Apple Online Store
Last Updated: Dec 04 2005 01:37, Started by
nevrozel
, Dec 07 2004 15:40
·
0

Posted 07 December 2004 - 15:40

Are cineva idee cand e gata Apple Romania Online Store? Ca vad ca se tot chinuie la el de cateva luni...
|
Posted 07 December 2004 - 22:36

Ce ai dori sa cumperi?, te servesc cu mare placere.
S-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul celor din comunitatea Mac din Romania sa-si termine e-store-ul |
Posted 09 November 2005 - 19:19

Still no reply. Sunt si eu interesat! de ceva vreme ma bate si pe mine gandul sa trec in tabara Apple. si cum vechiul meu laptop (pIII @ 800 MHz) si-a dat duhu din vara si ca am adunat o mie si un pic de euroi imi surade ideea de a avea un iBook ![]() stiu ca tra' sa caut inainte sa intreb, dar cum lucru de dimineata pana seara nu am apucat (inca) sa dau ture prin magazinele cu "mere", asa ca am o intrebare : sa-l iau direct de pe site-ul apple (momentan sint in franta, deci ar merge si varianta asta) sau e mai bine din magazin ? sint diferente importante intre cele doua variante ... ? cum se face cu garantia de ex daca il iau de pe net ? sau nu voi avea nevoie de asa ceva ![]() inca nu stiu exact configuratia, dar oricum, daca aveti ceva sfaturi raman recunoscator. am o mie si un pic (max 1300 sa zicem) si mi-l traba pentru chestiile uzuale ... muzica, filme, net... eventual o sa incerc sa pun un Ubuntu pe el (don't shoot) si scris rapoarte cretine pentru sefi la fel de luminati ![]() |
Posted 16 November 2005 - 08:29

eu zic sa-l cumperi din mag
chiar daca nu e mare dif dar poate vezi ceva si mai bun pe acolo |
Posted 03 December 2005 - 21:16

intreb si eu aici ca e vorba de magazine. vreau sa-mi iau un minimac de la macgallery ca au oferta acum, si ma interesa sa aflu dinainte daca preturile de pe site sunt cele reale sau sunt fara TVA. pot sa-i sun abia luni sa vad da ma interesa acum daca stie cineva.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users