu de acord ca rolul lui AN + II + multi altii este la inchisoare pe viatza.

<{POST_SNAPBACK}>


de acord si sper sa traiesc mometul... nu de alta, dar vreau sa spun: "V-am zis eu ba'!!!"...:)

#13
Cornholio

Cornholio

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 123
 • Înscris: 14.07.2004
Ar trebui sa-l admiram pe balaur. In ultimul timp a ramas singurul pe reduta PSD-ului din forum, si sunt convins ca oricate dovezi i-am aduce de prin presa, sau chiar lucruri traite de membrii forumului tot cu aceeasi 'dragoste' ii va vedea pe Iliescu, Nastase &co. Poate totusi dupa multe dovezi va fi de acord cu noi ca foarte multi psd-isti sunt 'evil', dar sigur ii va considera pe Nastase&Ilici victimele nevinovate ale propriului partid. De asemenea, ma indoiesc ca prin afirmatiile sale balaurul va convinge vreun forumist sa arunce tricoul curent (poate portocaliu?) pentru un tricou albastru, asa ca propun urmatoarele prescurtari:
1. La topicurile care ataca vreun pesedist daca balaurul pune ca reply doar textul '1' inseamna ca nu e de acord cu topicul si pesedistul e nevinovat.
2.Daca cineva vede reply-ul balaurului '1' el poate sa puna reply-ul '2' care semnifica o injuratura la adresa intelectului balaurului
3. Balaurul are dreptul la replica si poate pune reply-ul '3' care reprezinta o injuratura la adresa forumistului care a dat reply-ul '2'
Numerele '4' si '5' sunt rezervate pentru delicioasele injuraturi dintre balaur si mosotti.
In felul asta se prescurteaza cred jumatate din noile topicuri, si cred ca adminii vor fi de acord ca le salvam astfel o gramada de spatiu pe hard. Astept imbunatatiri la sistemul propus

#14
SoSlow

SoSlow

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 740
 • Înscris: 29.02.2004
Nu are sens sa ne obosim, cei de la TSD sunt spalati pe creieri, ca si majoritatea tinerilor din PSD. Am un amic care e la TSD din 2000, si azi poarta fularul cu Nastase si tricoul cu Ioan Mircea Pascu. Mai mult decat atat nu ai ce sa le explici, nu pot intelege, li s-a creat o logica de tip securisto - comunist. Discutiile in contradictoriu cu TSD-isti sunt ca si cum ai incerca sa-i explici lui Lenin sau Stalin cat de frumos e capitalismul, e o munca de sisif.

#15
cipone

cipone

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 717
 • Înscris: 28.10.2003
Si eu am cunoscut un "zmeu" de asta care scuipa flacari pe nas. Tot in tineretul sclerozat. Da` asta urla sus si tare PSD PSD pentru a reusi sa se lipeasca si el de un revelion PSD, de un meci moca, de un drum la Bucuresti (congrese si alte shituri de astea - unde se bea si se manca pe rupte ). La un moment dat ajunsese vice la "Ciresarii PSD" - teroriza o ceata de naparstoci care dadeau flori cand venea Bombo si cantau osanale cand aparea Ilici.
De prin 2003 a disparut. Nu i-a mai priit regimul bag seama. Acum am auzit ca e prin Olanda la "muncit" cu carti de credit. PSD-ist sadea.

#16
madman2711

madman2711

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,134
 • Înscris: 18.12.2003
a fost parca la tv o faza in care ii lua interviu in noaptea din 12-13 dec cu un psd-ist tanar care il elogia pe nastase pana cand fiind incurcat de intrebarile reporterului s-a poticnit iar reporterul ca o concluzie a interviului il intreaba cu ce se ocupa vajnicul sustinator nastasian psd iar acesta sincer ca niciodat da un raspuns cat se poate de relevant: ospatar

daca va intrebati ce lucreaza balaurul nu trebuie sa va indepartati prea mult de aceste categorii profesionale

#17
daf_kobebenz

daf_kobebenz

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 106
 • Înscris: 29.02.2004
In presa internationala era mai de demult un articol in care se spunea ca URSU(Adrian Nastase)era cel mai bogat premier de pe pamant!!!

#18
cmidp

cmidp

  medicine for the brain

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 3,078
 • Înscris: 02.03.2003
Boooooring!

Unde sunt totusi investigatiile alea calumea?

EVZ (si nu doar ei) intelege prin investigatii si informatii 'sigure' chestii de genul:

'si se spune ca', 'se zvoneste din vecini' si alte chestii ce se transmit din gura-n gura precum Miorita.

Haide ma, mi-e dor de-o ancheta cu acte publicate, semnaturi in fals, trimiteri exacte in Monitorul Oficial, nu povesti despre coruptie si lupii ce ataca stana.

Normal c-a furat ca doar a fost la conducere.

Si Basescu l-a luat pe procurorul ce instrumenteaza 'cazul flota' cu el la Constanta. De asta vad ca nici unul din voi cu stat de plata si functie-n D.A. nu s-a autosesizat.

Mai terminati cu slabismele de genul: ce functie ai in PSD si cu cat te plateste.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate