![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Recuperare bunuri livrate-termopane
Last Updated: Aug 05 2008 13:21, Started by
miradia79
, Aug 05 2008 13:08
·
0

Posted 05 August 2008 - 13:08

Lucrez la o firma ce produce si monteaza tamplarie PVC termopan.
Am intalnit situatia in care, pentru recuperarea debitelor de la persoane fizice (cu contract incheiat) pe calea OG 5- somatie de plata, sa mi se puna in vedere ca firma sa fac dovada imposibilitatii recuperarii bunurilor livrate debitoarei. Cum pot sa procedez? Tamplaria nu se considera parte integranta a apartamentului? Care este baza legala ? Si cum probez de ex ca apartamentul nu ii apartine debitoarei si deci nu am cum sa recuperez? Va multumesc, |
Posted 05 August 2008 - 13:21

Pai degeaba le recuperezi, pt ca nu le mai poti folosi.
Unde gasesti tu geamuri sau balcoane la alt client cu aceleasi dimensiuni. Puteai sa introduci o clauza in contract, ca pana ce clientulk face plata, bunurile sunt proprietatea firmei tale. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users