Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale
 Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant
 cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator

Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...
 Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...

Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Morandi

- - - - -
  • Please log in to reply
1504 replies to this topic

Allex

Allex

Moderator

• Grup: Senior Members
MORANDI inseamna Marius Moga si Andrei Ropcea, "MO" - de la Moga si "RANDI" de la R - initiala numelui Ropcea + Andi - de la Andrei.

Piesa "Love Me" este probabil una "clue", pentru a testa reactia consumatorilor de muzica din Romania. Vocea ii apartine chiar lui Marius.

De prins a prins, probabil sunt deja suficienti "obsedati" :)

Videoclipul deja ruleaza pe MTV Romania.

Melodia este OK, dar din pacate - pentru moment - poate fi gasita numai sub forma de mp3.  :death:  Deci calitatea sunetului e proasta.

Astept primul album Morandi, IN ORIGINAL!  :naughty:

Edited by Allex, 28 June 2005 - 21:40.

Tzepi

Tzepi

Senior Member

prima data nu mi-a venit sa cred k este vorba de Marius Moga. este o piesa super.

la mine se aude bine...

Allex

Allex

Moderator

Misteriosul Morandi demascat

In mai putin de o luna, Morandi a invadat posturile de radio si de televiziune romanesti. Cu un sunet ce aminteste Budha Bar sau Enigma, piesa "Love me" a atras rapid atentia si a provocat un val de isterie in cluburile din Bucuresti.
Cantata in limba engleza, cu versuri simple, dar calde si frumos interpretate, piesa a fost initial difuzata in exclusivitate de Radio 21. A ajuns rapid in topuri si in urma succesului neasteptat, producatorii s-au decis sa lanseze si un videoclip. Misterul care invaluie identitatea solistilor a provocat o nedumerire generala. Videoclipul a ridicat si mai multe semne de intrebare, caci a devenit evident pentru toata lumea, ca este filmat in Romania. Dar cine este misteriosul Morandi ? Ei bine, nu este o formatie de peste hotare sau vreun artist cu radacini in Italia. Morandi nu are nici o legatura cu muzeul de arta, care poarta acest nume, cu pictorul Giorgio Morandi sau cu faimosul actor si cantaret al anilor '60, Gianni Morandi. Denumirea proiectului vine de la numele producatorilor si solistilor, Marius Moga si Andrei Ropcea, poreclit Randi, fost component al trupei Millenium3, in care a activat si Smiley de la Simplu. (TvMania)  :proud:

Attached Files

• Attached File  moga.jpg   16.19K   1119 downloads

Allex

Allex

Moderator

Articolul complet din TvMania...

Attached Files

traznitaa

traznitaa

New Member

• Grup: Members
heyyyaaa!! imi poate spune cineva unde gasesc versurile de la Morandi - Love me??
sau daca le are cineva si le poate posta aici?? plssss :P

Allex

Allex

Moderator

traznitaa, on Dec 24 2004, 16:48, said:

heyyyaaa!! imi poate spune cineva unde gasesc versurile de la Morandi - Love me??
sau daca le are cineva si le poate posta aici?? plssss :P

<{POST_SNAPBACK}>

Morandi – „Love Me”

Love me...
’cause inside I'm slowly diein’,
Call me...
Don't you know that my heart is cryin'?
And look into my eyes,
You will find sadness and lonelyness,
Just look inside my soul,
I'm feelin' so empty, empty...

Refren:
Anyone’s... sadness...
Anyone’s... sadness...
Heeee yaaaaaa... Feel...

Love me...
’cause inside I'm slowly diein',
Call me...
Don't you know that my heart is cryin’?
Love me...
’cause inside I'm slowly diein’,
Call me...
Don't you know that my heart is cryin'?

Refren:
And look into my eyes,
You will find sadness and lonelyness,
Just look inside my soul,
I'm feelin’ so empty...
Empty...

Refren:
Anyone’s... Sadness...
Anyone’s... Sadness...
Hee Yaaaa... Feel
Anyone... Sadness... Anyone’s sadness...

Refren 2:
And look into my eyes...
And look into my eyes...
LOVE MEEEEEEEE! LOVEEEEE MEEEEE!

traznitaa

traznitaa

New Member

ms mult pt versuri!!
Sarbatori fericite!!

Edited by Allex, 24 December 2004 - 23:19.

Allex

Allex

Moderator

Ce e Morandi?

Morandi e un proiect inceput de Maxi Mo (Marius Moga) si Randi (Andreas Stefas) in ideea de a demonstra ca se poate. Ca se poate ca o piesa romaneasca sa sune exact ca iesita din studiourile americane, ca nu e nevoie de un nume cunoscut care sa faca publicul sa o fredoneze, ca nu e nevoie de interventii ca o piesa cu potential sa aiba un succes real.
De aceea cei doi initiatori ai proiectului si-au tinut secreta identitatea si intentiile pana ce curiozitatea publicului nu a mai putut fi tinuta in frau.

Dar scopul fusese deja implinit: piesa avea un succes nebun si fara girul unui nume cunoscut din industria muzicala, practic o piesa a nimanui a devenit hitul ultimelor luni, aratand inca o data ca unei piese bune nu ii trebuie nici un artificiu de marketing. Videoclipul, cu o imagine impecabila a sustinut pe TV succesul de radio al piesei, si misterul care invaluia identitatea creatorilor a suscitat si mai tare atentia opiniei publice.

Si celelalte piese care constituie impreuna albumul REVERSE, de pe care face parte piesa Love Me, sunt pe aceeasi idee. Muzica facuta 100% in Romania, de catre romani(mai mult sau mai putin dat fiind faptul ca Randi e pe jumtate grec) , si care sa sune la standarde internationale. Joi, 17 februarie, a avut loc in Club Cuando, primul show Morandi din Bucuresti.Cu o formula de scena aparte, cu Randi ca frontman, si cu o echipa de DJ si animatoare, show-ul Morandi nu trebuie ratat. Daca joi nu ati fost in Cuando, va vom tine la curent despre urmatoarele evenimente la care formula de scena Morandi va fi prezenta. Intre timp, cautati Morandi Reverse in magazine!

Sursa: MTV Romania

Tzushca

Tzushca

Junior Member

Allex, on Dec 24 2004, 21:59, said:

Refren:
Anyone’s... sadness...
Anyone’s... sadness...
Heeee yaaaaaa... Feel...
Mie mi se pare ca mai zic si altceva ...

Allex

Allex

Moderator

Prezenta pe scena MTV Romanian Music Awards 2005 a proiectului MORANDI a isterizat spectatorii si telespectatorii... Am atasat cateva imagini oferite de MTV Romania  :coolspeak:

Attached Files

• Attached File  1.jpg   397.75K   2869 downloads
  • Attached File  2.jpg   187.72K   1090 downloads
  • Attached File  3.jpg   237.71K   1613 downloads
  • Attached File  4.jpg   494.28K   973 downloads
  • Attached File  5.jpg   339.56K   1301 downloads

naughtydream01

naughtydream01

Senior Member

• Grup: Banned
Stie cineva cum se numea a doua piesa cantata de Morandi la mtv ro music awards?

Allex

Allex

Moderator

naughtydream01, on May 7 2005, 17:12, said:

Stie cineva cum se numea a doua piesa cantata de Morandi la mtv ro music awards?

<{POST_SNAPBACK}>

Este vorba de al doilea extras pe single de pe albumul REVERSE, "BEIJO (UH LALA)", la care vom avea si videoclip  :coolspeak:  By the way, versurile sunt in portugheza...

CUMPARATI ALBUMUL ORIGINAL MORANDI - "REVERSE", SE GASESTE IN TOATE MAGAZINELE DE SPECIALITATE!Attached File  morandi_CD_cover.jpg   10.1K   528 downloads

naughtydream01

naughtydream01

Senior Member

Merci.Iubesc melodia aia dar o stiu de cativa ani.

add

add

Senior Member

deja a scos asta album? ce repede lucreaza  :puke:  altii de-afara scot un album pe an sau la 2 ani si asta face 5 pe an... el si munceste frate!

G_Unit_Soldier

G_Unit_Soldier

Member

am si eu o intrebare, vocea este a lui moga?
asa am crezut si eu la inceput dar cand colo pe scena la RMA a aparut altu, si chiar l-am auzit pe moga spunand componenta trupei, eu a ajutat doar la compunerea melodiilor, el nu se duce in conecerte, nu e vocea lui.

maxy

maxy

Member

canta Randi-ul ala care mi se pare super ingamfat... Melodia e buna dar componentii sunt cam Retarted.

Allex

Allex

Moderator

max003, on May 7 2005, 21:36, said:

canta Randi-ul ala care mi se pare super ingamfat... Melodia e buna dar componentii sunt cam Retarted.

<{POST_SNAPBACK}>

Andrei Ropcea alias Randi este emotiv, asa cum ar fi oricine care devine cunoscut peste noapte. Atitudinea lui este stapanita; inca vreo cateva aparitii in public si se va obisnui. Am vazut tot "proiectul" Morandi la Tonomatul DP2, la Catalin Maruta, iar Randi a fost OK. Marius Moga a vorbit cel mai mult (era si normal, el este No.1 in Morandi), apoi Randi si ceilalti doi MC... Doamne, cat de repede catalogati un om ca avand "fite" (stiti voi ce stiti, probabil punandu-va in locul celui catalogat :drac: )! :bigwhitegrin: Inca ceva: pastreaza pentru tine aprecierile de genul "retarded".  :thumbdown:

Edited by Allex, 07 May 2005 - 20:58.

gtk

gtk

Guru Member

prima melodie, "Love me" mi se pare exceptionala!!! nici nu banuiam ca e romanesca... si pana la urma nici nu are importanta ca e romaneasca sau nu... pur si simplu e foarte reusita...

"Beijo"... nu-mi place deloc... si nici nu se incadreaza in stilul piesei consacrate...
mai stiti ceva gen "love me" de la MORANDI?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate