XML in HTML
Last Updated: Jul 28 2008 20:54, Started by
ztunad
, Jul 28 2008 14:52
·
0

Posted 28 July 2008 - 15:53

Salut, vreau mai intai sa-i cer scuze daca n-am postat unde trebuie sau daca mai exista un astfel de topic.
Am nevoie de ajutor intr-o mica problema, doresc sa creez o pagina in HTML care sa contina stiri si m-am gandit ca ar fi mai bine daca as combina cumva XML cu HTML pentru a nu mai modifica de fiecare data pagina HTML ci sa modific pe cea XML, problema este ca nu stiu cum sa fac acest lucru, va rog sa ma ajutati. Exemplu pagina: << TITLU STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, IMAGINE. IMAGINE. IMAGINE. IMAGINE. STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, IMAGINE. IMAGINE. IMAGINE. IMAGINE. STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, IMAGINE. IMAGINE. IMAGINE. IMAGINE. STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, IMAGINE. IMAGINE. IMAGINE. IMAGINE. STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, STIRE, >> Multumesc. up Edited by ztunad, 28 July 2008 - 15:53. |
Posted 28 July 2008 - 20:52

html este un limbaj pentru formatarea datelor, xml pentru a organiza date, informatii. le poti "combina" cu un limbaj de programare/scripting cum e PHP care are deja o arie dedicata aici, si structurezi datele ca XML valid si folosesti intamplator si nume de etichete din html. Poate te intereseaza si o privire pe wikipedia dupa "xhtml"
|
Posted 28 July 2008 - 20:54

daca vrei sa te rezumi doar la client-side, incearca cu XSLT
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users