![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
balustrada inox-sticla-lemn
Last Updated: Aug 04 2008 20:25, Started by
Terminus75
, Jul 25 2008 11:23
·
0

Posted 25 July 2008 - 11:23

Am nevoie de un producator serios de balustrade din inox, care sa fie in stare sa integreze sticla securizata si lemnul in executia proiectului.
Am vorbit pana acum cu vreo 3 - unul e prea scump (350E/ml), altul nu a mai dat nici un raspuns dupa ce am cerut mai multe detalii iar al treilea neserios (3 saptamana pentru masuratori si cotatie...). Ma puteti ajuta cu recomandari? Pe PM daca se considera ca facem reclama. Casa mea este in Otopeni... Multumesc Radu |
Posted 30 July 2008 - 14:14

ok, sa zicem ca renunt la partea cu sticla securizata, acum stie cineva?
![]() |
Posted 30 July 2008 - 14:23

Ute ce spune Google!!probeaza si tu.
Ergebnisse 1 - 20 von ungefähr 173.000 Seiten auf Rumänisch für balustrade de inox in bucuresti |
Posted 31 July 2008 - 10:13

nu prea le am cu portugheza dar cred ca inteleg despre ce e vorba in mesajul tau.
crede-ma, am calarit google-ul. 99,99% din site-urile alea nu prea ajuta la mare lucru. daca ai un sfat, in afara de google, sunt ochi si urechi.
Ute ce spune Google!!probeaza si tu. Ergebnisse 1 - 20 von ungefähr 173.000 Seiten auf Rumänisch für balustrade de inox in bucuresti |
Posted 04 August 2008 - 20:25

Iti spun numai asa:Mergi la o firma mare care lucreaza cu inox si expunele problema!!Cunosc o firma care lucra in combinatia asta dar e din timisoara.Numai firmele mari isi permit sa faca astfel de combinatii care necesita mult timp de executie.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users