![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Un bloc de text deasupra unei imagini
Last Updated: Sep 08 2008 19:43, Started by
manchimen
, Aug 21 2008 17:33
·
0

Posted 21 August 2008 - 17:33

Am un bloc de text care as vrea sa apara asupra unei imagini. Pana acum am folosit un div la care ii puneam background imaginea respectiva si totul era ok.
Dar asta vreau sa trimit intr-un email si nici un provider de email nu incarca pozele dintr-un url() din CSS. Aveti vreo idee cum as putea pune textul peste imagine folosind un tag IMG ? Mersi |
Posted 21 August 2008 - 22:04

Am rezolvat asa:
<div> <table> <tr> <td background="poza.jpg">blabla</td> </tr> </table> </div>Sper sa ajute pe careva. Edited by manchimen, 21 August 2008 - 22:04. |
Posted 08 September 2008 - 19:43

Nu era mai simplu daca puneai testul in imagine? Sau daca puneai imaginea in background?
p.s.: Am vazut ca asa ai facut. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users