![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
network bridge -> trafic shapping
Last Updated: Aug 01 2008 12:36, Started by
Amorphous
, Aug 01 2008 11:48
·
0

Posted 01 August 2008 - 11:48

am citit intr un topic de la generalitati, cateva idei cum se poate monitoriza o retea , cu ajutorul unui server cu interfetele puse in bridge..
voi fi mai explicit imediat, in primul rand , situatia mea: retea mica, maxim 100 de compuri, toti cu ip uri routabile,date de ISP. As dori sa fac un server in linux, prin care sa imi treaca toate aceste ip uri, fara sa fiu eu nevoit sa le modific nici cea mai mica setare, pur si simplu sa pot avea acces la o filtrare de macuri separata de ce face ISP ul, mai exact sa il pot folosi ca si un switch cu mangement, fara a fi nevoit sa dau o groaza de bani de un switch. sa exemplificam, pentru o mai mare usurinta in intelegerea problemei: gateway: 185.123.456.1 netmask 255.255.255.128 (clientii au ip uri din aceasta clasa de 128 de ip uri) clientii: 185.123.456.3 - 100 restul sunt libere. tin sa mentionez ca aceasta clasa este routata de ISP traseul ar fi: ISP cu gw -> server ul meu (un ip din clasa) -> reteaua propriu-zisa cum pot face asta mai exact ? ma poate ajuta cineva cu cateva idei? am tot incercat sa gasesc pe net un tutorial mai complex , dar nu am gasit nimic, nici macar ca si exemple, probabil nu sunt multi care sa se complice astfel ![]() informatii pentru un slakware 12.1 , chiar si pentru un Fedora, nu conteaza dostributia le am pe toate, sunt dispus sa incerc totul ![]() |
Posted 01 August 2008 - 12:36

Citeste aici cum faci bridge-ul, la filtrari nici eu nu am ajuns din lipsa de chef
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users