![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum a fost anul 2004 ?
Last Updated: Dec 16 2004 07:40, Started by
Daisuke
, Dec 16 2004 02:21
·
0

Posted 16 December 2004 - 02:21

F-Secure a caracterizat 2004 ca :
The year of phishing, professional virus-writing, and arrests. http://www.f-secure.com/2004/ Cum a fost 2004 pentru tine ? Edited by cryo, 16 December 2004 - 02:23. |
Posted 16 December 2004 - 07:40

Cel mai "curat" an. N-am contactat nici un virus, desi navig 6-7h/zi si "in zone cu nisipuri miscatoare". In schimb nr spy-urilor s-a marit consioderabil si aici am dus lupte puternice.
Sistemul meu defensiv arata astfel: firewall Sygate Pro, antivirus... au fost mai multe (Panda Platinum, Kaspersky5, McAfee), dar "titular"a ramas NOD32. Se mai adauga SpyStopper(firewall impotriva spy-urilor, adware-urilor etc), AdAware SE, Steganos Antispyware7, Spythoon cuprins in SystemMechanic 5. Cu exceptia SpyStopper si NOD32, nu folosesc module de scanare real-time, ci doar scanarea on-demand. 2004 a fost anul in care s-a facut prima arestare a unui creator serios de antivirusi,Sven Jaschal, responsabil de aparitia lui Sasser si Netsky si nu numai). Acum isi asteapta sentinta, dar in acelasi timp a primit si o oferta de munca ... de la F-Secure ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users