![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Site nou facut - problema buton "back"
Last Updated: Aug 10 2008 09:37, Started by
violetaenescu
, Aug 08 2008 12:04
·
0

Posted 08 August 2008 - 12:04

Cineva mi-a facut site-ul "www.petcity.ro" dar m-a lasat un pic cam mult in aer si nu stiu cum sa rezolv o problema. De ex dc la un produs am 2 poze si le vizualizez nu m functioneaza butonul "back" , e ca si cum ar fi blocat. Ce pot face ?
Multumesc ! |
Posted 10 August 2008 - 09:37

works fine to me! :) ce browser ai? Mozilla. Am m incercat si la alt calculator tot pe Mozilla si n-a mers. :( Acum am incercat cu Explorer si vad ca nu are probleme cu browser-ul asta. Offff, acum chiar ca sunt in ceata. Edited by violetaenescu, 10 August 2008 - 09:39. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users