Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Aliniament de tuia

Alcool fara tigari

Cum procedezi noaptea cand urla c...

Ajutor pentru un tanar cu prostat...
 Cum dau tepe anumiti sellerii pe ...

Ce e in capul celor care depasesc...

Nokia2660

problema robinet general blocat p...
 Încurcaturi hartii parchet

Foam roller pentru postura

Mananc ceapa cu paine - Paul Fant...

Problema cu repartitoarele - cine...
 Problema hota

Intrebare clasa de expunere beton...

Ansambluri rezidentiale noi centr...

Sugestie blog comercial

Ajutor

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

ghinionist

ghinionist

Junior Member

• Grup: Members
Am si eu o problema, nu stiu cat e de delicata, dar sper sa gasesc un raspuns aici.M-ar interesa si pe mine cum as putea face sa copiez dintr-o lista cu chenare(care prezinta niste meciuri de fotbal live), sa copiez din ele doar unele si sa nu fiu nevoit sa iau toata sursa acelei pagini?Adica daca in lista cu chenare sunt meciurile x cu y , z cu w si m cu n ... sa copiez doar chenarul cu z cu w.

soul4blade

soul4blade

Active Member

• Grup: Members
asta nu se rezolva printr-o operatiune ce tine de grafica...

ideal ar fi daca ai folosi un script de citire a respectivului tabel, insa si acolo trebuie sa declari niste standarde de citire, astfel incat sa iti selecteze doar meciurile care te intereseaza... asadar, trebuie sa stabilesti mai intai ce au in comun meciurile care te intereseaza, sau ce au in comun meciurile pe care vrei sa le ignori.

solutia se numeste PHP (fiind prima care-mi vine in minte)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate