![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Merita sa incepi un magazin online prin "dropshipping"?
Last Updated: Jan 07 2019 07:09, Started by
portugalkix
, Aug 10 2008 13:20
·
0

Posted 17 March 2018 - 21:37

multi folosesc shopify, are integrata partea de dropshipping
dar platesti cam 30$ /luna. dureaza pana incasezi ceva bani si in timpul acesta trebuie sa bagi bani in publicitate de fapt tot timpul va trebui sa platesti publicitate, altfel nu merge |
Posted 13 April 2018 - 14:26

Eu stiu un furnizor dropshipping pentru livrari in Romania si toata Europa. Are un catalog de peste 15,000 de produse. Clientul cumpara de pe site-ul tau -> tu incasezi pretul comenzii -> separi profitul tau -> tu cumperi la pret engros de pe respectivul site. Acel site pregateste comanda ta si face livrarea. Comanda este livrata direct catre client, cu numele si imaginea firmei tale la expeditor. Practic tu ai ce vinde fara ca sa trebuiasca sa investesti banii in stocul de marfa. Iti faci propriul tau magazin online pentruca respectivul site iti da produsele in format CSV/XML Intreaba-ma si-ti dau linkul (nu vreau sa fiu poate pedepsit aici pentru reclama la acel site) Poti face bani din dropshipping daca sti cum sa vinzi sau daca te asociezi cu cineva care chiar stie sa vanda. Eu te pot ajuta si aici. ![]() |
Posted 16 December 2018 - 21:41

Salut ![]() In Romania stiti ceva companii care ar putea face dropshipping? In curand voi face rost de un cont pt. siteul http://worldwidebrands.com/. Sper sa ma ajute ![]() Daca ati avut ceva experiente in domeniul asta, ar fi de mare ajutor niste pareri. Multumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users