Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Trafo microunde

Tethering Telefon -Xbox series S ...

Boxa Portabila - buget ~1.500 RON
 Sisteme second hand

Laser circular basculant cu glisare

Permis suspendat - intrebare

Care a fost primul film din istor...
 Inlocuire bloc pedalier

Sa-i actionez in judecata?

Google Stadia se Închide

Sorin Cimpeanu și-a dat demi...
 Mailer Daemon-am fost blocat?

Port popular?

A murit Alexandru Arsinel.

Identificare boala vita de vie du...
 

Probleme cu aparatele foto

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

Poll: Ati avut probleme de garantie cu aparatele foto? (76 member(s) have cast votes)

Ati avut probleme de garantie cu aparatele foto?

  1. 1. Nu am avut avut probleme cu aparatul foto. (49 votes [64.47%])

    Percentage of vote: 64.47%

  2. 2. Am avut probleme cu aparatul foto din cauza fiabilitatii. (16 votes [21.05%])

    Percentage of vote: 21.05%

  3. 3. Am avut probleme cu aparatul foto din cauza mea. (8 votes [10.53%])

    Percentage of vote: 10.53%

  4. 4. Am avut probleme cu aparatul foto din alte cauze. (3 votes [3.95%])

    Percentage of vote: 3.95%

Vote Guests cannot vote

#19
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,019
  • Înscris: 18.08.2004

mr.fred, on Dec 7 2004, 11:51, said:

300D are garantat 50k de declansari.
nu ai cum sa-ti dai seama cate declansari s-au efectuat. counter-ul de poze poate fi resetat prin scoaterea celel de a 2 baterii.

<{POST_SNAPBACK}>


...  e vrajeala. 300Dul lui Staicu s-a stricat dupa cca 5 luni ... si nu a facut 50mii de declansari, asa ca e doar chestie de bafta.

#20
gallax

gallax

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 632
  • Înscris: 27.07.2004
Depinde de cum e folosit, depinde si de bafta. Oricum, se repara gratis in garantie (d'aia l-am si cumparat din UE, ca sa aiba 2 ani), sau costa cateva sute de $ (<200).
Nu mai tin minte unde citeam, dar parca se spunea ca timpul de expunere influenteaza uzura (chestie gasita empiric, dar care capata oaresce sens daca voi ziceti ca d70-ul e garantat la 150k). De ce D70-ul rezista mai mult? Pentru ca shutterul lui este mecanic pana la 1/700 (+/-, nu mai tin minte exact), de la valoarea asta incolo se controleaza alimentarea ccd-ului, nu cortina mecanica, deci uzura mai putina :D.

#21
bibi

bibi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,173
  • Înscris: 05.02.2003
Am un Genius1.3M.....SUUUUKS.NU cred ca trebuie sa dau detalii.
Si mai am un CANON A310 cu care am facut din iunie04 pana acu 4.417 poze.Merge fara probleme. Singuta chestie care ma sacaie, este ca nu am control manual la shuter.Despre calitate nici nu are rost sa vorbesc...Canon este CANON.

#22
oandrei

oandrei

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 09.01.2004
Salut!

Nu am avut probleme cu nici un aparat foto pana acum.

#23
bajamh

bajamh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 02.11.2004
Am un Canon A85 de doua luni si de cateva saptamani am urmatoarea problema. Mode selector-ul (rotita de sus) s-a defectat in sensul ca unele moduri apar de mai multe ori iar altele sunt in alte pozitii. De exemplu nu mai pot sa fac filmulete.
Am fost cu el la service (la Ana Electronic - unde scrie pe certificatul de garantie) si mi-au zis ca il vor tine in service cel putin 2 luni dar nu am chef sa il las atata la aia. Inca mai stau sa ma intreb ce sa fac cu el.  :huh: Intai astept sa imi treaca nervii.
Apropos. cred ca este o problema software. Este vre-o modalitate de a reseta software-ul aparatului???

#24
Rigid Aurel

Rigid Aurel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,564
  • Înscris: 14.07.2004
Ai putea sa incerci un update de firmware dar din pacate nu exista pt. A85. Daca esti disperat poti sa incerci cu un firmware similar (A75).

#25
CristianPhoto

CristianPhoto

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 18.11.2004
Am un 300D. Am avut o singura problema (erorr 99) care nefiind data de obiective Sigma a fost reparata in garantie, in Suedia.

Daaaa. Dati-le telefon puturoshilor de la Reprezentanta Canon Romania. Sau duceti-va la servie-ul autorizat Canon Ana Electronic. O sa va distrati daca aveti suficienti nervi de distrus.

Acum merge excelent, cu firmware-ul hack-uit de rushi.

#26
bajamh

bajamh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 02.11.2004
Dar la altii nu pot sa ma duc? Nu mai exista nimeni in tara asta care sa faca service autorizat Canon??? Eista oare (cum au zis aia de la Ana) un singur specialist in service Canon in Ro?

#27
zzz

zzz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 03.08.2002
Nu.

Daca este in garantie, sunt obligati (conform legii) sa rezolve problema in 10 zile. Daca dureaza mai mult, cere sa-ti dea pe perioada reparatiei un alt aparat similar.

#28
noname

noname

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,881
  • Înscris: 02.06.2003

CristianPhoto, on Dec 14 2004, 13:47, said:

Am un 300D. Am avut o singura problema (erorr 99) care nefiind data de obiective Sigma a fost reparata in garantie, in Suedia.

Daaaa. Dati-le telefon puturoshilor de la Reprezentanta Canon Romania. Sau duceti-va la servie-ul autorizat Canon Ana Electronic. O sa va distrati daca aveti suficienti nervi de distrus.

Acum merge excelent, cu firmware-ul hack-uit de rushi.

<{POST_SNAPBACK}>


hehe
la mine eroarea 99 (care se traduce ca unknown error) se numeste eroare de sapca. o primesc deseori cand uit sa imi dau sapca jos de pe cap si incerc sa trag cu blitz. blitzul neputand sari decat partial ma paraste camerei care imi replica cu err 99.
prima oara ma cam inverzisem, dar acum imi e f familiara eroarea si chiar imi trezeste un zambet pe fata. :D

#29
sosojerk

sosojerk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 31.07.2004
O singura problema cu D70 pana acuma.
Nu se intelege cum trebuie cu toate CF-urile.Am avut probleme cu Kingston de 512M.L-a prajit.
Merge numai cu cateva (Sandisk, Lexar, Nikon) si nici macar cu toate modelele de la ei.
Am acuma un Sandisk 512M SDFCB care e dat ca si compatibil pe situl Nikon si de atunci nu am mai avut probleme.

#30
altfel

altfel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,160
  • Înscris: 21.04.2004

gallax, on Dec 7 2004, 16:08, said:

Depinde de cum e folosit, depinde si de bafta. Oricum, se repara gratis in garantie (d'aia l-am si cumparat din UE, ca sa aiba 2 ani), sau costa cateva sute de $ (<200).
Nu mai tin minte unde citeam, dar parca se spunea ca timpul de expunere influenteaza uzura (chestie gasita empiric, dar care capata oaresce sens daca voi ziceti ca d70-ul e garantat la 150k). De ce D70-ul rezista mai mult? Pentru ca shutterul lui este mecanic pana la 1/700 (+/-, nu mai tin minte exact), de la valoarea asta incolo se controleaza alimentarea ccd-ului, nu cortina mecanica, deci uzura mai putina :D.

<{POST_SNAPBACK}>

mai conteaza cum e facut mosule. ce-s cu scuzele astea.
ideea e ca nu-ti moare repede, adicatelea e de incredere.

#31
Kunzite

Kunzite

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,797
  • Înscris: 12.06.2004
Hmmm... singura "problema" pe care-o am e cu un Pentax ME Super (de-un leat cu mine  B) ), a carui oglinda ramasese blocata. Problema s-a rezolvat de la sine, mai are nevoie de buretel (ala de deasupra oglinzii) si o curatare meticuloasa... proprietarul anterior n-a avut grija chiar deloc de el (de mirare ca se prezinta asa de bine).
Btw: asa l-am cumparat, intentionand sa-l pun pe picioare.
Btw2: stie careva unde as putea gasi un astfel de buretel? Parca n-as pune d-ala de mouse pad  :huh:

#32
anca51

anca51

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 13.05.2006
eu am kodak easy share ls743 si nu am probleme...doar ca am pierdut cdul.... nu mai pot descarca poze dp el..si p net niciun driver bun :((            


-------------------------------------------------------------


http://forum.softped...howtopic=159328

#33
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006

View Postanca51, on Sep 2 2006, 21:58, said:

eu am kodak easy share ls743 si nu am probleme...doar ca am pierdut cdul.... nu mai pot descarca poze dp el..si p net niciun driver bun :((            
index.php?showtopic=159328[/url]

Am mai spus - orice program care foloseste protocolul TWAIN functioneaza.

#34
mitre

mitre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,163
  • Înscris: 03.09.2006
probleme am avut cu un fuji s3500 nu mai merge . s-a stricat in dulap. ???? cica ar fi placa de alimentare.
ma rog. oare merita reparat?

#35
tzeegunoo

tzeegunoo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 15.07.2005
Dupa 2 saptamani de la achizitionare , un Canon A530 scoate un zgomot ciudat(un carait) la zoom out! Inca functioneaza , dar nu stiu cat va mai dura minunea. Aveam o impresie buna despre Canon , m-am inselat sau am eu un noroc chior sa nimeresc un aparat defect?

#36
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006
Aici e vorba de probleme de garantie.

Daca ti s-a stricat aparatul, nu inseamna ca intreaga lui serie este proasta.

Descrie caraitul totusi...eventual inregistreaza-l si ataseaza-l. (vorbesc serios). Probabil motorasul care controleaza obiectivul este putin intepenit.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate