Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K
 Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!
 La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung
 Ce telefon recomandați intre...

Piese originale

Asigurare RCA pareri

Impozit pe profit in euro?

Morandi

- - - - -
  • Please log in to reply
1504 replies to this topic

Allex

Allex

Moderator

• Grup: Senior Members

gtk, on May 7 2005, 23:03, said:

"Beijo"... nu-mi place deloc... si nici nu se incadreaza in stilul piesei consacrate...
mai stiti ceva gen "love me" de la MORANDI?

<{POST_SNAPBACK}>

Nici o melodie de pe albumul Morandi - "Reverse" nu seamana una cu alta, genurile sunt dintre cele mai diverse si mai dansante.

Nozavi

Nozavi

Retired Veteran

Allex, on May 7 2005, 17:21, said:

Este vorba de al doilea extras pe single de pe albumul REVERSE, "BEIJO (UH LALA)", la care vom avea si videoclip  :coolspeak:  By the way, versurile sunt in portugheza...

<{POST_SNAPBACK}>

Melodia e suuuuper :coolspeak: , am ascultat-o aproape obsesiv, mult mai buna decat "Love me"

naughtydream01

naughtydream01

Senior Member

• Grup: Banned

Nozavi, on May 8 2005, 18:35, said:

Melodia e suuuuper :coolspeak: , am ascultat-o aproape obsesiv, mult mai buna decat "Love me"
Subscriu.Am ascultat tot albumul si melodia asta e de departe cea mai buna.Eh De gustibus....

rekinu_dsn

rekinu_dsn

New Member

• Grup: Members
melodia Beijo (Uh la la) este copiata de domnisorul Wolfgang Amadeus Moga ( tot  respectul ) de la [B]martin_solveig_vs_salif_keita-madan_(exotic_disco_edit)  ! ascultati-o si o sa va convingeti singuri ! oricum succesul e garantat avand in vedere ca madan a facut furori la mare anul trecut!

Allex

Allex

Moderator

rekinu_dsn, on May 10 2005, 12:03, said:

melodia Beijo (Uh la la) este copiata de domnisorul Wolfgang Amadeus Moga ( tot  respectul ) de la [B]martin_solveig_vs_salif_keita-madan_(exotic_disco_edit)  ! ascultati-o si o sa va convingeti singuri ! oricum succesul e garantat avand in vedere ca madan a facut furori la mare anul trecut!

<{POST_SNAPBACK}>

Stiu foarte bine melodia si parerea mea este ca "Beijo" are ceva aparte, fii sigur ca altfel ar fi sarit destui sa-l acuze de plagiat pe Marius Moga

rekinu_dsn

rekinu_dsn

New Member

am fost impresionat de melodia asta cand am ascultat-o prima oara (acum 3-4sapt) si chiar mi-am spus ca Moga nu putea scoate ceva mai bun de atat dar ascultand mai cu atentie si de obsedant de multe ori melodia asta am observat ca refrenul seamana izbitor cu Madan!

ascultati refrenul celor 2 melodii si mai vorbim ! :peacefingers:

rekinu_dsn

rekinu_dsn

New Member

am atasat aici dovada ! astept pareri !!!  :D

Attached Files

Mr_Woppit

Mr_Woppit

the last of them..

• Grup: Super Moderators
aparent seamana, dar sunt totusi deosebiri mari ... mai degraba ambele melodii sunt inspirate dintr-o a treia ...cred

Allex

Allex

Moderator

rekinu_dsn, on May 11 2005, 22:49, said:

am atasat aici dovada ! astept pareri !!!  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Raman la parerea mea, ambele sunt melodii superOK, insa exista diferente majore si repet, parerea mea, ca nici vorba de plagiat.

rekinu_dsn

rekinu_dsn

New Member

Allex, vad ca esti un fan inrait al acestui proiect ambitios (al lui Moga+Andrei Ropcea). Si eu am fost incantat sa aud asemenea piese facute de romani, sunt convins ca la piesa asta (beijo uh la la) s-a lucrat mult , nu neg nici valoarea celorlalte piese de pe album (chiar imi plac...) si nici evolutia proiectului de pana acum ( pot chiar sa spun ca a fost perfecta ) insa nu pot sa nu afirm ca aceasta piesa are un refren nu tocmai original !

Nu cred ca va fi in stare nimeni sa-l acuze pe Moga de plagiat dar eu m-am cam saturat de asemenea "fenomene" la noi in tara ... Astept si alte pareri!

zaze

zaze

Member

Am ascultat si eu melodia postata de rekinu_dsn. Pana acum nu mi-am dat seama de asemanare, dar rekinu mi-a deschis ochii. E mai mult decat clar ca este "inspirata" dupa madan. Beijo imi place si o sa continue sa-mi placa, dar nu este tocmai originala  ;)

Allex

Allex

Moderator

zaze, on May 12 2005, 23:05, said:

Am ascultat si eu melodia postata de rekinu_dsn. Pana acum nu mi-am dat seama de asemanare, dar rekinu mi-a deschis ochii. E mai mult decat clar ca este "inspirata" dupa madan. Beijo imi place si o sa continue sa-mi placa, dar nu este tocmai originala  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Asculta orice album Buddha Bar si dupa aceea vei intelege ce inseamna elemente muzicale comune (instrumente, efecte etc.) si plagiat (sau "inspiratie", cum le place unora sa spuna).

S-a discutat mult si despre prima melodie Activ ("Doar cu tine), care ar fi inspirata dintr-un hit semnat September. Totusi, Activ a avut mare succes cu aceasta piesa, ba, mai mult, a mai scos si o a doua melodie foarte asemanatoare cu prima ("Visez").

Edited by Allex, 13 May 2005 - 07:49.

73437

73437

Active Member

Prima data cand am vazut si auzit melodia Love me (pe MTV) mi-a placut foarte mult... rar dau eu la maxim o melodie ce nici nu o stiu.. dar asta avea ceva aparte, nu-mi venea sa cred ca imaginile din videoclip sunt din Bucuresti... deci piesa era autohtona... Mai tarziu o auzeam in Metro, plimbandu-ma printre randuri, si imi capta atentia imediat.
Intodeauna mi-a placut munca lui Moga, chiar este talentat... toata stima. Acum chiar s-a depasit... a facut melodii care sunt foarte apropiate de gusturile mele.
Am vazut si prestatia de la MTV RMA2005 si imediat m-a cucerit si melodia Beijo...
Am descarcat-o de pe internet (nu este frumnos....) si am ascultat-o de multe ori la rand... apoi m-a starnit curiozitatea sa le ascult si pe celelate....  am descarcat 10 dintre piese. Pe mine m-au convins. Imi place albumul, si am cumparat albumul.
129.000 lei chiar merita. (sau 179.000).
Imi plac toate melodiile, in afara de HOT (cu loredana) care seamana iar cu Chocolate (Kylie Minogue).

73437

73437

Active Member

rekinu_dsn, on May 11 2005, 21:49, said:

am atasat aici dovada ! astept pareri !!!  :D

<{POST_SNAPBACK}>

CAm trasa de par concluzia ta... sunt poate asemanatoare prin stil, insa sunt diferite.

maxy

maxy

Member

• Grup: Banned
Allex de cand opiniile tale pot fi considerate etalon? Fiecare isi spune parere aici, nu trebuie sa vii aici si sa critici fiecare reply. Daca mie mi se pare ingamfat, asta este, nu ai cum sa imi schimb parerea.
Abtine-te de la comentariile de prost gust!

Allex

Allex

Moderator

max003, on May 19 2005, 18:07, said:

Allex de cand opiniile tale pot fi considerate etalon? Fiecare isi spune parere aici, nu trebuie sa vii aici si sa critici fiecare reply. Daca mie mi se pare ingamfat, asta este, nu ai cum sa imi schimb parerea.
Abtine-te de la comentariile de prost gust!

<{POST_SNAPBACK}>

Nu exista o parere "etalon". Exista doar pareri argumentate si pareri neargumentate. Nu am criticat nici un reply, am cerut argumente si logica. Straduieste-te sa fii la inaltimea discutiei si sa eviti astfel de off-topic-uri fara rost. Daca nu ai replici si nu-ti poti justifica parerile, atunci abtine-te de la discutiile pe care nu le stapanesti. Sau barem documenteaza-te, este esential cand vrei sa sustii o opinie.

Te deranjeaza ca nu sunt de acord cu tine, ca Randi ar fi "super ingamfat", iar componentii "cam Retarted"?! Esti liber sa-ti exprimi opiniile, dar regulamentul te limiteaza cand este vorba de jigniri.

Pastreaza limitele bunului simt si argumenteaza-ti parerile, iar discutia continua civilizat. Este alegerea ta.

Allex

Allex

Moderator

Morandi are concert joi seara
Dupa ce au napadit cu al lor succes "Love Me" topurile romanesti si europene, cei de la Morandi scot, in sfarsit, capul in lume. Maxi Mo (Marius Moga) si Randi (Andreas Stefas) vor evolua joi seara la redeschiderea Clubului Bamboo. Proiectul Morandi a demonstrat faptul ca o piesa romaneasca poate sa intalneasca succesul si sa sune ca iesita din industria muzicala occidentala fara un nume cunoscut in spate ori interventii si publicitate excesiva. si s-a reusit, caci la ora actuala "Love Me" este cel mai mare succes muzical al anului in tara noastra si in plina ascensiune in clasamentele din toata Europa.
(Libertatea)

Iata cateva imagini de la eveniment... cu Morandi la Bamboo  :coolspeak:

Attached Files

trancecoder

trancecoder

New Member

Beijo are suficiente trasaturi aparte fata de Madan incat Morandi sa nu poata fi acuzat de plagiat. Cel mult poti spune ca ambele melodii au acelasi stil, dar stiluri si curente in muzica  (si arta in general) au existat de cand lumea.

In plus, Madan are mai curand un "flavour" african, pe cand Beijo tine mult mai aproape de muzica tarilor vorbitoare de limba portugheza.  

Cum nu prea au mai fost melodii romanesti cu versurile in portugheza (apropo, pana la urma are cineva versurile la Beijo?!!), i s-o  fi parut cuiva ca e prea mult pentru un artist autohton sa faca o piesa si altfel decat dupa binecunoscutul calapod dance anglo-saxon,  si gata, au inceput investigatiile  :nonobad:

Nu sunt un fan inrait al lui Morandi sau al lui Moga, dar mi se pare aiurea sa  facem acuzatii de plagiat la gramada. Tipul asta e talentat si sunt convins ca o sa vina si pe viitor cu chestii surprinzatoare.

Edited by trancecoder, 21 May 2005 - 02:57.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate