![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Validare HTML
Last Updated: Aug 04 2008 12:01, Started by
giovanni22ro
, Aug 04 2008 01:21
·
0

Posted 04 August 2008 - 01:21

Nu am cunostinte HTML, invat totul din mers. Am un site, care dupa validare imi da 32 erori. Pur si simplu nu stiu sa la repar. Am cautat pe net, dar degeaba. Nu ma bazez nici pe engleza. Am atasat un PrintSc. cu 3 din erori, la care v-as ruga sa-mi spuneti ce trebuie sa modific, pentru a face si eu la fel la restul. Observ ca sunt accentuate cu rosu, dar nu ma ajuta cu nimic. Va rog mult! Multumesc!
Attached Files |
Posted 04 August 2008 - 07:37

pentru ultima eroare...pentru imagini trebuie sa ai obligatoriu atributul alt="descriere"...descrierea asta nu e obligatoriu,intre ghilimele poti lasa gol
pentru penultima...orice script care il adaugi trebuie sa aiba obligatoriu atributul type...presupun ca la tine e javascript deci ar veni <script src="adresa" type="text/javascript"> pentru prima...cred ca este tot o imagine,si e aceeasi chestia ca la a treia |
Posted 04 August 2008 - 12:01

Mersi mult. O sa incerc sa remediez. Chiar daca nu inteleg foarte mult. Mai nou, am o alta problema, pe care o sa o postez in alt topic. Ooof!
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users